Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 benimle de alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Tamam işte mastürbasyon gibi. O da suç değil herhalde? Birinin bana tecavüz etmesi birinin beni öldürmesinden daha hafif bir suç. imamizer said: Suark said: @rewendor Tecavüz ordaki adamın ihtiyacı, Cinsellik bir ihtiyaç. ABİ NE ALAKASI VAR NEREYE GETİRDİN KONUYU AHAHAH cinsellik dediğin siki bi yere sokup çıkarmaktan mı ibaret? hayvanla ilişkiye girmek masturbasyondan öteye geçemez. cinsellik ihtiyacı büyük oranda duygusal, psikolojik doyuma dayanıyor aslında. neyse bu kısım ağır gelir de... şu dediğin cümleye göre tüm tecavüzcüler açlıktan ölmek üzere olan birinin fırından ekmek çalması kadar masum oluyor. öyle mi gerçekten? sen böyle mi karşılarsın birisi sana tecavüz etse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tepki sebebi su. luzumu yok. esseğe yük tasımak iş gücü eksikliğinden gerekli, yesik yemek besin icin gerekli. bi zahmet zevk icinde şey ediverme hayvanı, kendi kendine tatmin ediver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 et yemezsen ölmezsin, öledebilirsin uzun vadede bilmiyorum ama daha sağlıklı olup soyunu daha ileriye götürebilirsin malum proteinler ve içeriğinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Suark said: doğru ama bu tepki eşeği kesip kenara atınca oluşmuyor. Neden? Çünkü toplumda tecavüz etmek öldürmekten kötü. Haberi yapan ve ilgilenen herkesin temelde düşüncesi bu. @rewendor Tecavüz ordaki adamın ihtiyacı, Cinsellik bir ihtiyaç. Yemek yemek gibi bir şey. Üreme amacı taşımasına gerek yok, eğer mesele üremek olsa çocuğu olmayan çiftlerin seks yapması da haber olmalıydı değil mi? Öldürülüp kenara atılanlara da aynı tepki gösteriliyor. Daha geçen gün Samsun'da taşlanan domuz haberinden sonra onu yapanlara küfrün bini bir paraydı buralarda olsun sosyal medyada olsun. Ha, her küfrü de hakediyorlar o ayrı. Cinsellik bireysel hayatını sürdürmek için şart değil. Sosyal ihtiyaçla fiziksel ihtiyaç farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Hayvan açısından bakarsan keyfi öldürülmekle yemek için öldürülmek pek farketmiyor. Ölmüş oluyor neticede, o yine bizim iki yüzlülüklerimizden biri. Şu anki konumda tecavüz hala > öldürmek. İhtiyaç olmasıda, aksiyonu değiştirmiyorki Rewendor said: Suark said: doğru ama bu tepki eşeği kesip kenara atınca oluşmuyor. Neden? Çünkü toplumda tecavüz etmek öldürmekten kötü. Haberi yapan ve ilgilenen herkesin temelde düşüncesi bu. @rewendor Tecavüz ordaki adamın ihtiyacı, Cinsellik bir ihtiyaç. Yemek yemek gibi bir şey. Üreme amacı taşımasına gerek yok, eğer mesele üremek olsa çocuğu olmayan çiftlerin seks yapması da haber olmalıydı değil mi? Öldürülüp kenara atılanlara da aynı tepki gösteriliyor. Daha geçen gün Samsun'da taşlanan domuz haberinden sonra onu yapanlara küfrün bini bir paraydı buralarda olsun sosyal medyada olsun. Ha, her küfrü de hakediyorlar o ayrı. Cinsellik bireysel hayatını sürdürmek için şart değil. Sosyal ihtiyaçla fiziksel ihtiyaç farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 quzi keri ne ya. ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ya gercekten tartisiyo musunuz sunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://www.omahasteaks.com/gifs/recipes/390x250/tb013.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 barbu said: quzi keri ne ya. ben anlamadım. sevimli kiz demekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 barbu said: quzi keri ne ya. ben anlamadım. kürtçe "dişi eşeğin üreme organı" anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 genelde bunu söyleyip gülmeni beklerler. bi tepki vermeyince kendi kendilerine gülerler. anlamadı ya tavrı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Suark said: Hayvan açısından bakarsan keyfi öldürülmekle yemek için öldürülmek pek farketmiyor. Ölmüş oluyor neticede, o yine bizim iki yüzlülüklerimizden biri. Şu anki konumda tecavüz hala > öldürmek. İhtiyaç olmasıda, aksiyonu değiştirmiyorki Rewendor said: Suark said: doğru ama bu tepki eşeği kesip kenara atınca oluşmuyor. Neden? Çünkü toplumda tecavüz etmek öldürmekten kötü. Haberi yapan ve ilgilenen herkesin temelde düşüncesi bu. @rewendor Tecavüz ordaki adamın ihtiyacı, Cinsellik bir ihtiyaç. Yemek yemek gibi bir şey. Üreme amacı taşımasına gerek yok, eğer mesele üremek olsa çocuğu olmayan çiftlerin seks yapması da haber olmalıydı değil mi? Öldürülüp kenara atılanlara da aynı tepki gösteriliyor. Daha geçen gün Samsun'da taşlanan domuz haberinden sonra onu yapanlara küfrün bini bir paraydı buralarda olsun sosyal medyada olsun. Ha, her küfrü de hakediyorlar o ayrı. Cinsellik bireysel hayatını sürdürmek için şart değil. Sosyal ihtiyaçla fiziksel ihtiyaç farklı şeyler. Hayvan açısından bakmıyorsun zaten, insan açısından bakıyorsun. Hayvanı öldürmek her türlü kötü. Ama ihtiyaçtan dolayı öldürürsen zorunlu ve kabul edilebilir, keyfi öldürürsen değil. Bu kadar basit. Tecavüz>öldürmek diye bir şey yok. Tecavüz etmezsen sen ölecek olsaydın ahlak normu da ona göre gelişir o durumu kabul edilebilir kılardı. Ama öyle bir şey yok. Haliyle gayet tutarlı biçimde şu anki haliyle yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Hayvanı yemesende ölmüyorsun,mecburi değil o mesela. Ya orda sorguladığım, neden bizim tarafımızdan bakıyoruz olaya? Zaten moral fagligin başladığı yer bu. Herşeye kendi açımızdan bakmamız. Aynı kafa dünya benim için yaratıldı, kuş böcek benim için vara benziyor. Hayır öyle değil ve hayır eşeği yemek için öldürmekle zevk için öldürmek arasında gerçek bir fark yok. Sadece insanlar için bir ilizyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Hanginiz essek zikio? Kacirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://i.imgur.com/6Ty6ymJ.jpg - http://i.imgur.com/Zlb3Lya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 sdfsa yeni kült film izlemeye başlamış ergen muhabbeti lan bu kadıkoöyde merdivende oturan cocuklar yapıyo bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Suark said: Hayvanı yemesende ölmüyorsun,mecburi değil o mesela. Ya orda sorguladığım, neden bizim tarafımızdan bakıyoruz olaya? Zaten moral fagligin başladığı yer bu. Herşeye kendi açımızdan bakmamız. Aynı kafa dünya benim için yaratıldı, kuş böcek benim için vara benziyor. Hayır öyle değil ve hayır eşeği yemek için öldürmekle zevk için öldürmek arasında gerçek bir fark yok. Sadece insanlar için bir ilizyon var. Hayvan yemezsen normal koşullarda ölürsün. Kafana göre vegan olursan da hastanelik olursun, takip etmen gereken sıkı diyetler ve alman gereken ek besinler var, genellikle suni protein katkılarıyla beraber veriliyor. Doğal beslenme akışına müdahale ve hayati risk taşıyacak hassasiyette bir müdahale bu. Senin davranışlarını yargılarken tabii ki senin koşullarına bakılacak. Bir aslanı antilop öldürüp yedi diye nasıl yargılayamıyorsan burada da aynı koşullar geçerli. Bu kadar basit şeyleri açıklamak zorunda kalmamalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 KenshinHimura said: sdfsa yeni kült film izlemeye başlamış ergen muhabbeti lan bu kadıkoöyde merdivende oturan cocuklar yapıyo bunuahasfhd aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 e iyide rew, aslan antilopa tecavüz etsede yargılamam ki? Değer yargılarımızı oluşturan şeyler bizim ayıpladığımız şeyler, buna gene güzel bi kılıf bulmuşuz. İşte yemek için öldürmek kötü değil mesela? e iyi de ölüyor yahu hayvan, öbür türlüde ölüyor. Fark yokki arada, sadece içimizi rahatlatıyoruz. Tecavüzde bu kapsama giriyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 eşşeğin muncosu demek Marty said: barbu said: quzi keri ne ya. ben anlamadım. sevimli kiz demekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ya al bi tane essek besle. gunde 2 kere disari cikarir gezdirirsin sicsin diye. arada yol kenarinda ot mot yer karnini da doyurur. sen de o arada yersin pirasa mirasa. yemek sonrasi da eve goturur gorursun isini. hem yedirdim icirdim sonucta vurup kacmadim dersin icin de rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://i.imgur.com/mtxp2Iw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 forumdan mantık akıyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar