sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 dün 10a gelmeden sızdım kaldım. dün açılmıyor muydu? ana dur telefondan bakiim :D telefondan açılmamış olarak gözüküyor. salıdan salıya değil miydi? ha yok la update salıdan salıyaydı. wing ne zaman açılmıştı hatırlamıyorum. ilk wing'in açıldığı gün açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Masticore said: Şuan hiç shaman yok be... Ama shaman bi gelicek tam gelicek gibi görünüyor. Bu emperor'ı napicaz merak ediyorum. Druid ile cok sacma seyler oluyor... innervate kaldırılmalı esasında. 1. turn emperor inen adama ben napiyim. 2 el kaldımı oyunda zaten gg. double innervate abartıldığı kadar güçlü bir play değil ya. boom gibi çok güçlü bir şey inmiyorsan (o da bgh kurbanı olabiliyo) emperor mesela tek başıan çok güçlü değil. elinde bol kart varsa güçlü. double innervate ile de elinde kart kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Şu söylediğin acayip sacma birşey. Her ne olursa olsun seni oyunda 1'turn de (cift innervate) 5. turn'e atan kart tüm oyun kimyasını bozar. MTG oynadıysan Dark Ritual'in neden kalktıgını bilirsin ki onu kullanmak icin mana harcardın innervate'te öyle birşey de yok. Benim 1. turn'de ineceğim emperor'i rakip 2 turn olduremediğini farz et , onu öldürmek icin harcıyacagı kartları ekle... Ondan sonra ben 3. turn druid'ler, belcher'lar inicem ve güclü olmayacak ? Roar , Force of nature fln varsa onlar apayrı bir dert zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Daha ilk manada elinde 2 innervate, 1 token, 1 emperor, 1 sludge belcher varsa zaten kazan sen o oyunu, yapacak birşey yok. Ebola druidlerin ilk manada yere 3 tane mob koyup birini 6/6 yapmaları gibi hayvani şeylerde oluyor oyunda ama çok takmıyoruz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 o değil de niye gelmedi yeni wing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ilk wing perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısı 00:00-01:00 civarında gelmişti, gene o zaman gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Masticore said: Şu söylediğin acayip sacma birşey. Her ne olursa olsun seni oyunda 1'turn de (cift innervate) 5. turn'e atan kart tüm oyun kimyasını bozar. MTG oynadıysan Dark Ritual'in neden kalktıgını bilirsin ki onu kullanmak icin mana harcardın innervate'te öyle birşey de yok. Benim 1. turn'de ineceğim emperor'i rakip 2 turn olduremediğini farz et , onu öldürmek icin harcıyacagı kartları ekle... Ondan sonra ben 3. turn druid'ler, belcher'lar inicem ve güclü olmayacak ? Roar , Force of nature fln varsa onlar apayrı bir dert zaten. elinde kalan tek kartın ne olduğuna, rakibin ne olduğuna vs bağlı tabii ki. ama senin verdiğin teoride örnek counter productive. elinde kart kalmamışken, elindeki kart sayısı katında güçlü olan bi kartı ilk tur inmekten bahsediyorsun. turn 1 double innervate+coin harcadığın anda elinde kart kalmıyor. tamamen bağımlısın ne çekeceğine. o yüzden belki de ve muhtemelen ilk turn ancient of lore inmek daha bile iyi olabilir. double innervate all-in gibi bir şey sonuçta. follow-up lazım. hele druid gibi kontrol ağırlıklı bir deck isen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 şimdi çıktı portaldan emperror 2. turn de, off çok kötü bir durum karşı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 portal ile gelirse rakibe, auto-gg. yapcak bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bana geldi de yine de üzüldüm rakip için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Hiç fark etmes azure drake'ler , ancient of lore , wrath vs. var oldugu sürece cift innervate veya tek innervate her zaman seni ileri götürücek. Emperor ile bir adım daha ileri götürdü. Şu anda druid'e çöp kartlar yaparak dengelemeye calisiyorlar class'ları ama Innervate olduğu sürece neutral'den beslenmesi yeticektir. Neyse görücez wing'ler bitsin.. illa cift innervate'e takılmayın 3.'turn veya 2.'turn tek innervate atıp 1 el yaşarsa emperor gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 sabonis said: Masticore said: Şu söylediğin acayip sacma birşey. Her ne olursa olsun seni oyunda 1'turn de (cift innervate) 5. turn'e atan kart tüm oyun kimyasını bozar. MTG oynadıysan Dark Ritual'in neden kalktıgını bilirsin ki onu kullanmak icin mana harcardın innervate'te öyle birşey de yok. Benim 1. turn'de ineceğim emperor'i rakip 2 turn olduremediğini farz et , onu öldürmek icin harcıyacagı kartları ekle... Ondan sonra ben 3. turn druid'ler, belcher'lar inicem ve güclü olmayacak ? Roar , Force of nature fln varsa onlar apayrı bir dert zaten. elinde kalan tek kartın ne olduğuna, rakibin ne olduğuna vs bağlı tabii ki. ama senin verdiğin teoride örnek counter productive. elinde kart kalmamışken, elindeki kart sayısı katında güçlü olan bi kartı ilk tur inmekten bahsediyorsun. turn 1 double innervate+coin harcadığın anda elinde kart kalmıyor. tamamen bağımlısın ne çekeceğine. o yüzden belki de ve muhtemelen ilk turn ancient of lore inmek daha bile iyi olabilir. double innervate all-in gibi bir şey sonuçta. follow-up lazım. hele druid gibi kontrol ağırlıklı bir deck isen. Adam çok haklı abi. Mana cost'unu düşüreceğin kartın olmadıktan sonra ne işe yarıyor card event'i? 5/5lik gövde ile 3 kez vursam yarısını indiririm dersen başka tabi. Bu kadar iyi başlangıç condition'ını tartışmayalım zaten. Ben murloclar ile druid class'ımda mükemmel başlangıç yaptığımda turn 3'te oyun bitirdim birkaç kez. Warleader, Tidehunter, Tidecaller, Innervate ve çektiğim kart Savage Roar. Bunları fazla düşünmeyin yani. edit: ben yazana kadar adam açıklamış. Evet, innervate ile erken emperor inmek her türlü OP. Ona diyecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 2 turn'de tek innervate ile inemezsin tabi wild growth'suz 2-3 yerine 3-4 olucak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kavganız bitti mi? mill rogue çok zevkli gelsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 vallahi ben deck denemekten rank kasmıyorum mill rogue falan böle saçma sapan şeyleri bulup yaratıp deniyorum ama fena zevkli haha varmı güzel bi mill rogue yapıştırın yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Aha ace gibi legend olamayanların kendi kendilerine bahanesi. "Hacı ben zevk aldığım decklerle oynuyorum, çok zevkli" Lafımı soktum kuytuda bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Hırs bizden geçeli çok oldu genç adsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 portal dan legendary çıkıyor zaten başka bir şey çıkmıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 FreEmoon said: Ebola druidlerin ilk manada yere 3 tane mob koyup birini 6/6 yapmaları gibi hayvani şeylerde oluyor oyunda ama çok takmıyoruz :D. Hangi deck o? Hobgoblin fln çok keyifli de druid sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 olm şöle iki kaynak deck paylaşın surda sinirlendiren karşı tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 google'a "ebola druid" yazınca direk çıkıyor zaten bahsettiğim deck ya. http://www.hearthpwn.com/decks/118141-ebola-druid http://www.hearthpwn.com/decks/112913-hyfr0s-ebola-token-druid-update-turn-3-lethal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bu ne lan pre-gvg, pre-undertakernerf bu kadar outdate decklerle oynarsanız tabi bişey yapamazsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 eski bir deck bakalım yaptık oynuyoruz neler olucak sdf eveet 1 de 1 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 abi eskiden bayılarak oynadıgım bir deck vardı ya Rogue. questing, wisp, oracle falan vardı coldblood ve vanclef falan. cok eglenceliydi o deck şimdi yemez tabi orası ayrı 18 / 18 questing falan yapıp stealth atıp bekliyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 abi adam naptı ya sdFadhsfdsahf yerde 1 tane grim patron'um var herif avening wrath attı yaa usdhfdsa her vuruş bir sonraki çıkana vurdu oldu yerde 6 tane. ordan aldım oyunu adam hayatı boyunca atmaz artık aw http://i62.tinypic.com/21opnxd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar