Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Plastik destede Kem ve Mon Jeu. Kağıt destede Bicycle, Bee ve yine Mon Jeu. Plastik deste her zaman daha iyidir, "elinden kayar" gibi süper yorumlar olmuş da kartları elinden düşüren adam kart oyunu oynamasın :p Kartı yaralayacak, kıracak, üstüne sigara külü vb. düşürecek potansiyeli olan ayı gruplara giderken kağıt deste iyidir, onun dışında plastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kayan kağıt yoruyor işte eli hele 20 saatlik turlarda bu hep böyle. o yüzden ukalalık yapmayın, masayı kurun görüşelim dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abi kem hiçbi ilizyonistte card trick yapanda görmedim demek plastikler rahat olmuyor card trickler için aliexpress'te varmış bicycle, ordan alırım. bi tane de kem alıyım ama nası bişi görmüş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bisiklet kaliteli ve epey basarili tasarimlari var. iskeletli desteden almistim hatunlar bayilir. tabi ben the hatuna almistim yanlis anlasilma olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 KEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 (düzenlendi) @senko bicycle güzel tasarımlı ürünler tr ye gelmiş. ama sen tr den gittin galiba sdfsdsa neyse cardistry diye bi olay varmış Ocak 1, 2020 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 vay be senko, demek 2015 yılbaşını sen düzenledin, kağıt falan böyle. nereden nereye be senko... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 evet arkadaşlar bir adet theory 11 tycoon green limited edition ve bicycle vintage classic destelerini alarak cardistry kariyerime ilk adımımı attım. niye diye bende sordum kendime. çünkü böyle beyin-uzuv koordinasyonu sağlayan alışınca otomasyona bağlayan şeylerin yararlı olduğunu düşünüyorum. enstruman çalmak skateboard yapmak felan hep bu işe yarıyor. cardistry ile uğraşmak ego tatmini içindir gibi bir genel algı var internet üzerinde o yüzden bu açıklamayı yapma gereği duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Özellikle yapısonuz dimi, 2005, 2015 konularını hortlatmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 valla bu iş için özel güzel dizaynlı desteler görünce n11 de direk flashback yaptı bu konu neler yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 sene 2020 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 2015 yılbaşına yakın açılmış konu. 5 senede silinmemiş zihnimden. 2015 yılında ne yaptığımı hatırlamıyorum şu an, ama bunu hatırladım. o zaman yoktu böyle kartlar sene 2019 olunca gelmiş. daha kimbilir neler var trde olmayıp gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 onun için demedim 2020 diye sene 2020 iskambil kağıdıyla hareket mi kaldı ya asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 (düzenlendi) On 06.01.2015 at 05:21, Baggio dedi ki: Plastik destede Kem ve Mon Jeu. Kağıt destede Bicycle, Bee ve yine Mon Jeu. Plastik deste her zaman daha iyidir, "elinden kayar" gibi süper yorumlar olmuş da kartları elinden düşüren adam kart oyunu oynamasın Kartı yaralayacak, kıracak, üstüne sigara külü vb. düşürecek potansiyeli olan ayı gruplara giderken kağıt deste iyidir, onun dışında plastik. iskambil kağıdı konusunda bile birilerine sinir kusmuş adam neyse 10 senede ufak ufak smiley fln katmaya başladı aralara Ocak 2, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar