ivy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sanssizsansli said: çok zor olmadı. İyi sen o fotoğrafı bütün sosyal medyalarda paylaş, bak bakalım bütün bir kış üstünden çıkıyor mu o içlik
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Llama said: şu alet benim seks hayatımı bitiriyordu bir gecede demek ki tek elle açılması gereken bir nesne daha bulmuş oldun. arada antreman yap bari lkjdklasj
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: demek ki tek elle açılması gereken bir nesne daha bulmuş oldun. arada antreman yap bari lkjdklasj burnumla bile açarım da olay işte açmak değil
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 oraya kadar gelinemiosa ehmm. neyse ya şimdi laf ettim sanılcak fln. hoş bir şey değil ama o çıtçıtlı body evet. gereksiz. hiç!
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ivy said: İyi sen o fotoğrafı bütün sosyal medyalarda paylaş, bak bakalım bütün bir kış üstünden çıkıyor mu o içlik http://www.ic.sunysb.edu/Stu/wilee/burntreat2.jpg
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: oraya kadar gelinemiosa ehmm. neyse ya şimdi laf ettim sanılcak fln. hoş bir şey değil ama o çıtçıtlı body evet. gereksiz. hiç! Abi çıtçıtlı bodynin içine hiçbir şey giymiyo bazı hatunlar yalnız (ilginç yani :D), her şeyi tü kaka diye yaftalamayalım ;)
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yahu giysin ya da giymesin, o çıtçıtların delirttiği zamanlar oluyor abi işte
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 RamsesII said: Abi çıtçıtlı bodynin içine hiçbir şey giymiyo bazı hatunlar yalnız (ilginç yani :D), her şeyi tü kaka diye yaftalamayalım ;) olum çıtçıt zarar verir la nasıl giymiyorlar
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 garbage topiclerinmde ceza alırsam çok zoruma gider ben kaçar bye
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 naptınız olm 1 saatte buralara ne hale dönmüş rıdvan foto koy normale dönsün herkes. tek fotonu koyma ama ;)
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kermit bayağıdır görüşemedim senle de. viski borcum vardı bi ara ödeyeyim onu :)
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ivy said: sanssizsansli said: çok zor olmadı. İyi sen o fotoğrafı bütün sosyal medyalarda paylaş, bak bakalım bütün bir kış üstünden çıkıyor mu o içlik Senin benimle zorun ne sevgilim, bu kalbi durup durup neden parçalıyorsun.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sanssizsansli said: gerçek içlik abi 2 gün önce 10 liraya doncudan aldım. http://i.imgur.com/W2mYfJgl.jpg normal pijama veya eşofman neye yetmiyor bunun amacı ne? pantolonun altına mı giyiyorsun yoksa ciddi ciddi?
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yün olduğundan daha sıcak tutuyordur herhalde. yoksa pantolon altına da giymiyordur yahu yok artık?
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ev içinde o kadar sıcak geleceğiniz açısından pek iyi değil ama
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Giyiyorum pantolon altına tabi. Olay o zaten, yoksa ev sıcak yani pijama yetiyor.
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ev ne kadar soğuk olabilir ben yaz kış şort tişort gezerim evde. evde içlik miçlik ne gerek var lan.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sanssizsansli said: Giyiyorum pantolon altına tabi. Olay o zaten, yoksa ev sıcak yani pijama yetiyor. abi diyecek bişey bulamadım ya gerçekten
Öne çıkan mesajlar