SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 1,5 sene yasadım simdi turkiyeye dondum. Gunden gune hep aramiz kotulesti. Olur olmadik yere sorunlar cikardik. Simdi tekrar rayina oturdu hersey. Ama uzun mesafe iliskisi eger sonunda bir kavusma zamani yoksa insani fena harciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Olm var ya (bkz: olm var ya ile baslayan cumleler), ex-soviet demek emek demek, iyilik demek, sadakat demek. Macar-turk arkadaslik sitesi kurup hepinizi vip uye yapicam, 8 yillik umut sarikayavari iliskilerinizden kurtaricam. Cok netim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 macar ? ben cocugu ileride macaristanda filan okutmayi dusunuyorum universitede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Evlenip 3 senede ab pasaportu. Bunlarin basinda da bi tayyip var yalniz, avrupanin tasakoglani v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Esh said: Bunlarin basinda da bi tayyip var yalniz, avrupanin tasakoglani v2 aha iste macarlar da turk tezinin bir delili daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Türkler zaten. çok Macar tanıdık var. Onlar da artık kendiliklerinden biz de Türküz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Oyle bisi demiyolar, adamlarin kahramanlar meydaninda "turk sken edmund IX" diye heykel var. Viyanada osmanliyi durduran da bunlar. Attilayi sen ben sayiyoruz, bunlarin hikayesi sonra basliyo. Ms1000de hristiyanliga geciyolar ayni o sirada bizim islama gectigimiz gibi. Ondan sonra irklar degil kulturler catisiyo. Ama bunlar biz hunuz diyip turklere de kun diyolar, milli tarihleri 12 kere falan degistirilmis zaten, bi habsburglar degistirmis bi avusturyalilar bi papalik degistirmis bi kavimler gocu. Ama genel olarak tarihlerinde anti-osmanlicilik ogretiliyo , cocuk tekerlemelerinde de ayni nefret var sdf Iki yil naziler yonlendirip kalan 40 yil sovyet yonetiminde antidin antimillilestirilmisler Su anda da kimse milliyetci falan olmadigi icin torok morok pek sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Zamaninda ayni yerden goctugumuz cok acik gerci. Cok fazla turkce kelime var dilde. Ama dil herkesin soyledigi gibi gramer acisindan birbirine pek benzemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Otele gelen misafirlerden biri macar mıydı yoksa? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Esh said: Macar-turk arkadaslik sitesi kurup hepinizi vip uye yapicam, 8 yillik umut sarikayavari iliskilerinizden kurtaricam. dev hizmet!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Wishmaster said: Otele gelen misafirlerden biri macar mıydı yoksa? :)-D Denk gelme diyelim, musteri olarak gelmedi cunku Gerci biraz arastirdim , biraz dinledim, biraz gezdim. Hepsinin toplami beni attila sonrasina goturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 evlilik ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 KuddusiMavra said: Türkler zaten. çok Macar tanıdık var. Onlar da artık kendiliklerinden biz de Türküz diyorlar. Ben Macar göçmeniyim mesela baba tarafından. Anne tarafı da mısır'dan kaçıp gelmiş. İki tarafta da kendine Türk demeyeni görmedim henüz. Sağlam asimile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 arcane said: evlilik ne zaman? Ona daha var, anti-evlilik kafasindan cikmam lazim ustune ab pasaportu da istiyorum. Bilmiyorum boyle seyler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 26 sayfa ne konuştunuz yahu? en güzel ayrılık şekli bence. ben daha iyi ben olmak için gitmeliyim sevdiceğim, ikimizin de sağlıklı hayatlar yaşaması için ayrılmamız gerekiyor. belki bir gün tekrar rastlaşırız. kendine dikkat et. oh mis 2-3 ay üzüntüsünü yaşarsın ama gitmişken sosyalleşeyim lan burda hayatım olcak falan dicen geçicek hep. tatlı bir mazi olarak kalacak hatun. tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Esh said: arcane said: evlilik ne zaman? Ona daha var, anti-evlilik kafasindan cikmam lazim ustune ab pasaportu da istiyorum. Bilmiyorum boyle seyler iste anlaşıldı bu yaz düğüne geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Lord_Argos said: Aluriel said: Wishmaster said: Seçilmem, seçerim diyor. ;) Karın kası falan da yapmış zamanında. Oyunun kurallarını görüp buna göre oynamaya karar vermiş insan modeli. http://forum.paticik.com/read.php?20,6653789,6654566#msg-6654566 bu tiple asdfg Ahah ne zaman fotoğrafım söz konusu olsa Aluriel spawnlanıyor. Neyse o 2009 fotoğrafım. Yenileri için instagram: ... http://oi46.tinypic.com/2nt455.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bir konu actik hale bak be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bu fotoyu internete koyan adama karı konusunda inanırım ben. kaybedecek bir şeyi yok inanılmaz bir özgüven vardır eminim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 tükenmez kalemle dövme yapmış adam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Abi o fotograf ultima masasindan kalkinca cekilmis gibi. Elde poi kryss sirtta siyah pelerin eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kaşları minoc bs'de yaptırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Fotoğrafın %27'si kaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Abi saç tamam da kaşı sakalı dövmeyi paintte eklemiştir ya yani mümkün değil, mantıkdışı mister turist!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 hacı, sakalla kaşların aynı uzunlukta olmasını nasıl başardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar