Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kötü değil, iyi de sabonis her zamanki gibi rakibin deckini öve öve bitirememiş.
kaybederse = karşımdakinin decki şimdiye kadarki gördüğüm en iyi deck olabilir o yüzden kaybettim.
kazanırsa = karşımdakinin decki şimdiye kadarki gördüğüm en iyi deck olabilir ama ben kazandım hoh ho çok iyiyim.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

black knight falan ne varsa kırıp freeze mage yaptım. yeter ben de kanser edicem

en iyisini yapmışın

ciddi ciddi bir haftadır falan facehunter görmemişimdir, zoo yine arada bir çıkıyor, priestle şaman oyundan silinmiş zaten

walletwarrior - handlock - emperorcombo druid, başka bişey yok euda
Mesaj tarihi:
Masticore said:

sabonis said:

arenada az önce İNANILMAZ bi warlock'ı yendim. gerçekten bugüne kadar gördüğüm en iyi deck olabilir. adamı ekledim, deck listini yolladı. aha işte bu.... baktıkça salya akıyor ağzımın kenarından bu ne lan! equality, aldor, cons olmayan paladin deckimle şu decki yendiğime hala inanamıyorum

benim suan oynadıgım deck bundan daha iyi ^^

http://i.imgur.com/mSU2qsW.png

öeeeeeeaaaaaaaahhhhhhh ya arkadaş nasıl böyle deckler geliyor size ben anlamıyorum gerçekten. bana da buna benzer güçlü late game minion'lı deck geldi birkaç kere mesela ama 2drop sadece 4 tane mi ne vardı, direk üstümden geçtiler :D
Mesaj tarihi:
Ya ona bakarsan insanların 50%si facehunter oynuyo onu da nerflesinler o zaman

Atıyorum dotada olsa bi heronun pick-ban rate'i %90 itin deliğine sokarlar o heroyu 1 haftada
Ama denildiği gibi dr balanced'a nerf yok şimdilik. Ki bence o kadar da op değil
Mesaj tarihi:
Dr Boom'u bir kart, bir olasılık olarak değil, bir feature olarak görün.
7 mana'da nasıl Flamestrike atabileceğini düşünerek oynuyorsan Dr Boom atılacağını düşünerek oyna.
Herkeste Dr Boom var, herkes 7. manada oynayacak diye düşün.
Aynı şekilde sende de Dr Boom var, sen de 7. manada oynayacaksın.
Bu mindset ile bakılırsa anlaşılabilir oluyor Dr Boom.
Mesaj tarihi:
flametrike ın etrafından dolaşabiliyorsun

en basitinden 4hp ve altı yaratık bırakmıyosun adam flamestrikedan tam value alamıyor.

dr boom öyle değil istersen twisting nether at 2-8 arası damage yiyorsun.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Masticore said:

sabonis said:

arenada az önce İNANILMAZ bi warlock'ı yendim. gerçekten bugüne kadar gördüğüm en iyi deck olabilir. adamı ekledim, deck listini yolladı. aha işte bu.... baktıkça salya akıyor ağzımın kenarından bu ne lan! equality, aldor, cons olmayan paladin deckimle şu decki yendiğime hala inanamıyorum

benim suan oynadıgım deck bundan daha iyi ^^

http://i.imgur.com/mSU2qsW.png

öeeeeeeaaaaaaaahhhhhhh ya arkadaş nasıl böyle deckler geliyor size ben anlamıyorum gerçekten. bana da buna benzer güçlü late game minion'lı deck geldi birkaç kere mesela ama 2drop sadece 4 tane mi ne vardı, direk üstümden geçtiler :D

12 bitti
Alaydın güclü drop yerine 2 drop :D

zaten late droplar cok onemli degil nefes aldırmıycan rakibe yoksa yatiyosun gg cult,implosion fln. ragnarostan daha degerli warlock için.

bir de 1-2 tane heal karti cok kritik. Şansıma alex cıktı,alex olmasa antique healbot ta cok iş görüyor.

warlock en dengesiz class arena icin. 0 cektigimde oldu,12 yaptıgımda ...
Mesaj tarihi:
o deckle bi zahmet 12.... kime göstersen 12 der. benim koyduğumu da geçti senin deck.
ha tabii şanssız olsan yine 12'yi göremeyebilirsin, arena ve hs bu sonuçta ama güç olarak baktığında temiz 12'lik deck.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Dr Boom'u bir kart, bir olasılık olarak değil, bir feature olarak görün.
7 mana'da nasıl Flamestrike atabileceğini düşünerek oynuyorsan Dr Boom atılacağını düşünerek oyna.
Herkeste Dr Boom var, herkes 7. manada oynayacak diye düşün.
Aynı şekilde sende de Dr Boom var, sen de 7. manada oynayacaksın.
Bu mindset ile bakılırsa anlaşılabilir oluyor Dr Boom.

abi playaround'u yok boomun

en büyük sacmalık bu zaten, boardunun içine ediyor her türlü o bombolar
Mesaj tarihi:
mass dispel atınca bombalar 2 kere bgh ye vburuyor bgh ölüyor
1 kart a 2 kart tradeliyosun bu bir
7 manaya 7 mana tradeliyosun bu iki
ayrıca board temizlemen tamamen comboya bağlı ikisi elinde olmadı mı temizlenmiyo
hepsini geçtim tempo hala adamda kalıyor sen mananı harcıyosun board temiz gene ilk adam oynuyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...