imamizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 hangi vidyo o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Helal olsun ama zipzip. adamin 71k sub i var. hepsinin turk oldugunu dusununce baya basarili tebrik ettim. yorumlar fena tabi sdfsd. "abi battelfilyd yazamdım nese battlfyd 4 originde 6 günlük beleş indirme freeden süreli ücretsizlerden abi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 kabus o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bornova evlendirme dairesine baklava yollayalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 erenle tren gibi birşeydi :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 zipzip said: olum utandırdınız ya, hiç istemiyodum duyulsun burda :D panpa özge kim kaba davranıyon ona gibi geliyo bana +rep bu arada 10 numara kanal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 sevgilim ya. Videolarda öyledir, yoksa çok balböceğiyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 özge benim en has panpim, zipzip'ten daha uyumlu bir insan.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 süper panpa böyle devam :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 imamizer said: hangi vidyo o? Bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Fistan said: bana 1000usd yeter bi elimden tutun lan ben de youtube ünlüsü olayım bi video koyucaksın, altına birileri yorum yazıcak, zorla mı izletiyoz sigigit diyceksin falan. yok olmaz senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 onu dedim zaten rasmon senin de imkansız mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=n7nDywTyRHQ&feature=youtu.be 27-33 arasını izleyin böyle yayın yapanlar da var, rage master adam.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ahahahah bu ne lan. kim izler abi bu son videodaki hödüğü ~600k subs.. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 70 bin kişi izlemiş abi. 600k subs falan var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Peki bişi sorcam zipzip'a. Hedef kitlen ortaokul-lise çocukları olduğu için mi Tolga abi üslubu ile konuşuyosun yoksa gerçekte de böyle mi konuşma tarzın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 iyi ki duyulmamışsın burda zaten, çoktan kapanırdı o kanal asdadfaf neyse biz yine bi uğraşalım çökertiriz belki laf atarak AHAHAHAHAHAH YORUMA GEL Gülgin Ünal1 ay önce Abi Özge ablayla öpüşürmüsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 eren abi ortaya çıkmış eren abi ruj sür köpeğini öp abi ehheeheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Theridone said: özge benim en has panpim, zipzip'ten daha uyumlu bir insan.............. ah birde konuşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Wishmaster said: Peki bişi sorcam zipzip'a. Hedef kitlen ortaokul-lise çocukları olduğu için mi Tolga abi üslubu ile konuşuyosun yoksa gerçekte de böyle mi konuşma tarzın :D seks yaparken bile böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 NERDEN DUYDUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 oo nasil trollenir o vidyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Llama said: senko said: serkan sen hiç beceremessin zaten abi ugur askerden gelsin h1n1 serisine başlıcaz 6mız oynıcaz bu barışda arada hikaye anlatır işte sen o zaman popi gör h1n1 kuş gribi yalnız h1z1 olacak sanırım kuş gribine yakalanmayın 6 nız birden yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ben askerden gelene kadar h1z1 kalır mı ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 max 3 hafta. sonra bi kaç hafta daha 2-3 kişi oynar patiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar