Tori Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 http://media.heroesnexus.com/attachments/2/127/heroesnexus-hearthstonecard.png http://31.media.tumblr.com/tumblr_m8yr4yu5sF1rdtneao1_400.gif
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 hotsda level12 olunca geliyormuş hearthpwn'da yazılana göre http://www.hearthpwn.com/news/893-new-heroes-of-the-storm-themed-card-back
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Aceace said: Bu arada daha önce paylaşılmış olabilir ama ben yeni gördüm valla. http://youtu.be/tD7IFvcEcI8?t=115 5 malourne nedir lan eaghuhaehu ardarda aciyor adam ustelik.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 bişey sorucam şimdi rogue'la ortalama bi deck yaptım ranked oynuyorum 19 lvl oldum karşıma gelen herkes legendaryler epiclerle geliyo kafama iyi kötü win rate'im yüksek de nası yapıcaz bu işi anlamadım illa para verip deck mi açmam gerek? yada 3 ay boyunca her gün questleri mi yapmam gerek adam gibi bişeyler olması için? newb rehberi istiyorum parayı arenaya mı yoksa decklere mi harcıyım?
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 releaseden beri oynuyorum bi ton kart eksiğim var. leg bile yok doğru dürüst. ciddi ciddi oynıycam diyorsan parayı bas ama ciddiye alınıp para basılacak bir oyun değil.
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Ya o iş aslında baya komplike önemli olan sen oynarken neden zevk alıyorsun. Eğerki belli bir tecrübe seviyesine geldiysen arenadan ortalama 6 win civarı çıkarabiliyorsan arena daha mantıklı (1 pack + gold + dust + yuksek winde 2. pack şansi vs) yani normal pack 100g oldugundan dedigim gibi 6 civari winin varsa o ekstra 50g yi geri alip fazlasinida kazaniyorsun. Ama kendi deckinle oynamayi seviyorsan 100g ye pack al arenada aticagin maci gene at her 3 winde 10g ile ayni kafaya cikiyor. İki türlüde oynayabilirsin yani. Bir de oyun illa şu kartı edin o zaman oynayabilirsin diye zorlamıyor vanilla dan beri baya aktif oynuyorum değerli leg lerden bişey çıkmadi açıkçasi ama gene oynaniyor. Basic setle bile win şansin var ama basic deckle atiyorum win şansin % 20yken önemli kartlari ekledikce % 50 ye cikiyorsun. Leganderyler atiyorum bu şansı % 60 a cikariyor. Oyun kart oyunu ve genel kart oyunlarindaki sistem yani şans faktörü hep var o yüzden yeni de baslamis olsan sana win şansı sunuyor. (Batakta 2 kozun var vs 6 kozun var gibi.) Amacin her seasonda legandery rank e yükselmekse o legandery kartlara bi şekilde ulaşman lazim ya da cok oynayip ortalama üstü bi deck ile leganderysiz de win streakler denk getirirsen belki çıkarsin. TL:dr sonucu oyunda emek verip deckini gelistirdigin her durum sadece win chance ini biraz biraz artiriyor iste. Eger ki ben herkezle esit sartta oynamak istiyorum kredi kartina abanmis bebelerden nefret ediyorum dersen de sadece arena aticaksin ama bu seferde daily questleri yapman zorlasabilir. Arenayi da casual match larida yap yani yavas yavas oturur.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 teşekkürler cevaplar için en iyisi para biriktirip arena yapmak 4-5 win alıyodum en son bırakmadan önce çıkartır heralde parasını bi de bu crafting işi nasıl oluyo? bi iki tane legendary var (king krush ve golden kartlar) onların kullanmadıklarımı DE ediyim mi napıyım?
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Eğer kolleksiyoncu kafasında değilsen, asla kullanmayacağın legendary kartları ve kırılabilen tüm golden kartları direk kır. Ben betadan beri oynuyorum ve soulbond olanlar dışında tek golden kartım yok, çıkanı direk kırıyorum. Baya yardımcı oluyor eksik kartları tamamlamada.
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Naxx'a para ver al. Fiyat performans olarak Naxx çok başarılı şu anda. BRM'nin ilk winginde Thaussan var. Gerisinde Ohaa denilesi hiç bir kart yok. Bi de adamın teki hesaplamış TL'de de pack açmaya para vermektense Naxx'ı almak daha karlı oluyomuş. Bir şey daha. Abi bütün kartlara sahip olacam diye düşünmeyin. Ben patide hs'ye ilk başlayanlardan biriyim. >Binlerce maç yaptım ama ııh. Kupon kollektörün problemi hs'de çok ağır hissediliyor. Kullanılabilecek golden legendaryleri patlatmana gerek yok. Ben de Golden tiriyon ve Senaryus var. Kırayım mı yani? :)
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Aynen katiliyorum naxx i almak cok mantikli
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 abi oyun ŞANS OYUNU diyoruz halaaa pack açmak yerine naxx almak lazım, kupon kolektörü.. yok akım kapasitörü,difransiyel difüzoru falan diyosunuz. ŞANS ABİ OYUN . ŞANS.
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 İsteyen istediği kadar götünü yırtabilir. Bu oyun bir şans oyunudur. İstediğin decki yap istedigin takibi yap. O an elinde cevap vericek kartın yoksa 2-3 turn içinde kaybediyosun veya kaybedecek hala geliyosun işte.Şans oyunu olarak bakıcaksın buna. Youtube'da yüzlerce örneği var her hafta Trolden yayınlıyo işte. 3 sayfa önde Sorry for What örneği var Ekop'un. Kırk yılda bir gelir gibi cümleler kurmayın sakın. Bana her 2 oyunda bir şans faktörünü oyun böle gözüme gözüme sokuyor.Gülüyorum artık.
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 10% luck 20%skill 70%deck Basic deckle legendary kasardi millet o zaman lel
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 arkadaşlar eternal'ın oyun hakkında bilgisi aşağıdadır. o yüzden he diyip geçiyoruz. Eternal said: Control bir warrior'la face hunter yenilebiliyor ise mi... ASDFHUASDFUASDHFÖASFÇADMNSÖFÇASDNF 850 oyunda 1 tane falan belki yenersin.. O control warrior'la hunter'ı .. iyi bi mulligan gelicekte.. Shield blockların güzel güzel atıcaksın da 6-7 pool'a kadar dayanıcaksın da ordan geri döndürücen oyunu.. 8683 de 1 falan işte..
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 asdfsdfasdfasdf Sabonis :D :D :D Yalnız kimisi cidden cahil cahil konuşuyor. Bilgisi olmadan fikri olanlar. %1 win de şanstır %60 win de şanstır okuyup öyle yorum yapın. İyi bir deckiniz varsa şansınız yüksek olur ve duruma göre çekilen kartların çok fazla durumda işe yaramasını sağlıycak deck yapıp DECK PICK teki random rollun oyun gidişatına minimum etkiliycek şekilde deck yapabiliyorsunuz. Şu an mesala firewalker magele 4. turnün başında druidi 2hp ye indirirken genel istatistikte win/loose ratiom 3/10 falan. Ama bir oil rogue bir grim patron warriorla çok uzun süren oyunlarda totalde win ratiom (5-6)/10 sprint gelmedi gg oil gelmedi gg diye birşey yok farklı opsiyonların var. Deck>rng>skill olay. (tecrübeyi katmıyorum ya da skillin içine koyalım)
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 O kadar üzülüyorum ki şu oyunu bilmedigim için.. keşke hearthstone'u çok iyi oynasaydım sdufhsdu
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Tavla da basit bir oyundur ama öğrenmek gerekir ve şans da çok çok önemli faktördür. Kaç yüz yıllık oyun oynamayanı ya da bilmeyeni yermezler ama seveni çoktur. Üzülmene gerek yok öğrenmek istersen öğreten çıkar :)
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 portal dan ne geldiği görünmese iyi olacakmış bug mı acaba yoksa bilerek mi yaptılar
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 açılış manasını görünce zaten anlarsın yazılmamasının bi esprisi yok ki
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 bişey sorucam 700 gold biriktirip naxx yapsam fail oldugum yerde bitiyo mu? nedir olayı? özet geçin üşengecim
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 bitmez abi ne biticek bi kere aldınmı istedigin kadar oynuyosun işte. fail mail yok.
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Seni direk eternal yönlendirsin buna müstahaksın
Öne çıkan mesajlar