Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 arcane said: bugün için yeterince X yeri eskisi gibi değil muhabbeti döndü. doldurduk kotayı. biraz da yarına bırakın sdfds. yalan değil ama bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Demek Türkiye'desin. Çünkü Amerika'da halı saha olmaz. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 turkiye de cok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 var, olmaz mı. şükrü gibileri mahallenin çocuklarına oynatmıyor falan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=awPVY1DcupE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 O kadar ufak kalesi olan halı saha mı olur ya. Japon kale mi oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bizim ülkede olsa 3 yaralı 1 ölü çıkar bu olayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 µh said: Gizli said: abi bir durumun diğer canlılarda da görülmesi bunun anormal bir hata olmadığını göstermez. Bak her seferinde farklı kavramlar kullanıyorsun. Ben hatadır yada değildir gibi bir yargıda bulunmadım. Canlıların amacı üremektir lafına cevap olarka düşünen canlının yaşam amacına kendi kendine karar verebileceğini söyledim. konuyu dallanıp budaklandırmaya gerek yok. canlının iki temel amacı vardır diye geçer abi yaşamak ve üremek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kısır olduğunu öğrenirsen intihar edersin herhalde, herneyse bence hayatın amacını sorgulamak için yanlış yerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6PQ6335puOc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kermit said: arkadaşlar yıkama yağlama bittiyse viktor için diğer bir döneme geçiyoruz kusura bakma viktor ama bu yaptığının dinimizce uygun olmadığını düşünüp, gerekli mercilere adresini adını ve ne kadar bilgi varsa hepsini paylaştık. Alperenler ve Akparti gençlik kollarıyla mücadelende başarılar. Bizim elemanlarada ilettim. İlk pilavlıda olayı detaylandıracaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 woyt Viktor said: yaaa hala durup durup agliyorum, hepiniz muhtesemsiniz. Hayatimin en zor doneminde hic umudum olmiyan bir basligi suna cevirdiniz ve beni mesaja bogdunuzya... nasil gidicem ben simdi? benden en tiksindigini sandigim insanalr bile bi sekilde facebooktan ulasip destek mesaji verip kal dediler, hani duygularim karman corman su anda ama cooook mutluyum keske christmas da acsaymisim tam bole christmas mucizesi olucakmis cidden cidden bunu haketmedigimi dusunuyorum ve bana verdiginiz deger icin sonsuuuuuz tesekkur ediyorum, 14 senede az da olsa bir seyler katmayi becerebilmisim suraya demekki yazmaya devam edersem ama zamanla tarzimda ben kendimi yeniden buldukca degisicek, umarim bunu kabul edebilirsiniz ki arkadaslar icin en zor olan bu oluyor :( daha en buyuk destegim olan annem bile bir kizi oldugu gercegine alisamadi tam olarak ki annem icin bile bu kadar zor birsey iken nasil sizden bunu beklerim? gerci suraya dipnot dusebilirim, tasindigimiz icin evi toparlarken rahmetli babamin ben dogmadan 3 ay once yeni dogucak olan kizina yazdigi bir time capsule bulduk ve saatlerce agladik >_< ilk mucadelemi annemin karninda benimle beraber tasidigi miyom a karsi vermis oldugum icin cinsiyeti tahmin etmeleri baya zormus. doktor "ben cocuklarin an karnindaki durusundan anlarim, kiz degilse bu diplomami yirticam" dedigi icin herkes kiz cocuk beklemis heh neyse gene sacmalamaya basladim, karar almsitim cok kisisel detaylara girmiycem bu topicde diye ama asiri duyguluyum su anda >_< ayrica alinip gucenmem ki zaten ozelden cok enteresan mesajlar geliyor durum ile ilgili :) memnuniyetle cevapliyorum hepsini, cinsellik bu akdar tabu olmasa bu ulkede buradanda yazardim ama su konunun icerigi bile bu ulke icin bir mucize cidden. haber sitelerindeki benzer konular altindaki yorumlari gorunce cekicle monitore saldirmak geliyor icimden -_- oha cok ilginc lan. oki sayfalarin tamamini okumadim (Ain't Nobody Got Time for That! halen kullaniliyor mu yoksa tedavulden kalkti mi?) Bayagi plot twist gelmis. harbi buyuk bir cesaret yalniz. mesela ayakta hizli bir isemekten vazgecmek falan abi.. dusundum, ben sadece bunun icin bile erkek kalmayi dusunurdum. buyuk konfor bak. her neyse, mutlu olun gerisi dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Farkli bi sey diyemeyecem ama eksik kalmak da istemedim. Vallahi buyuk cesaret. Butun yasadiklarin, yasayacaklarini goze alman falan zaten bi yana, buraya uzun uzun anlatmana bile helal (tu) Ayrica komunite feeling de guzel olmus, forumu da birakmazsin umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dasaaa said: woyt Viktor said: yaaa hala durup durup agliyorum, hepiniz muhtesemsiniz. Hayatimin en zor doneminde hic umudum olmiyan bir basligi suna cevirdiniz ve beni mesaja bogdunuzya... nasil gidicem ben simdi? benden en tiksindigini sandigim insanalr bile bi sekilde facebooktan ulasip destek mesaji verip kal dediler, hani duygularim karman corman su anda ama cooook mutluyum keske christmas da acsaymisim tam bole christmas mucizesi olucakmis cidden cidden bunu haketmedigimi dusunuyorum ve bana verdiginiz deger icin sonsuuuuuz tesekkur ediyorum, 14 senede az da olsa bir seyler katmayi becerebilmisim suraya demekki yazmaya devam edersem ama zamanla tarzimda ben kendimi yeniden buldukca degisicek, umarim bunu kabul edebilirsiniz ki arkadaslar icin en zor olan bu oluyor :( daha en buyuk destegim olan annem bile bir kizi oldugu gercegine alisamadi tam olarak ki annem icin bile bu kadar zor birsey iken nasil sizden bunu beklerim? gerci suraya dipnot dusebilirim, tasindigimiz icin evi toparlarken rahmetli babamin ben dogmadan 3 ay once yeni dogucak olan kizina yazdigi bir time capsule bulduk ve saatlerce agladik >_< ilk mucadelemi annemin karninda benimle beraber tasidigi miyom a karsi vermis oldugum icin cinsiyeti tahmin etmeleri baya zormus. doktor "ben cocuklarin an karnindaki durusundan anlarim, kiz degilse bu diplomami yirticam" dedigi icin herkes kiz cocuk beklemis heh neyse gene sacmalamaya basladim, karar almsitim cok kisisel detaylara girmiycem bu topicde diye ama asiri duyguluyum su anda >_< ayrica alinip gucenmem ki zaten ozelden cok enteresan mesajlar geliyor durum ile ilgili :) memnuniyetle cevapliyorum hepsini, cinsellik bu akdar tabu olmasa bu ulkede buradanda yazardim ama su konunun icerigi bile bu ulke icin bir mucize cidden. haber sitelerindeki benzer konular altindaki yorumlari gorunce cekicle monitore saldirmak geliyor icimden -_- oha cok ilginc lan. oki sayfalarin tamamini okumadim (Ain't Nobody Got Time for That! halen kullaniliyor mu yoksa tedavulden kalkti mi?) Bayagi plot twist gelmis. harbi buyuk bir cesaret yalniz. mesela ayakta hizli bir isemekten vazgecmek falan abi.. dusundum, ben sadece bunun icin bile erkek kalmayi dusunurdum. buyuk konfor bak. her neyse, mutlu olun gerisi dert degil. nerelerdesin seni küçük romantik. ben senin için ayakta işemekten vazgeçebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 gelmeyen kim kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Viktor gitme, düzgün post oranı düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dasaaa ölmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Emdi forum yirtulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dasaaa gelir birazdan diyiyordum ki damladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Herkes burda. Viktor çok değerlisin ki herkes buraya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konu turkiyede olunca aslinda gayet hayatin icinden olan bir durumu support etme zorunlulugu doguyor. Hollanda guzel secimmis mesela, neden orada kalamadi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dasaaa said: woyt Viktor said: yaaa hala durup durup agliyorum, hepiniz muhtesemsiniz. Hayatimin en zor doneminde hic umudum olmiyan bir basligi suna cevirdiniz ve beni mesaja bogdunuzya... nasil gidicem ben simdi? benden en tiksindigini sandigim insanalr bile bi sekilde facebooktan ulasip destek mesaji verip kal dediler, hani duygularim karman corman su anda ama cooook mutluyum keske christmas da acsaymisim tam bole christmas mucizesi olucakmis cidden cidden bunu haketmedigimi dusunuyorum ve bana verdiginiz deger icin sonsuuuuuz tesekkur ediyorum, 14 senede az da olsa bir seyler katmayi becerebilmisim suraya demekki yazmaya devam edersem ama zamanla tarzimda ben kendimi yeniden buldukca degisicek, umarim bunu kabul edebilirsiniz ki arkadaslar icin en zor olan bu oluyor :( daha en buyuk destegim olan annem bile bir kizi oldugu gercegine alisamadi tam olarak ki annem icin bile bu kadar zor birsey iken nasil sizden bunu beklerim? gerci suraya dipnot dusebilirim, tasindigimiz icin evi toparlarken rahmetli babamin ben dogmadan 3 ay once yeni dogucak olan kizina yazdigi bir time capsule bulduk ve saatlerce agladik >_< ilk mucadelemi annemin karninda benimle beraber tasidigi miyom a karsi vermis oldugum icin cinsiyeti tahmin etmeleri baya zormus. doktor "ben cocuklarin an karnindaki durusundan anlarim, kiz degilse bu diplomami yirticam" dedigi icin herkes kiz cocuk beklemis heh neyse gene sacmalamaya basladim, karar almsitim cok kisisel detaylara girmiycem bu topicde diye ama asiri duyguluyum su anda >_< ayrica alinip gucenmem ki zaten ozelden cok enteresan mesajlar geliyor durum ile ilgili :) memnuniyetle cevapliyorum hepsini, cinsellik bu akdar tabu olmasa bu ulkede buradanda yazardim ama su konunun icerigi bile bu ulke icin bir mucize cidden. haber sitelerindeki benzer konular altindaki yorumlari gorunce cekicle monitore saldirmak geliyor icimden -_- oha cok ilginc lan. oki sayfalarin tamamini okumadim (Ain't Nobody Got Time for That! halen kullaniliyor mu yoksa tedavulden kalkti mi?) Bayagi plot twist gelmis. harbi buyuk bir cesaret yalniz. mesela ayakta hizli bir isemekten vazgecmek falan abi.. dusundum, ben sadece bunun icin bile erkek kalmayi dusunurdum. buyuk konfor bak. her neyse, mutlu olun gerisi dert degil. sabahları magirus ereksiyonu derdi var lan, ondan niye bahsetmiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 akşamdan suya yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Vize falan derttir abi klasik. Yoksa burada default hayat çekilmiyor malumunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 taylanda gidecekmişsin son rotus icin bence seversin taylandı hem ucuz hem güzel yaşanır orada bir süre kal tatil yap bence orada viki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dasaaa said: woyt Viktor said: yaaa hala durup durup agliyorum, hepiniz muhtesemsiniz. Hayatimin en zor doneminde hic umudum olmiyan bir basligi suna cevirdiniz ve beni mesaja bogdunuzya... nasil gidicem ben simdi? benden en tiksindigini sandigim insanalr bile bi sekilde facebooktan ulasip destek mesaji verip kal dediler, hani duygularim karman corman su anda ama cooook mutluyum keske christmas da acsaymisim tam bole christmas mucizesi olucakmis cidden cidden bunu haketmedigimi dusunuyorum ve bana verdiginiz deger icin sonsuuuuuz tesekkur ediyorum, 14 senede az da olsa bir seyler katmayi becerebilmisim suraya demekki yazmaya devam edersem ama zamanla tarzimda ben kendimi yeniden buldukca degisicek, umarim bunu kabul edebilirsiniz ki arkadaslar icin en zor olan bu oluyor :( daha en buyuk destegim olan annem bile bir kizi oldugu gercegine alisamadi tam olarak ki annem icin bile bu kadar zor birsey iken nasil sizden bunu beklerim? gerci suraya dipnot dusebilirim, tasindigimiz icin evi toparlarken rahmetli babamin ben dogmadan 3 ay once yeni dogucak olan kizina yazdigi bir time capsule bulduk ve saatlerce agladik >_< ilk mucadelemi annemin karninda benimle beraber tasidigi miyom a karsi vermis oldugum icin cinsiyeti tahmin etmeleri baya zormus. doktor "ben cocuklarin an karnindaki durusundan anlarim, kiz degilse bu diplomami yirticam" dedigi icin herkes kiz cocuk beklemis heh neyse gene sacmalamaya basladim, karar almsitim cok kisisel detaylara girmiycem bu topicde diye ama asiri duyguluyum su anda >_< ayrica alinip gucenmem ki zaten ozelden cok enteresan mesajlar geliyor durum ile ilgili :) memnuniyetle cevapliyorum hepsini, cinsellik bu akdar tabu olmasa bu ulkede buradanda yazardim ama su konunun icerigi bile bu ulke icin bir mucize cidden. haber sitelerindeki benzer konular altindaki yorumlari gorunce cekicle monitore saldirmak geliyor icimden -_- oha cok ilginc lan. oki sayfalarin tamamini okumadim (Ain't Nobody Got Time for That! halen kullaniliyor mu yoksa tedavulden kalkti mi?) Bayagi plot twist gelmis. harbi buyuk bir cesaret yalniz. mesela ayakta hizli bir isemekten vazgecmek falan abi.. dusundum, ben sadece bunun icin bile erkek kalmayi dusunurdum. buyuk konfor bak. her neyse, mutlu olun gerisi dert degil. igrenc, umimi tuvaletler disinda bir kere bile ayakta isemedim omrumde (ahir gibi birakanlar sagolsun), 1-2 kere hele babam zorla pisuar kullandirmaya calismisti kabin yerine iyyyyy direk ayrica hiz olarak cok farketmiyor, gecen 4chan da kronometre tutup olcmuslerdi ahahah ayrica http://www.odatv.com/images/resimler/tuvalet_afisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar