Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 aktiftablet said: Fistan said: olmayan şeyi reddedecek değil bilim bilimsel olarak reddedilmediyse yok diyemezsin. Var demek kadar cahilce. İnanmıyorum desen anlarım ben istediğim zaman sırtımdan kanat çıkarıp uçabiliyorum desem bana "sana inanmıyorum ama öyle bir özelliğin de yoktur diyemem bunu kanıtlamadan" mı diyeceksin bana şimdi?
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 genel olarak yumusak karin orada o zaten..ortaya birsey atip hadi olmadigini kanitla diyorlar.olmayana ergi yi eger olmadigi yonunde kanit yoksa vardir dan goturuyorlar. hadi vurun cekinmeyin bu gunlerde horlanmaya alistim ben..
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Black-ice said: ben istediğim zaman sırtımdan kanat çıkarıp uçabiliyorum sana inanmıyorum ama öyle bir özelliğin de yoktur diyemem bunu kanıtlamadan
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 evet axedice, diyemezsin tabi ki. kanıtlaman lazım kanatlarımın olmadığını önce. varlar. ben var dediysem kanıtlaman lazım. uçuyorum zaten ben ama kimsenin görmediği zamanlarda uçuyorum. kime de göremedi hakkaten. var yani o kanatlar.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kanatlarımın olduğuna inanmıyorsan da gelip seni öldürücem ona göre.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Hahahaha sen de iyi gerizekalıymışsın kardeş
grinny Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bilim konsept gereği %100 yoktur diyemiyor, bunun yerine "eldeki verilere dayanarak sonsuz güç ve kudrete sahip bir şeyin varlığı oldukça düşük ihtimaldir" diyebiliyor. Onun yerine ben bireysel olarak reddediyorum, rahat olabilirsiniz.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 allah bakıyo yukardan biliyosunuz dimi ?
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 aktiftablet said: Fistan said: olmayan şeyi reddedecek değil bilim bilimsel olarak reddedilmediyse yok diyemezsin. Var demek kadar cahilce. İnanmıyorum desen anlarım "var" demekle "var çünkü muhammed dedi / isa dedi / musa dedi" arasında epey fark var yalnız. hatta firavun parmağıyla gösterdi bile daha inanılabilir bir iddia. bu kadar yalancı var derken yok demek dayanıkları daha fazla olan bir çıkarım.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bütün müslümanlar yalancıdır o zaman
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ne söylediklerine bakar. yalan söyleyen yalancıdır. yalana inanan ayrı.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bütün müslümanlar yukardan bize bakıyor farkında mısınız?
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Basligi gordum yorum yazcaktim ama baktim akli basinda mantikli seyler soylenmis, kisa keseyim, bilimin "tanri"yla ugrasacak zamani mi var? Zaman kaybina gerek yok ilerlemeye devam
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 arcane said: aktiftablet said: Fistan said: olmayan şeyi reddedecek değil bilim bilimsel olarak reddedilmediyse yok diyemezsin. Var demek kadar cahilce. İnanmıyorum desen anlarım "var" demekle "var çünkü muhammed dedi / isa dedi / musa dedi" arasında epey fark var yalnız. hatta firavun parmağıyla gösterdi bile daha inanılabilir bir iddia. bu kadar yalancı var derken yok demek dayanıkları daha fazla olan bir çıkarım. Varların da yokların da hepsi kanıtı olmayan önermeler. Bilimsel metodolojidrien yaklaşmaya çalışıyorum. Yoksa "tanrı olsaydı bu kadar kötülük olur muydu" bambaşka bi konu.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dönüp dönüp aynı şeyi söylüyosun "varların da yokların da..." dediğin an zaten haksızsın. "var" herkes diyebilir. ama yok demek için önce birşeyin var olması lazım. yani var demekle yok demek aynı şey değil. birşeye yok demek için önce birinin yok denecek o şeyi üretmesi lazım. olmayan birşey için yok diyemezsin sonuçta. verdiğim örneğe birşey demedin tekrar veriyorum ben burada kanatlarımın olduğunu iddia etsem insanlar "hayır blackice kanadın yok dediğinde" sen "hayır arkadaşlar durun bakalım kanıtladınız mı blackice'ın kanadının olmadığını lütfen cahillik etmeyin kanıtlayamıyorsanız yok demeyin" demeyeceksin onlara. götünden sallama diyeceksin bana tabii ki de. buradaki kanadı "din"le değiştirirsen aynı şekilde şablona oturacaktır. çünkü kanadım olduğuna şuan paticikten bir kaç insan inansa bile sen kanadımın olamayacağını bileceksin. ve bu inanan insanlara aptal gözüyle bakacaksın. ve bu insanlar benim kanadım olduğuna 2000 yıl bile inansa senin fikrin değişmeyecek. kısaca senin yaklaşımın bilimsel değil. dün uydurulan birşeyle, 2000 yıl önce uydurulan birşey arasında fark yok. ikisi de bu uydurmaya inanmayanlar tarafından kanıtlanmak zorunda değil. uyduranlar tarafından kanıtlanmak zorunda. o yüzden bilim tanrıyla falan uğraşmaz. uğraşıyor diyen varsa da AKİT muhabiri falandır en fazla.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 O ZAMAN TANRI PARÇACIĞINI NASIL AÇIKLAYACAKSIN
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kaç tane bilim adamı var tanrı için teori üreten, bi sayın?
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 axedice said: O ZAMAN TANRI PARÇACIĞINI NASIL AÇIKLAYACAKSIN bizimkilerin uydurmasi..bilim algisini carpitmaya yonelik bir isim.. orjinali higgs boson..higgs de bir fizikci..yani ingilizler cilgin gibi gods particle filan diye dolasmiyorlar .. ne zaman olay gazetelere sirayet etmis hemen yazmaya baslamislar gods particle diye..onlardan cikmis..bizimkilerden degil..
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bilim beni reddetmiyor bildiğim kadarıyla diyen çıkmadı mı?
Öne çıkan mesajlar