k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sabonis said: k1nJo said: hayır, bence hepsinin şansı aynı değil. bu özellikle belirtilmemiş olduğu için aynı demek doğru olmaz bence. daha önce de bunu konuştuk ama benim azıcık olan legendarylerimin çoğunun 11-12winlik runların packlerinden gelmesi tesadüf olamaz. dağlar kadar fark yoktur belki ama 0 winden leg çıkma şansı %1-2 ise 12 winden %3-4-5 falan oluyordur kesin. allam yaleppim. mantık harika. "benim başıma geldi, o zaman doğrusu budur" 3-3 biten arenadan sonra legendary çıktı bana mesela onu napcaz. packten de diil he, arena ödülü olarak geldi. arena pack'inden de tonlarca legendary çıktı. hatta 12 winlerimin hiçbirinde çıkmadı. "anlamı ve manası yok zaten 12 yapana bol legendary verelim diğerlerine daha az verelim" mantığının. benim fikrim o; mutlak doğru bu, kesin böyle demedim. pack veya kart ödülü farketmez, 0 winden legendary gelmez de demedim gelmiş bana 3 winden çıktı diyosun. son cümlen de baya güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sneed cıkt oh be cenabet talihim döndü , ilk kez çöp olmayan bir bi leg cıktı gvg'den. Sırada mal'ganis ve neptulon var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sneedi biraz oyna sonra görürüm ben seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Olsun en azindan çöp degil belki deathrattle hunter fln is yapar tabi ki 8 mana olarak daha iyi alternatifleri var sneed'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 clash of abu's http://i.imgur.com/5lhHQXL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Marty said: arena keyifli ya. cok berbat deck olmazsa, ya da karsina direkt constructed gibi birsey gelmezse guzel oluyo. sacma sapan isler oluyo arenada. Dün akşam 1 lose alıp deckimi retire ettim. Çıldırıyodum az kala. Rogue: t1 coin heropower t2 3/2 silaha +1+1 veren mech (2/2lik silahının 1 sarjını harcadı) t3 3/2 silaha +1+1 veren mech (3/2lik silahını harcamadı ) t4 prep - sprint t5 deadly poison+oil..... Bastım retire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 iron sensei'de cıkabilirdi adam 3. turn ayip etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 arena saçma ya, fakirler için yapılmış, ne diye girip nefesimi tüketeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Aceace said: Marty said: arena keyifli ya. cok berbat deck olmazsa, ya da karsina direkt constructed gibi birsey gelmezse guzel oluyo. sacma sapan isler oluyo arenada. Dün akşam 1 lose alıp deckimi retire ettim. Çıldırıyodum az kala. Rogue: t1 coin heropower t2 3/2 silaha +1+1 veren mech (2/2lik silahının 1 sarjını harcadı) t3 3/2 silaha +1+1 veren mech (3/2lik silahını harcamadı ) t4 prep - sprint t5 deadly poison+oil..... Bastım retire. cool story ama +1 +1 değil sadece +1 veriyo berber :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 doğru diyon. Sonuçta yaptı işte. suratıma suratıma vurdu. Acıttı. Dövdü. Bi +1 için beni mi kırcan. Zaten yazmışım 2/2'lik silahı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 e-sports http://www.youtube.com/watch?v=3zsrLa-VdII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bu arada 4s'te crash sorununu telefona factory reset atarak çözdüm. Hem 4 gb yer açıldı telefonda. Cer cop doluymus alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Dr. Boom'un saçmalıkları işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ahmedinejad said: Bu arada 4s'te crash sorununu telefona factory reset atarak çözdüm. Hem 4 gb yer açıldı telefonda. Cer cop doluymus alet. ben telefondan oyuna bağlandım app crashledi bilgisayardan devam ettim aldım packimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Oot.Telefon icin olan versiyonunu guncellerken illa butun oyunu bastan indirmek zorunda miyiz yoksa alternatif bir cozum bilen var mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Deathwing nasıl saçma bi kart ya oyunu imkansız noktadan çevirdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 mech shaman'la rank 5 4 yıldız oldum. vaktim olsa legend'a gider herhalde. ama mage gelince karnıma ağrı giriyor resmen sdgsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 mech warlock daha zevkli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 2 healbot 2 doomsayer 2 nova 2 ice armor 2 ice block Blockların üzerine 1 hpdeyken topdeck alex bunların üstüne next turn lethalda groma atılan freze üstüne deathrattledan gelen spell powerla öldürülen grom üstüne kazanmak http://i61.tinypic.com/v66s7s.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bugun bi hunterı kendi secretıyla öldürdüm rush mage'le yeniyim oyunda böyle şeyler olunca orgazmik oluyo bi de şöyle bi mech mage deckim var 13üm daha gider gibime geliyo ama eksik vs var mı bilemiyorum bi antonidas iyi gider gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Drake'i ve Cogmaster'ları salla, Flamewaker ve Antonio koy. Mech mage ile çok iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ne naxx ne de blackrock var bende antonidas yapıp bi tane cogmaster yada drake çıkartırım ama drake çıkartmak istemiyorum kart çekme yok nerdeyse gerisi kısmet heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Arcane Intellect al. Zaten early game'in çok dolu olduğu için tempo sıkıntısı çekmeyeceksin. Naxx ve BRM muhakkak yap. Benim Mech mage'im şöyle, güzel verim alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ben olsam araya bi black knight sıkıştırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ahahaha http://www.youtube.com/watch?v=VAl0PEfi0DQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar