Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.hearthpwn.com/news/831-blackrock-mountain-patch-8311-ninja-card-back

burda yazıyor gerçi

Mobile Additions

There are new assets in the client relating to Hearthstone on mobile, including two achievements which reward card packs.

iPhone
Awarded for playing a game on an iPhone.
Reward: Expert Card Pack
Android Phone
Awarded for playing a game on an Android Phone.

New Strings

Sorry, Hearthstone requires an iPhone 4s or iPod Touch 5 or later.
Sorry, Hearthstone requires an iPad 2 or later.
Mesaj tarihi:
O yeah her gün yeni expert kart mı vercek böyle?

Free Pack for Spectating (Daily)
A new achievement quest has been added which rewards you with a classic card pack for watching a friend win a game.

Watch and Learn! (Daily)
Watch a friend win in spectator mode
Mesaj tarihi:
1 nisan diil muhtemelen. çünkü bir şeyi vericem diyip vermemesi tepki yaratır, kötü pr olur. 15 quest içinde random 1 tanesi, 1 pack verecek falan. zaten 60g'lik questler 0.6 pack veriyor sonuçta.
Mesaj tarihi:
baktım da official patch notes'da yazmıyor o dediğiniz quest lan :D
ayrıca blizzard'ın 1 nisan'ı ahanda aynen bu kafada oluyor (pun intended):
http://us.battle.net/heroes/en/blog/18538454/introducing-big-head-mode-3-31-2015
Mesaj tarihi:
28 liraya aldım black rock. 2 kere dışarda yemek yemeyin alın expansion'ı. benden tavsiye, tonlarca gold'u da arena veya pack'e harcayın.
bu arada ayın 1'i oldu diye aldım yeni aya geçtik 25 lira iade edilecek diye. bilmediğim bi yamuk falan yoktur inşallah enpara kuralları ile ilgili :D
Mesaj tarihi:
53 lira abi itunesda.

İşte finansbankın itunes kampanyasıyla alırsanız her ay 50 liralık harcamanızın 25 lirasını geri hesabınıza yatırdığından 28 liraya geliyor.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

28 liraya aldım black rock. 2 kere dışarda yemek yemeyin alın expansion'ı. benden tavsiye, tonlarca gold'u da arena veya pack'e harcayın.
bu arada ayın 1'i oldu diye aldım yeni aya geçtik 25 lira iade edilecek diye. bilmediğim bi yamuk falan yoktur inşallah enpara kuralları ile ilgili :D

Mayısta iade edilecek abi seninki.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...