Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Belese 2 damage (totem varsa 3) ama yanina calisicak birseyler daha lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 quixef said: Yarın kendini Kadıköy deki boğaya zincirle bence hocam, doğru diyorsun Devam eden turn'lerde ardı ardına Earth Elemental inilip iki tane de crackle yiyince hepimiz bağlayacağız kendimizi bir yere. Sabonis ne yapacak o zaman çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Aceace said: quixef said: Aceace said: niye böyle bi fantezi yaptın ki? Boş boarda bundan 2 tane atıyosun. Bouncing blade atıyosun. 3 kart 10 mana 10-20 damaj:D 4 + 4 + 3 = ? coin var diye hesapladım. Yeme bizi Ace, 10 mana demişsin orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Spyro said: Shaman: https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/1GXP6CO1X6YE1425964796432.jpg Nasıl yani, diyelim geçen el "overload:2" lik kart oynadık, bu el de bunu attık e değişen bişey olmadı manada? 2'den fazla olduğunda daha işe yarar? http://cdn.meme.am/images/300x/4876081.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 bunu koydugun turn 2 manalik avantajin var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ama sonraki turnmu? yoksa aynı turnmu atmak gerekiyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 sonraki turn atarsan da kitli iki manayi kullanir. overload attigin el kullaninca kilit direk kalkar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Aa aynı turn kullanınca sonraki turn temiz geliyordur evet. Ben de sonraki turn kullanılır diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 üçüncü tur kurtları in, 4. tur mesela coin, üstüne bu kart, üstüne 2 manalık minion. hiper aggro bir shaman yaratılmasnıa yardımcı olabilir bu kart baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Blizzard said: Lava Shock It resets your overload on the current turn, and your next turn. (Ben Brode) It only clears mana that is currently locked or will be locked next turn. Playing Lava Shock and then playing a card with Overload will result in you still having Overload on your next turn. (Ben Brode) So turn 10, overloaded 3, you play Doomhammer + Lava Shock. Lava Shock lets you use the 3, plus full mana next turn? Yes. (Ben Brode) hem bir sonraki turn locked olacaklari, hem de o anki turnde locked olanlari temizliyor.. baya etkili kullanilabilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 2 mana 4 mana veriyor işte. Class'ın payoff'unu bozuyor bu kart. Ne spell ne minionıyla o payoff olmadan baş edemezsin Shamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Arena'da 8+ win almak için dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Noob falan değilim, ladderda level 5e kadar çıkmışlığım var. Ama arenada max 8 win alabildim 2 kez. Gerisi de 4-5 civarı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 turnuva başlığında yazmıştım zaten evet buradan konuşalım, orada konu sapmasın. basit bir özet geçeyim: mana cost'una göre 2 vs 1 takas edecek kartlar (yeti, harvest golem, her türlü weapon vs) çözüm üreten kartlar (poly, hex, fireball) götünü kurtaran spell'ler (flamestrike blizzard swipe vs) kart çektiren ve çektirirken iş yapan kartlar (wrath, gnomish inventor, azure drake vs) bunları şu kıstaslar ile alıyorsun: 1-2 mana cost'a sahip en az 8-9 kart 5 ve üstü mana cost'a sahip 6-7 kart. yine 7 tane falan 4 mana cost. budur. eğer kart değerlemesini iyi yapamıyorsan, bir sürü site türedi arena için. onlara bakabilirsin. ha düzgün draft edip de sonra oynamayı beceremiyorsan, ayrı konu grinning smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 arenda tempo cok önemli ya. mindgames de devreye giriyor tabi. constructed oynarken mage e karşı 7 manada board doldurmuyorsun flamestrike için, arenada adama seçmesi için gelmemiş bile olabiliyor. o yüzden yolo gidenler bazen anlamsız maçlar falan kazanabiliyor :D sabonis'in yazdığına ek olarak, 2-3 mana civarı minion sayın ne kadar fazla ise o kadar yıkıcı olursun, özellikle mage-hunter oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Valla arenada karşındakinde ne olduğu tamamen şans, bugüne kadar %95 ihtimalle falan, "ya bu arena döşeneyim" dediğim turn un ertesi yedim kafama flamestrike ya da lightning storm falan illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Bazen hunter'a karşı constructed murloc oynuyorum. diziyorum board'a bir sürü düşük canlı murlocları. Bi secret koyuyor. Explosive trap olmasına karşın murlocları oynayamıyorum coldlight seer gelene kadar. Sonraki el bir şey koyuyor. Küçük olanla onu dürtüyorum, bi bakıyorum freezing trapmiş. Bir el boyunca kafaya vurmamış olmanın sinir bozuculuğu çok tatlı oluyor o anlarda :) bi fatigue druid deck yaptım. Abi nasıl bir troll deckmiş.. 2 naturalize, 2 groove tender, 2 dancing blades, 2 coldlight oracle, 1 panda ve sayısız removal spell. Bir sürü heal falan. Bu deck'e goblin sapper koymak mantıklı olur mu acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 sabonis said: turnuva başlığında yazmıştım zaten evet buradan konuşalım, orada konu sapmasın. basit bir özet geçeyim: mana cost'una göre 2 vs 1 takas edecek kartlar (yeti, harvest golem, her türlü weapon vs) çözüm üreten kartlar (poly, hex, fireball) götünü kurtaran spell'ler (flamestrike blizzard swipe vs) kart çektiren ve çektirirken iş yapan kartlar (wrath, gnomish inventor, azure drake vs) bunları şu kıstaslar ile alıyorsun: 1-2 mana cost'a sahip en az 8-9 kart 5 ve üstü mana cost'a sahip 6-7 kart. yine 7 tane falan 4 mana cost. budur. eğer kart değerlemesini iyi yapamıyorsan, bir sürü site türedi arena için. onlara bakabilirsin. ha düzgün draft edip de sonra oynamayı beceremiyorsan, ayrı konu grinning smiley arenada şunu yapıp #YOLO gidin, kısmetiniz açıksa 12 oluyor işte ha şu da var, öyle arada 1 win 2 winli illa ki gelir, draft sonuçta, onları takmayın geçen amaz hadi 5 kere arenaya giriyom öğrenin lan nuplar diye bir girdi, 2 tane decki beğenmedi hiç oynamadan direk retire etti, diğer 2sinde 7 7 ve 9 yaptı. sonra whisperlar geliyor işte bugün arenada naaptın diye, sadece 5 kere girdim ortalama 9lardayım bugün çok iyiyim lanet olsun falan diyor dallama, 5 oyunun ortalaması 4,5ken :p bir de deathwing gibin twisting nether gibin normalde herkesin burun kıvırdığı ama arenada ciddi iş yapan kartlar var, onlar çıkarsa kesin almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 epic, legendary gelsin de dusunuruz aliyo muyuz almiyo muyuz. once bi gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Geçen warlock oynuyorum. Trogg çıkaran legendary aldım. 2 oyun müthiş işler yaptım. Sonraki eller kartların geliş sırası rezalet oldu verdim oyunları. Umutluydum oysa ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Ya kart gelmedi mi gelmiyor, 3 consecration lı, Ragnaros lu pala deck i var şu an arenada, ama mage in birine yenildim sinirlendim çıktım. Sonra devam edicem, adam barzo gibi face gide gide kesti kartlar gelmediği için bir şey yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Arenada çok nadir hunter oynuyorum güzel aggro deck ile 12 geldi. 2 kart gözükmüyor. Biri Tundra Rhino diğeri Dr. Boom 11. win çok net balla geldi. Sabo şahit hangi kartı istediysem top deck geldi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Çok temiz deckmiş ya. 3 tane kill command iyi olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 hahaha yabancılar da ağlıyormuş http://i.imgur.com/D4teIuA.jpg adam ekleme talebi yolladı, bunu söyleyip sildi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 aaaaaaaaaaaa bu saatte maç yapınca yenilgilerimin hepsi inanılmaz bal üstüne oluyor.... bi türlü win streak olmuyor 1 win 1 loss şeklinde olduğum yerde sayıyorum. rogue önce 6 minion'dan gidip tek kafa atmadan öldüremeyeceğim violet teacher'a oil atıyor. sonra lethal'ım varken ve elinde sadece 1 kart varken gidip top deck lethal çekiyor... grrrrrrrr. bunu yazdım ertesinde hunter topdeck lethal çekti elimde heal varken. arghh. bu arada etraf inanılmaz aggro deck var. mech mage, aggro mage ve hunter kaynıyor EU rank 6-9 civarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Aga sen ağlamayana meme yok lafından yola çıkarak emmeyi umuyorsan çok yanlış anlamışsın. O iş öyle olmuyor. Öyle olsa iki meme değil dünyanın bütüm memelerini şimdiye kadar emiklemiş olman lazdımdı. Bence boşuna uğraşıyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar