Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun mesafeli iliski

orionlogic

Öne çıkan mesajlar

1 yıldır antalya-istanbul arası ilişkiyi başarılı bir şekilde devam ettiriyorum. Güven ile ilgili gıdım sorunumuz olmadı, ki vaktimizin çoğunu da gene beraber geçiriyoruz uzaktan (telefon, mesaj vs...) Ve her buluştuğumuzda da uzakta kalmanın eklediği özlem ile daha sıkı bir ilişkimiz olduğu düşüncesindeyim. Lakin ayrılırken de hep bir acılık :D
Sosyal ağlarda paylaş

Seks yapmak zor bir şey değil. O yüzden seks yapmayı zor bir şey sanıp sonra olmadığını farkedince, "NEDEN 1 KİŞİYLE İLİŞKİ YAŞIYORKEN BAŞKA BİRİYLE YATMAYAYIM Kİ" diye düşünüp, bunu insan doğasına bağlamak baya aptalca bir hareket.

Asıl zor olan biriyle bir ilişki kurduktan sonra üstüne atlayan kızları reddedebilmek. O da zayıf karakterli insanların altından kalkabileceği bir durum değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Xaenin said:

Asıl zor olan biriyle bir ilişki kurduktan sonra üstüne atlayan kızları reddedebilmek. O da zayıf karakterli insanların altından kalkabileceği bir durum değil.

Aynen şu bayağı zor ya. Ama ilişkine değer veriyorsan problem olmuyor tabii.

bu iki tarafında birbirlerine karşı duyguğu bağlılıktan dolayı yaptığı bir fedakarlık. o yüzden sanki sadece bir taraf ilişkide fedakarlık gösteriyormuş, bir şeylerden ödün veriyormuş gibi görmemek gerek bence.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

bu iki tarafında birbirlerine karşı duyguğu bağlılıktan dolayı yaptığı bir fedakarlık. o yüzden sanki sadece bir taraf ilişkide fedakarlık gösteriyormuş, bir şeylerden ödün veriyormuş gibi görmemek gerek bence.

bu "iki tarafın da" birşeylerden ödün vermesi. zira kadın da aynı fedakarlıkta bulunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@Dworgian tabiki onu demeye çalışıyorum, bu şekilde bakılırsa daha az baskı hissedilir.."bak orda o kadar kadın varken ben burdayım seninleyim herkese hayır diyorum ve işte seninleyim tek eşililiği seçiyorumm..." dan ziyade bir olay aslında bu..ama tabi genel olarak kadın zaten sadık görüldüğü için, aldatması düşük oranda olduğu için, bu kendini tutma olayı erkeklere mal edilmiş durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

@Dworgian tabiki onu demeye çalışıyorum, bu şekilde bakılırsa daha az baskı hissedilir.."bak orda o kadar kadın varken ben burdayım seninleyim herkese hayır diyorum ve işte seninleyim tek eşililiği seçiyorumm..." dan ziyade bir olay aslında bu..ama tabi genel olarak kadın zaten sadık görüldüğü için, aldatması düşük oranda olduğu için, bu kendini tutma olayı erkeklere mal edilmiş durumda.

abi o "kadınlar daha az aldatır" diyenler kendini avutuyor lan. eskidenmiş o. şimdi peheeee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...