utopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ilk sayfayı ve son 3 sayfayı okudum, paticik sen bir site-ı şahane olabiliyorsun bazen. viktor, seni tanımak ve kafa olarak uyuştuğumuzu fark etmek en sevindiğim şeylerden biridir hayatta ve sen bunu bilmiyorsun mesela, onu da böyle öğren aeuhau. son günlerde insanlığa inancımın restore olmasını sağlayacak bir şeye ihtiyacım vardı, beşinci günün şafağında mesajınla uyanınca güzel oldu:) all the best & ihtiyacım var dediğin an bir telefonun/ömnin/mesajın vs ucundayım. muç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 hak yoluna kim çağırıyo ya of asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Kaede said: hadi viki kendini kurtardi seed gintama code geass falan sevmesini mesrulastirdi geriye kalanlar explain yourselves ama cidden sunu hollandadan ilk geldigin zaman uluclarda bize soylemeni beklerdim. uzucu tek bir sey varsa o da bunca zamandir durumundan bihaber olmamizdir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 utopia said: ilk sayfayı ve son 3 sayfayı okudum, paticik sen bir site-ı şahane olabiliyorsun bazen. viktor, seni tanımak ve kafa olarak uyuştuğumuzu fark etmek en sevindiğim şeylerden biridir hayatta ve sen bunu bilmiyorsun mesela, onu da böyle öğren aeuhau. son günlerde insanlığa inancımın restore olmasını sağlayacak bir şeye ihtiyacım vardı, beşinci günün şafağında mesajınla uyanınca güzel oldu:) all the best & ihtiyacım var dediğin an bir telefonun/ömnin/mesajın vs ucundayım. muç. oha faith in humanity geldi. özledim bebeyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Sam said: female char açmakla bişiyin alakası yok, hatta dün akşam vik'le konuştuk bu konuyu tekrar ahah. gintama da sorunsuz, seed ile geass yorumsuz. başlık çok iyi, kıt görüşlü sadece 1 kişi çıkmış bütün gün ad anabacıentum yapan eh http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/380/373/03a.jpg yalnız oda çok iyi, iyi ki öm gitmemiş. (tu) ps: figürleri dağıtma, lut kavminin belası o yüzden verildi. Onu bi geç, dönüceksen söyle şimdiden. Senin de her char dişi. Hatta hep sarışın bimbo dişi. viktor yine brunette falan acıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 forumu bırakmaya gerek yok bence... yeni yaşantında mutluluklar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Samden plot twist? Aslında femnazi anitacıymış falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Xaenin said: Nazca said: Viktor'la arandaki farkın n'olduğunu kendin yazmışsın işte xunn, adam bir sebep olmaksızın kendinde karşısındakine sataşma, aşağılama, yaralama, etc. hakkı olduğunu düşünmeden bu forumda yazıyor yıllardır, o konuda senin gibi kafadan rahatsız değil. Sana bu hakkı kim verdi. Adamdaki üslup da sende zaten yok ki zorunda değilsin, yıllarca "bana da şunu dediler" deyip backgroundda foruma kan kusturmanı yok sayabilirsek evet sana da onu dediler. Güldürme kendine. http://quadcitiesdaily.com/wp-content/uploads/2014/10/shots-fired-gun-shooting-crime-police.jpg O kadar sert üzmüşüm ki adam yıllarca foruma dönmemi beklemiş, bula bula bu topiği bulmuş içinde yıllardır biriktirdigi kini kusmak için. Birilerini bu kadar yıprattıgımı gösterdigi için arkadasa teşekkür ediyorum. I got off. http://i.imgur.com/F1EQu9K.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 horacegoesskiing said: aylar sonra bi lurk edeyim ne var ne yok diye patiye girdim bu başlıkla karşılaştım. solidarity adına bu da benden gelsin RIP SIDES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Şaşkınlıkla ilk ve son 4-5 sayfayı okudum. Öncelikle tebrik ediyorum medeni cesaretin ve senelerdir tanındığın bir yerde, bu tarz konulara saçma sapan yaklaşan bir ülkede, seni rahatsız etse de bu kadar net kendini ifade edip insanlara açıldığın için. Ayakta alkışlanacak hareket gerçekten. Çok zor bir hayat geçirmişsin belli ki. Empati kurulması çok zor bir konu, ama eminim her anı cehennem gibidir. Artık bitmiş, böyle bakmak lazım :) Ayrıca gitmediğine de çok sevindim, bu bakış açısına ve cesarete sahip insanlara ihtiyaç var bu ülkede. Yepyeni hayatında, yepyeni mutluluklar ve heyecanlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 viktordan telefon isteyen, her türlü destek olurum diyenler, gözümden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bu arada eğer ki Viktor nickini değiştirmek istersen, kanımca Pati yönetimi Pati tarihinde ilk ve tek olacak şekilde bir isim değişikliği yapabilir sana :) Title 'a da Viktor yazılır mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 VIKTORIA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 viktoryanın sırrı bu muymuş HEHEHGEHE XDXDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 viki diyoruz abi viktoria değil kaç defa daha sölicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 http://www.tatliaskim.org/resimler/2013/03-02/108249.png şuna benzeyecek ama ben viktorla eski tartışmaları hatırladım da hep bir böle kadınsılık vardı metinlerinde karı kız fotolarına da bulaşmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 yoo alakası yok, ama aşırı misognistti, bitches and whores threadleri uçuşurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 rip in piece viktor heil viki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Viki diyince aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 xunn said: VIKTORIA. lan bonecin gidişi gibi viktoria dediğimiz için gitmesin bu sefer? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 sharky said: Pati tarihinde ilk ve tek olacak şekilde bir isim değişikliği eski pati olsaydın nik değişiminin bir ara çıktığını bilirdin. her ne kadar 2001 yazsada sürekli takip etmediğin belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Hehe canım ya :) Eski patiyim, ama bilmiyordum. Vaktinde yapmıyorduk böyle şeyler biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 aynen, laorx 2004'te almış olduğum nick değil. 2007-2008 gibi değişti galiba, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Karag8z said: sharky said: Pati tarihinde ilk ve tek olacak şekilde bir isim değişikliği eski pati olsaydın nik değişiminin bir ara çıktığını bilirdin. her ne kadar 2001 yazsada sürekli takip etmediğin belli oluyor. ironidir umarim, sarkiye eski pati olsaydin demek http://forum.paticik.com/read.php?2,1483384,page=1 bakacak biri varsa 2 dakikalik is de, herkes isinde gucunde, nedanko'ya da yuk olmuyor artik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Karag8z said: sharky said: Pati tarihinde ilk ve tek olacak şekilde bir isim değişikliği eski pati olsaydın nik değişiminin bir ara çıktığını bilirdin. her ne kadar 2001 yazsada sürekli takip etmediğin belli oluyor. Adam forumun ilk nesil üyesine ve eski adminine "eski olsan bilirdin" diye bilgiçlik taslamış yaa ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar