Mal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 hakkında belgesel çekilmiş kitap yazılmış film çekilmiş bir olay. özetle 9 kişi dağ tırmanışına gidiyor. hepsi ölü bulunuyor. kurtarma ekibinin ulaştığı garip delillerden hiç bir sonuca, mantıklı açıklamaya varılamıyor. şurada olayı anlatmış 1- http://hafif.org/yazi/dyatlov-gecidi-nin-esrari-1-1/ 2- http://hafif.org/yazi/dyatlov-gecidi-nin-esrari-2/ teoriler yazmış biri http://dogayakacis.com/2014/09/04/dyatlov-gecidi-faciasi-teoriler/ aslında kilit nokta uzakta bulunan kadının dili ve gözünün bulunamaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ya bir vahşi hayvan yada katil biri olayı abartmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 filmi izleyip hemen gaza gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ne sıkıcısınız ya film felan izlemedim. sıkıldım dur değişik bişey buluyumda konu açıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ya bakma sen okurken tırstım sdfogıj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 sparcaster said: kitabı daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 teori üretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ben korkuyorum dsfpgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 http://thecloakedhedgehog.files.wordpress.com/2013/06/reconstuction_dyatlov_pass.jpg http://dyatlov.looo.ch/files/library/background/50ae63b393eb6map3.gif benim daha ilgincime giden olay kaçmayıp ateşin başında bekleyip sonra donarak ölen adamlar, niye bir şey yapmadan orada donarak ölmeyi beklemişler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 hain kostok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 güzel anlatamamış said: Mikhail Sharavin, the student who found the tent, said "the tent was half torn down and covered with snow. It was empty, and all the group's belongings and shoes had been left behind."[2] Investigators said the tent had been cut open from inside. Eight or nine sets of footprints, left by people who were wearing only socks, a single shoe or were even barefoot, could be followed, leading down toward the edge of a nearby woods, on the opposite side of the pass, 1.5 kilometres (0.93 mi) to the north-east. However, after 500 metres (1,600 ft) these tracks were covered with snow. At the forest's edge, under a large cedar, the searchers found the remains of a fire, along with the first two bodies, those of Krivonischenko and Doroshenko, shoeless and dressed only in their underwear. The branches on the tree were broken up to five meters high, suggesting that one of the skiers had climbed up to look for something, perhaps the camp. Between the cedar and the camp the searchers found three more corpses: Dyatlov, Kolmogorova and Slobodin, who seemed to have died in poses suggesting that they were attempting to return to the tent.[2] They were found separately at distances of 300, 480 and 630 meters from the tree. Searching for the remaining four travelers took more than two months. They were finally found on May 4 under four meters of snow in a ravine 75 meters farther into the woods from the cedar tree. These four were better dressed than the others, and there were signs that those who had died first had apparently relinquished their clothes to the others. Zolotaryov was wearing Dubinina's faux fur coat and hat, while Dubinina's foot was wrapped in a piece of Krivonishenko's wool pants. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 said: benim teorimse cinler üzerine ıssız yerlerde insanların denk gelmiyeceği ortamlar toplanıp barnırlar çok çarpılma durumları bu yüzden kırsallardadır bir çok somut gerçek vakalar mevcutdur bazı cinniler yakınındaki herşeyi kendiliğinden yakabilir bunu bilerek isteyerek yapmazlar yaradılış farklılıklarından oluşur cine inanmak islama göre farzdır çok kişi kırsalda açık alanda tuvalet ihtiyacını giderirken çarpıldığını belirtmiş bir kaçını şahsende tanırım hatta abim çocukken küçük su dökerken çarpıldı bu bilgiler ışığında bence bu gençlerin başna gelen cin fıkrasında bir aşiretin bölgesine çadır kurup evlerine yada sofralarına abdest bozdular çadır içten yırtıldığında çadır dışında iki kişi giyinik pozisyondaymış bu iki kişi çığlığı onları panikletip çadır dışına çıplak çıkartmış olabilir ve bence kıyafeti yanan cinin ilk çarptığı kişidir cinin üzerine abdest bozmuş olabilir ülkemizde cinniyle evli olup yaşayan çok kişi vardır ve cinnininde kafiri müslümanı vardır bunların başına gelen garip olayda dil kopması fizik kurallarını zorlar cinsten sanki görünmez bir el hiç temassız ağız kapalıyken dili çekip almış dış yara zorlama izi yok radyona gelince cinlerin radyomanyetik dalga yaydıkları uzun zamandır söylenir nihat hatipoğlu gençliği çözmüş. dağılabilirsiniz sdf. buna güzel bir film yapsınlar diye bekledim hep. sonra tırt bir film yaptılar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Kostok said: benim daha ilgincime giden olay kaçmayıp ateşin başında bekleyip sonra donarak ölen adamlar, niye bir şey yapmadan orada donarak ölmeyi beklemişler acaba ateşi yaş dallarla yakmışlar. o yüzden göremedikleri kör oldukları teorisi var. gerçi panik halinde yaş dal kuru dal ayrımı mı yapacaklar. hangi sebep o ölümcül soğukta elbiselerini çıkarmaya zorlar insanı. nehir kenarında bulunan cesetlerde de birinin kıyafeti başka birinin üzerindeymiş. belkide onlar aceleyle dönüp elbiseleri aldılar çadırdan ve giydiler. umursamazlar tabi o an senin pantolonun benim pantolonum diye. hadi çözelim şu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 tuvalete gidemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Bu başlıkta cinlerin radyomanyetik dalga yaydıklarını öğrendim =F Cin çarpması, dalga falan derken adam bayağı bayağı akü, mıknatıs falan tarif etmeye başlamış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 abi kör olamazlar çünkiğe The branches on the tree were broken up to five meters high, suggesting that one of the skiers had climbed up to look for something, perhaps the camp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 >yıl 2015 >cinlerin mıknatıs etkisi yaptığını bilmemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 başklarının donarak öleceklerini anlayınca üç tanesi çadıra dönüp eşya almaya cesaret etti bence, yoksa geri dönmezlerdi, ne görmüşlerse çok korkmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 abi sizde taktınız kafaya "birşey görmüşler bokları karışmış" diye. ölüm korkusu bu. birşey görmelerine gerek yok. üstlerine çığ gelince tırsmışlar çıkmışlar çadırdan işte. ileri doğru gitmeleri falan da çığdan kaçmak içindir. illa birşeyin avlamasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 çığ var mı ki ekibin bulguları arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bence o üçü geri döndü çadıra kıyafet alabilmek için, o ikisi de ateşin başında bekledi, grubun diğer kalanı ise çadırdan uzaklaşmaya devam etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 kostok son koyduğun linke bak. adam diyor ki ekip çığ izleri, kalıntıları bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bende tırstım kalktım ışığı açtım şimdi çünkü çözmek için düşününce empati kurup kendini onlar yerine koyman gerekiyo. e koyuncada korkuyosun tabi. @Shean çığ ihtimali neredeyse sıfır. öbür tarafta nehir kenarında ölü bulunanlarda yaralayıcı darbeler var birinin dili yok. çığ düştü diye niye soyunsunlar. çığ düşünce ormana doğru kaçılmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 a pardon lan. bunu kostok değil mal açmış. mal olum son koyduğun linke bak. orada yazıyor. bulundu var diye. alla alla ya. madem doğrulamıcan niye link koyuyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar