Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 1 yıldır antalya-istanbul arası ilişkiyi başarılı bir şekilde devam ettiriyorum. Güven ile ilgili gıdım sorunumuz olmadı, ki vaktimizin çoğunu da gene beraber geçiriyoruz uzaktan (telefon, mesaj vs...) Ve her buluştuğumuzda da uzakta kalmanın eklediği özlem ile daha sıkı bir ilişkimiz olduğu düşüncesindeyim. Lakin ayrılırken de hep bir acılık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Seks yapmak zor bir şey değil. O yüzden seks yapmayı zor bir şey sanıp sonra olmadığını farkedince, "NEDEN 1 KİŞİYLE İLİŞKİ YAŞIYORKEN BAŞKA BİRİYLE YATMAYAYIM Kİ" diye düşünüp, bunu insan doğasına bağlamak baya aptalca bir hareket. Asıl zor olan biriyle bir ilişki kurduktan sonra üstüne atlayan kızları reddedebilmek. O da zayıf karakterli insanların altından kalkabileceği bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dworgian said: HAHAHAH İlk defa gördüm bunu lan inanılmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 birincisi ramses bu forumun en naif en kalp kırmaz adamlarından biri,kendiyle son derece barışık fln,ve tanıdıgımdan beri öyle niye adama ters yapma gereği duyuonuz la,asdf,çok gereksiz bi yerde bulusursanız ve müsaitsem ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Eyvallah dogmeat sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Xaenin said: Asıl zor olan biriyle bir ilişki kurduktan sonra üstüne atlayan kızları reddedebilmek. O da zayıf karakterli insanların altından kalkabileceği bir durum değil. Aynen şu bayağı zor ya. Ama ilişkine değer veriyorsan problem olmuyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 aşık olan adam toptur godoştur ılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Xaenin said: İlk defa gördüm bunu lan inanılmazmış. giphy com süper site ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kermit said: aşık olan adam toptur godoştur ılıktır sadkljsakldjasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kermit said: aşık olan adam toptur godoştur ılıktır haklısın karşim vurucan geçicen ;DD ay kişiseldeymiş ya alan yetkilisi kendi bölümünü trollüyor ŞEREFSİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dworgian said: Xaenin said: Asıl zor olan biriyle bir ilişki kurduktan sonra üstüne atlayan kızları reddedebilmek. O da zayıf karakterli insanların altından kalkabileceği bir durum değil. Aynen şu bayağı zor ya. Ama ilişkine değer veriyorsan problem olmuyor tabii. bu iki tarafında birbirlerine karşı duyguğu bağlılıktan dolayı yaptığı bir fedakarlık. o yüzden sanki sadece bir taraf ilişkide fedakarlık gösteriyormuş, bir şeylerden ödün veriyormuş gibi görmemek gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 zeper said: bu iki tarafında birbirlerine karşı duyguğu bağlılıktan dolayı yaptığı bir fedakarlık. o yüzden sanki sadece bir taraf ilişkide fedakarlık gösteriyormuş, bir şeylerden ödün veriyormuş gibi görmemek gerek bence. bu "iki tarafın da" birşeylerden ödün vermesi. zira kadın da aynı fedakarlıkta bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Fedakarlık olarak görmemek lazım bence normal olan bir şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 fedakarlık ne ya ? evlenirim yemek yapar karnımı doyurur, çamaşırımı yıkar fedakarlık yaparımda sevgiliyken ne fedakarlığı. günde 1 kere seviştik diye fedakarlıkmı bekliyo. herkes sevişebiliyo arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 sevgi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ben rejim yapıp istediğimi yememeyi de kendi vücudumun iyiliği için yaptığım fedakarlık olarak gördüğüm için klsjdskal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 sevgi emektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 @Dworgian tabiki onu demeye çalışıyorum, bu şekilde bakılırsa daha az baskı hissedilir.."bak orda o kadar kadın varken ben burdayım seninleyim herkese hayır diyorum ve işte seninleyim tek eşililiği seçiyorumm..." dan ziyade bir olay aslında bu..ama tabi genel olarak kadın zaten sadık görüldüğü için, aldatması düşük oranda olduğu için, bu kendini tutma olayı erkeklere mal edilmiş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 fedakarlik kavramimiz ne o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 çevremden yola çıktığımda aldatan kadınlar daha fazla lan. tertemiz mis gibi arkadaş çevrem varmış baksana. kızlar tam bir kevaşe çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kermit said: fedakarlık ne ya ? evlenirim yemek yapar karnımı doyurur, çamaşırımı yıkar fedakarlık yaparımda sevgiliyken ne fedakarlığı. günde 1 kere seviştik diye fedakarlıkmı bekliyo. herkes sevişebiliyo arkadaş obvious troll is.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 zeper said: @Dworgian tabiki onu demeye çalışıyorum, bu şekilde bakılırsa daha az baskı hissedilir.."bak orda o kadar kadın varken ben burdayım seninleyim herkese hayır diyorum ve işte seninleyim tek eşililiği seçiyorumm..." dan ziyade bir olay aslında bu..ama tabi genel olarak kadın zaten sadık görüldüğü için, aldatması düşük oranda olduğu için, bu kendini tutma olayı erkeklere mal edilmiş durumda. abi o "kadınlar daha az aldatır" diyenler kendini avutuyor lan. eskidenmiş o. şimdi peheeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 muhtemelen iki cinsiyette de esit rakamlardir da..erkek bunu daha serbest ve toplumsal legal yapiyor.cogu zaman aldatma skor hanesine bile yazilmiyor. ama kadin yapti mi isler karisiyor namusumu temizledim cinayetinde nihayetleniyor is..o yuzden daha goze batiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Gokalpe ya evlilik ya bskitirol karti acilmis ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar