Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 http://www.hearthpwn.com/news/831-blackrock-mountain-patch-8311-ninja-card-back burda yazıyor gerçi Mobile Additions There are new assets in the client relating to Hearthstone on mobile, including two achievements which reward card packs. iPhone Awarded for playing a game on an iPhone. Reward: Expert Card Pack Android Phone Awarded for playing a game on an Android Phone. Reward: Expert Card Pack New Strings Sorry, Hearthstone requires an iPhone 4s or iPod Touch 5 or later. Sorry, Hearthstone requires an iPad 2 or later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Grim Patron ile bouncing blades combosu yapsam, 1 kere grim'e vurduğu anca bouncing blades durup, yeni grim summon olup, bouncing devam mı edecek? Yenilere de vurur mu acaba.. Hmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 yenilere de vuruyor. ama warsong commander üstü patron üstü blades oynayamıyorsun mana yetmiyo :D olsa 18 vuran güzel bi kombo olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 O yeah her gün yeni expert kart mı vercek böyle? Free Pack for Spectating (Daily) A new achievement quest has been added which rewards you with a classic card pack for watching a friend win a game. Watch and Learn! (Daily) Watch a friend win in spectator mode Reward: Expert Card Pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 topkek Bugunu unutmayın arkadaşlar. 1 nisan zamanzingosu barındırıyor bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 1 nisan diil muhtemelen. çünkü bir şeyi vericem diyip vermemesi tepki yaratır, kötü pr olur. 15 quest içinde random 1 tanesi, 1 pack verecek falan. zaten 60g'lik questler 0.6 pack veriyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Hep win varken, uğraşman didinmen gerekiyorken hiçbir şey yapmadan pack vermesi biraz saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 sürekli yeni kart geliyor klasik kartlar iyice eskide ve güçsüz kaldı. her gün bir klasik pack verebilir yani sorun olmaz. her gün expert pack vermesi ilginç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 baktım da official patch notes'da yazmıyor o dediğiniz quest lan :D ayrıca blizzard'ın 1 nisan'ı ahanda aynen bu kafada oluyor (pun intended): http://us.battle.net/heroes/en/blog/18538454/introducing-big-head-mode-3-31-2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 spectate quest geldi bana ama tamamlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Yalan söylüyorsun. :P Iphone'a gelse de oynasak ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 bu sezon başları ne kadar leş oluyor ya. rank 17-18 falan legendary gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Sezon başı öle. Başladım, Direk legendary card backli 3 kişi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Aggro paladin alayına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 28 liraya aldım black rock. 2 kere dışarda yemek yemeyin alın expansion'ı. benden tavsiye, tonlarca gold'u da arena veya pack'e harcayın. bu arada ayın 1'i oldu diye aldım yeni aya geçtik 25 lira iade edilecek diye. bilmediğim bi yamuk falan yoktur inşallah enpara kuralları ile ilgili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 enpara blizz oyunlarini da mi odemeye basladi. Steam degil miydi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 14 liraya dışarda tavuk döner mi yiyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 53 lira abi itunesda. İşte finansbankın itunes kampanyasıyla alırsanız her ay 50 liralık harcamanızın 25 lirasını geri hesabınıza yatırdığından 28 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sabonis said: 28 liraya aldım black rock. 2 kere dışarda yemek yemeyin alın expansion'ı. benden tavsiye, tonlarca gold'u da arena veya pack'e harcayın. bu arada ayın 1'i oldu diye aldım yeni aya geçtik 25 lira iade edilecek diye. bilmediğim bi yamuk falan yoktur inşallah enpara kuralları ile ilgili :D Mayısta iade edilecek abi seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Neymiş ya o finansbank şeysi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 enpara steam, android play, app store, spotify gibi yerlerde yarı yarıya yaptığın harcamayı iade ediyor, 25 tl'ye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 50 tl ye kadar yaptığın harcamanın yarısını iade ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Sırf bu yüzden almak saçma mı olur? Zira ben bu saydıklarınızdan harcama falan yapmayacağım hs haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 steam de mi yok kafir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Niye olsun ki ? Bedava kart , yıllık ucret yok,bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar