Shean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bu yazılanın aynısını videodaki adamlarda söylüyor yalnız. direk videoyu izleyin bence.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bilim tanrıyı reddetmez hatta destekler. herşeyin içinde Allah var çünkü. Allah'sız bir hayat düşünülemez.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tanri dediginiz sey insanlar birbirilerini orda burda uzmesin diye, millet bisiden korksun diye uydurulmus bir ocudur. olay bu, istediginiz kadar kasin, olay bundan ibaret.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 siz hala sakız orucu bozarmı, köpek sevdiğimde abdestim kaçarmı diye tartışa durun adamlar uzaya 75bin kere gitti geldi. ha pardon bu arada uzay zaten müslümanlarındı ezan sesi falan geliyodu o yüzden gerek yok lan uzaya falan çölde deve .ikmek yeter bize
Mal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bilim tanrıyı reddeder mi bilmiyorum ama, tanrı varsa bilimi reddetmezdi heralde. vay ulan ne laf ettim be
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben tanrı olsam bilimi rededer, yasaklardım sırf eglenmek için insanlara o kadar şey sallıcam, inandıracam ondan sonra bi sivrizeka arastırıp doğrusunu bulucak, yok ya olur mu öyle iş o kadar kolaysa egel sen tanrı ol
denalir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Felsefenin özünden çıkan bilim elbette bir gün salt doğruyu bulacaktır, insan kendi sonunu getirmezse....
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 o değil mesela tanrı inanç bazında değil realitede var diyelim. sahih dinlerden bildiğimiz, islamdaki tanrı var(olaya kendi görüşümü katmadan yaklaşıyorum). sırf insanoğlunun 'siz beni düşünmeyin bu size haram çünkü aklınız ermez' mealindeki ayetini çiğneyeceğini bilip bilim üzerinden evreni yaratmış olsa ve gerçekten bilimin yanıtlayabileceği soruların sonunun gelmeyeceği şekilde bir evren inşa etse... off fail'in dibi olurmuş.
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Oce4n said: bilim tanrıyı reddetmez hatta destekler. herşeyin içinde Allah var çünkü. Allah'sız bir hayat düşünülemez. obvious troll is obvious
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 senko said: aşk herşeyi affeder mi bilim tanrıyı reddeder mi ah bunu demeye gelmiştim ya
denalir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 en büyük fail insanoğlunun gerçek tarihini bilememesinde
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 tanrı bilimsel bir tez veya kavram olmadığına göre, geçersiz bir soru. bilim'in din gibi kurumsallaşması üzerine tartışmalar daha faydalı olabilirdi insanlığa yönelik mi bilimsel çalışmalar, piyasaya yönelik mi, bilim yapmak demokratik bir eylem mi, akademinin dinamikleri doğru çalışıyor mu, din kavramının ak pak bir olay olmadığını kabul edersiniz çoğunuz, bilimden ne haber diye bir düşünmek gerekir
kaisersoze Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Sonu olmayan tartışmalar. Bende bir iki bişey dicem. 1-) Eğer tanrı varsa, ki sonsuz güçte ve herşeyi yaratma gücüne sahip ise, zaten dünya da bildiğimiz keşfettiğimiz tüm bilimi de o yaratmıştır. Yani eğer tanrı varsa, kim takar bilim tanrıyı kabul etmiş mi etmemiş mi diye ? 2-) Eğer tanrı yoksa zaten o zaman yine bilimin tanrıyı araştırma ihtiyacı, olduğunu ya da olmadığını ispatlama çabası anlamsız kalır. Sizlerin de dediği gibi olmayan bişeyi ispatlama çabası olur. Ancak bence temel sorun Tanrının ispat edilmeye çalışılması. Ben bu konuya düşünsel olarak yıllarını vermiş biri olarak, Tanrının ispatlanmasının imkansız olduğunu söyleyebilirim. İnanmak ya da inanmamak yapabileceğimiz en iyi iki seçenek. Atomun içinde ya da uzayda evrende , kara deliklerde , ya da yaşam döngüsünde o'nu aramak sadece inancımızı pekiştirmek için yapılan eylemlerdir. Allah'ın varlığı ispat edilse zaten inanmaya gerek kalmaz. Gördüğün bildiğin dokunduğun belki konuştuğun birinin varlığını sorgulamaz, "inanmak" zorunda kalmazdın. Onun olduğunu bilirdin çünkü. Başlık açılmalı. Bilim Tanrıya " inanır mı? "
mightee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 hepsini okumadim da, gecen string teorisiyle ilgili bir belgesel izledim, adamlar birden fazla evrenin olabileceginden ve bu sayinin 10'a kadar gidebileceginden bahsediyorlardi. 10. evren ise zaten tanrilarin veya tanrinin yasadigi bir evren olur seklindeydi.
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ayrıca buradan bilim insanlarına sesleniyorum ALLAHI KARIŞTIRMAYIN LAN !!1
mightee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 k1nJo said: evren mi boyut mu? türkceye cevirim kötü oldu galiba, universe diyorlar
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Olm aklıma çok manyak bi soru geldi. Tabi ben böyle düşünüyorum. Acaba Allah'ın dini var mı kendince ? Yoksa islam mı onunki de ?
mightee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 islama göre allah en tepede yani onunda taptigi birileri yok.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Yani bir dini yok. Ozaman islam dinin içinde değil ?
mightee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 degil. melekler her istedigini yapiyor diye cani skilmis, kendi iradesi olan bisey yaratip ulan acaba beni bulabilceklermi diye bi mantik var.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 peki ya allahı yaratan titanlar allaha henüz din göndermedilerse ve allah kendi karanlık çağını yaşıyorsa
mightee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ulan islama göre konusuyoz demedikmi oÔ
Öne çıkan mesajlar