Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

ilk sayfayı ve son 3 sayfayı okudum, paticik sen bir site-ı şahane olabiliyorsun bazen.

viktor, seni tanımak ve kafa olarak uyuştuğumuzu fark etmek en sevindiğim şeylerden biridir hayatta ve sen bunu bilmiyorsun mesela, onu da böyle öğren aeuhau. son günlerde insanlığa inancımın restore olmasını sağlayacak bir şeye ihtiyacım vardı, beşinci günün şafağında mesajınla uyanınca güzel oldu:)

all the best & ihtiyacım var dediğin an bir telefonun/ömnin/mesajın vs ucundayım.

muç.
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:

ilk sayfayı ve son 3 sayfayı okudum, paticik sen bir site-ı şahane olabiliyorsun bazen.

viktor, seni tanımak ve kafa olarak uyuştuğumuzu fark etmek en sevindiğim şeylerden biridir hayatta ve sen bunu bilmiyorsun mesela, onu da böyle öğren aeuhau. son günlerde insanlığa inancımın restore olmasını sağlayacak bir şeye ihtiyacım vardı, beşinci günün şafağında mesajınla uyanınca güzel oldu:)

all the best & ihtiyacım var dediğin an bir telefonun/ömnin/mesajın vs ucundayım.

muç.

oha faith in humanity geldi.

özledim bebeyim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

female char açmakla bişiyin alakası yok, hatta dün akşam vik'le konuştuk bu konuyu tekrar ahah.

gintama da sorunsuz, seed ile geass yorumsuz.

başlık çok iyi, kıt görüşlü sadece 1 kişi çıkmış bütün gün ad anabacıentum yapan eh
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/380/373/03a.jpg
yalnız oda çok iyi, iyi ki öm gitmemiş. (tu)

ps: figürleri dağıtma, lut kavminin belası o yüzden verildi.

Onu bi geç, dönüceksen söyle şimdiden. Senin de her char dişi. Hatta hep sarışın bimbo dişi. viktor yine brunette falan acıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Nazca said:

Viktor'la arandaki farkın n'olduğunu kendin yazmışsın işte xunn, adam bir sebep olmaksızın kendinde karşısındakine sataşma, aşağılama, yaralama, etc. hakkı olduğunu düşünmeden bu forumda yazıyor yıllardır, o konuda senin gibi kafadan rahatsız değil. Sana bu hakkı kim verdi.

Adamdaki üslup da sende zaten yok ki zorunda değilsin, yıllarca "bana da şunu dediler" deyip backgroundda foruma kan kusturmanı yok sayabilirsek evet sana da onu dediler.

Güldürme kendine.

http://quadcitiesdaily.com/wp-content/uploads/2014/10/shots-fired-gun-shooting-crime-police.jpg

O kadar sert üzmüşüm ki adam yıllarca foruma dönmemi beklemiş, bula bula bu topiği bulmuş içinde yıllardır biriktirdigi kini kusmak için.

Birilerini bu kadar yıprattıgımı gösterdigi için arkadasa teşekkür ediyorum. I got off.

http://i.imgur.com/F1EQu9K.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Şaşkınlıkla ilk ve son 4-5 sayfayı okudum.

Öncelikle tebrik ediyorum medeni cesaretin ve senelerdir tanındığın bir yerde, bu tarz konulara saçma sapan yaklaşan bir ülkede, seni rahatsız etse de bu kadar net kendini ifade edip insanlara açıldığın için. Ayakta alkışlanacak hareket gerçekten.

Çok zor bir hayat geçirmişsin belli ki. Empati kurulması çok zor bir konu, ama eminim her anı cehennem gibidir. Artık bitmiş, böyle bakmak lazım :)

Ayrıca gitmediğine de çok sevindim, bu bakış açısına ve cesarete sahip insanlara ihtiyaç var bu ülkede.

Yepyeni hayatında, yepyeni mutluluklar ve heyecanlar diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

sharky said:

Pati tarihinde ilk ve tek olacak şekilde bir isim değişikliği

eski pati olsaydın nik değişiminin bir ara çıktığını bilirdin. her ne kadar 2001 yazsada sürekli takip etmediğin belli oluyor.

ironidir umarim, sarkiye eski pati olsaydin demek

http://forum.paticik.com/read.php?2,1483384,page=1

bakacak biri varsa 2 dakikalik is de, herkes isinde gucunde, nedanko'ya da yuk olmuyor artik =(
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

sharky said:

Pati tarihinde ilk ve tek olacak şekilde bir isim değişikliği

eski pati olsaydın nik değişiminin bir ara çıktığını bilirdin. her ne kadar 2001 yazsada sürekli takip etmediğin belli oluyor.

Adam forumun ilk nesil üyesine ve eski adminine "eski olsan bilirdin" diye bilgiçlik taslamış yaa ahaha :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...