Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Bence tüm kartlara değil de tüm minionlara olsa yeterli bi nerf olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 nerf beklemeyin bosuna tüm wingler açılıp üstünden 2-3 hafta geçmeden nerf falan gelmez. daha dr.boom nerf bekliyor insanlar buna sıra gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Abartıyor muyuz dr boom'u bilmiyorum ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 5 mana 4/4 olup battlecry olursa olur. 6 mana için çok gibi. veya end of turn de olur. ama battle cry olursa yeni combolar falan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bu hali güzel işte ya ne istiyorsunz güzelim karttan :D her cıkan karta nerf istenmez ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 5/5lik taunt gibi bişi işte kart haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 dr. boom'da all minions olursa yeter işte. enemy olmasın sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 dr. boom'un çözümü var, emperor'ın yok. sıkıntı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Wishmaster said: Abartıyor muyuz dr boom'u bilmiyorum ki :) http://i.ytimg.com/vi/Ae0qP-q3L88/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 kimsin lan sen mi diyordu bu eleman :) ya bgh'ı koyuyorsun, bombalarla da başa çıkıyorsun bir şekilde, bgh yoksa bunun hex'i, polymorph'u, boku püsürü var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 sabonis said: dr. boom'un çözümü var, emperor'ın yok. sıkıntı orada. Emperor'a çözüm yok. Doğru. Boom'un da tam olarak çözümü yok aslında BGH dahi tam anlamıyla çözüm üretemiyor. en yakın çözüm lightbomb. O da boardını feda edip suratına 2-8 damajı yiyerek çözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 sen bilirkişi misin diyordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 friend listin yanına battletag numaraları gelmiş iğrenç olmuş, kargacık burgacık karmakarışık http://thatswhatshesaidboston.com/wp-content/uploads/2013/06/but-why-meme-face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ben bilirkişiyim tabii, bu kadar oynayıp magic geçmişi olup, meta falan takip edince yapcak bişe yok =P Bu arada Light bomb çözüm diil. 6 manaya cevap verip kendi boardunu wipe ediyorsun. Turn rakibe geçiyor yine dolduruyor boardu.. Tek cevap bgh ve de çok sağlam cevap açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Yav tahmin edebileceğin ya da tahmin edemeyeceğin üzere ben lightbomb'u empty board için söylemiştim. Ayrıca BGH kesin çözüm değil. Sadece şu anki en iyi çözümlerden biri. Bombalar bela olmaya devam ediyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Empty board için de güzel bi tercih değil olm işte. Onu diyorum. Sen onu attığın an yine geri düşüyorsun, büyük sıkıntı. Bgh atıp üstüne 4 mana daha harcamak paha biçilemez. Bomba da artık nereye vurursa, yapacak bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Hah işte o yapacak bişe yok kısmında sıkıntı var. Rakiplerin Bgh'i pingleyip, sonra 1 boom botla öldürdükten sonra 6 mana harcayabilme şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 boş board'a 8 mana harcamaktan daha iyi diyosun, bi de pingleyebileceğini varsayıyorsun :P theorycraft ile yürümez bu işler ama 2023'e kadar tek çözüm bgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Lightbomb 6 mana bu arada 8 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 of allam nası nuupsun la... ace dedi ki ping+6 mana, yani 8 mana... ben de dedim ki, "pinglemeden direk 8 mana harcasa daha mı iyi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ace nerede ping demiş, Lightbomb la ilgili olarak? Okumayı bilmiyorsun millete noob diyorsun. Adam BGH yi pinglemekten bahsetmiş. (Yani sen BGH indikten sonra ping + tek boombotla saldırıp öldürmekten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 oyunu iyi bilen birini izle de pack vereyim sana questi çıktı, bi oyun kazanacak biri lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 quixef said: Ace nerede ping demiş, Lightbomb la ilgili olarak? Okumayı bilmiyorsun millete noob diyorsun. Adam BGH yi pinglemekten bahsetmiş. (Yani sen BGH indikten sonra ping + tek boombotla saldırıp öldürmekten) lightbomb ile ping'in alakası yok azıcık okumayı öğren plx, back to ilkokul. Ben diyorum ki "rakip boom inince bgh inerim keyfime bakarım". Ace de diyor ki "ee rakip sonra bgh'ini pinglicek bi de bot ile vuracak, sonra 6 manaya board'u dolduracak" Ben de diyorum ki "ulan bre lightbomb atarım diyorsun, ondan sonraki tur rakip bomboş board'a 8 mana harcayacak, 8>6. Kaldı ki sen lightbomb'u 6'ya atıyorsun, ben bgh'i 3'e inip üstüne injured blademaster da inebilirim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Wanna blow something up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 lan beni bir tek ikiniz anladiniz. Saboda yanlis anladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar