reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 bunlar hugo'ya kufreden cocugu duyan nesil ayni zamanda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 o değil de 93-94 yıllarında hindistan cevizli küçük kutu sütler var. ne tadını ne kokusunu bir daha hiçbir yerde bulamadım tadamadım. var mı hatırlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 (düzenlendi) @Black-ice portakallı cino ile ne giderdi o sütler, bu olması lazım https://i.imgyukle.com/2019/11/12/EAG0E6.png Kasım 12, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 1 saat önce, reyou dedi ki: adam daha ilk mesajda "Üstünde Flintstones resimi vardi" diyo, hala yok o degil bilmem ne diyosunuz ya. lül. Ambalajını yanlış hatırlamıyorsam şunlardandı bahsettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 15 saat önce, reyou dedi ki: adam daha ilk mesajda "Üstünde Flintstones resimi vardi" diyo, hala yok o degil bilmem ne diyosunuz ya. lül. ne demek istediğini anlayamadım. 14 saat önce, deadwoll dedi ki: Ambalajını yanlış hatırlamıyorsam şunlardandı bahsettiğim. yok bu da değildi. big dino diyor bunda. mor-lacivert-eflatun gibi bir renkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 şişenin tipi şuna üzerindeki jelatini de şuna benziyor muydu. Dinonun da ellerini iki yana açmış ağzı açık iştee der gibi pozu vardı yada benim ne biçim bilinçaltım var neler uyduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 iyi de bu turk mali degil ki. ikincisi ilk mesajda ki adam Flintstones demis iste, o mu yanlis hatirliyo? bir de dino kola ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 6 saat önce, Caguar dedi ki: şişenin tipi şuna üzerindeki jelatini de şuna benziyor muydu. Dinonun da ellerini iki yana açmış ağzı açık iştee der gibi pozu vardı yada benim ne biçim bilinçaltım var neler uyduruyor gerçekten super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Öyle bir marka olmadı hiç. 80’liyim. Çocukluğum bakırköyde geçti. (19 yaşına kadar). Girmediğim bakkal , süpermarket kalmadı. Öyle bir marka yoktu hiç. Belki de cocacola yad pepsi dönemlik flinstone/dino resimli ambalajlar çıkartmışlardır. Aklınızda o kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 (düzenlendi) ben de hatırlamıyorum, 87'liyim. ilkokul aydın, ortaokul sivas, lise yine aydın. hiç öyle dinolu bi şeye denk gelmedim. acaba kola yerine süt falandı da kola diye mi hatırlıyor OP NP ? Kasım 14, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Degil abi bizim eve koliyle geldiydi, net hatirliyorum. Hatta ahududu aromali yazmistim ilk mesajda o kadar net kalmis anisi aklimda. Ahududu'yu hatirlama sebebim de meyvenin adini ilk kez orada duymus olmam olabilir. @Caguar'in yazdigi gibi hatirliyorum ben de renk kombinasyonunu falan ama uzerindeki dinozor resmi dino'ya mi benziyordu yoksa benim paylastigim resimdekine mi emin degilim. Koydugum resimdeki kolanin uzerindeki ilustrasyon da inanilmaz tanidik geliyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Ha bu arada Pepsi cikartmis olabilir, amcam Pepsi'de calisiyordu, koliyle mesrubat o yuzden duzenli geliyordu zaten eve sjflg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Sanirim Pepsi nin urunu, ama ben hic hatirlamiyorum. Valide mesrubati yasaklamisti o donemler, ondan dolayi radarima girmemis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 On 12.11.2019 at 23:56, goldbären dedi ki: @Black-ice portakallı cino ile ne giderdi o sütler, bu olması lazım https://i.imgyukle.com/2019/11/12/EAG0E6.png linke tıklamıcam kesin nah yapan recep ivedik vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Oha! Nasıl bildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 gold'un ciğerini bilirim....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 ya tıklamıştır sonra zevkine bir daha tıklamıştır bu benden de ciğersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 7 saat önce, deadwoll dedi ki: Degil abi bizim eve koliyle geldiydi, net hatirliyorum. Hatta ahududu aromali yazmistim ilk mesajda o kadar net kalmis anisi aklimda. Ahududu'yu hatirlama sebebim de meyvenin adini ilk kez orada duymus olmam olabilir. @Caguar'in yazdigi gibi hatirliyorum ben de renk kombinasyonunu falan ama uzerindeki dinozor resmi dino'ya mi benziyordu yoksa benim paylastigim resimdekine mi emin degilim. Koydugum resimdeki kolanin uzerindeki ilustrasyon da inanilmaz tanidik geliyor cunku. oha böyle bir şey vardı hakkaten, 1 sene falan durdu sanki piyasada. hastasıydım ya, dili falan boyuyordu diye hatırlıyorum. Dino'nun resmi vardı üzerinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 On 12.11.2019 at 13:31, okant dedi ki: Adını zorla hatırladım ve internette hiç görselini bulamadım. Kafayı sıyıracaktım az daha bulamasaydım. Sonra bu başlığı buldum. Plastik litrelik şişede, mor ya da lacivert şişe bandında taş devri Dino'nun, bir de sanki Çakıl'ın resmi vardı. Ahududu aromalı olduğunu hatırlıyorum. Üretilmeyince çok üzülmüştüm. Görselini buyukbabamın evinde hatırlıyorum. Onu da 95'te kaybettik. Ben 86'lıyım. Muhtemelen 90-93 aralığında bir dönem çıkmıştı. On 12.11.2019 at 22:28, deadwoll dedi ki: Dino kola turk isiydi ya, ahududu aromaliydi hatta yanlis hatirlamiyorsam djfk. Baslik da tarihi eser ahah ahududu diye sadece ben söylememişim. dino ve renk olayını da. yani hatırlayanlar olduğuna göre olduğu kesin de, objektif kanıt yok. ıhhhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 o yıllarda ahududu icat edilmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 31 dakika önce, Lopeth dedi ki: o yıllarda ahududu icat edilmemişti bkz: niğde gazozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar