Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ahahah bu kadar hızlı bir mesaj uçtuğunu daha önce görmemiştim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 şuna neden ırkçı yaklaşıyorsunuz abi ben bunu anlamıyorum her gün türklerle ilgili şeylere gülüyoruz, neden türklere gülüyoruz diye ayrımcılık yapıyor musunuz? kürtü de komik türkü de komik işte. ne var bunda. bence bu konuda ayrım yapmak ırkçılık. http://southparkstudios.mtvnimages.com/images/shows/south-park/clip-thumbnails/season-4/0408/south-park-s04e08c01-racist-flag-16x9.jpg? olay bu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 türkle yapılan şakalık komiklik kat kat daha fazla. kendisiyle barışması lazım insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 arkadaşlar size eşeğin şeyine su kaçırmak deyiminin nereden geldiğini anlatayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 anlathewaldinliyoruz.jpg niye yapılmamış ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 imamizer said: türkle yapılan şakalık komiklik kat kat daha fazla. kendisiyle barışması lazım insanların. ben şunu çok genel yazdım ama lan. kürtlü karikatüre karşı olan ırkçı savunmasına yönelik yani. rıdvanlı olanı görmemiştim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 oo cevab veremeyen hatta ad homineme geçen gençlerle dolmuş burası. Eşeğe tecavüz etmenin tepki çekmesinin herhangi tutarlı ve mantıklı bir açıklaması yok. Tek açıklaması iki yüzlülük işte. Ek olarak, kürtler cidden barışsınlar artık, herşeyle dalga geçiorz, onlarlada geçeriz. neil with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 insana tecavüz etmenin tutarlı ve mantıklı açıklaması var mı Suark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 insan insanı öldürünce sesimizi çıkarıyormuyuz? evet insan insana kötülük yapınca sesimizi çıkarmoyuz? evet insan insana tecavüz edince sesimizi çıkarıyormuyuz? evet Tutarlı İnsan eşeği öldürünce sesimizi çıkarıyormuyuz? Hayır İnsan eşeğe kötülük yapınca sesimizi çıkarıyormuyuz? Hayır insan eşeğe tecavüz edince sesimizi çıkarıyormuyuz? evet Tutarsız. Burdan çıkarılan şu, Tecavüz etmek > Öldürmek. Bunu düşünüosan, ok devam o zaman. Yok düşünmüosan, orda bir problem var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 insan eşeği öldürünce sesimizi çıkarıyoruz insan eşeğe kötülük yapınca sesimizi çıkarıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abicim kalıplasmıs bi ahlak duzeni var , herkes evini ciftlik yapsın binbir farklı yoldan cinsel tatmine ulasmak icin bu kadar normal bir davranıssa sana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bu değişik ne diyor ya. adam eşekçi çıktı anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Et yemiyorsun o zaman? ya da at arabasına falan binmiyorsun? veya üretiminde hayvan gücü kullanılan hiçbir şeyi tüketmiyorsun? Vegansan anlarım da değilsen foss. İki yüzlülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yiyorum biniyorum ve kullanıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Red said: bu değişik ne diyor ya. adam eşekçi çıktı anasını satim. o hep deisikti. Kafa gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 lan ne kafalar yaşamaya başladınız yine, pic threadi piç thread etmeyin plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 e o zaman tepkini koymuyorsun ve sesini çıkarmıyorsun demektir. Bu şeye benzer, insanlar ölmesin diyip insan öldürmeye. Kendi içinde bile tutarsız o derece. Bari tutarsızlıkta tutarlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 sen araba kullanmıyor musun ? fosil yakıt tüketmiyor musun? doğaya sıfır zararın varsa haklısın yoksa fıs iki yüzlüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Ahlak değerlerini sorguluyorum o kadar. Ahlaki değerlerin çoğu iki yüzlülük üzerine kurulduğundan saçmalık geliyor bana. moral fag görünce sorgulatayım istiyorum Red said: bu değişik ne diyor ya. adam eşekçi çıktı anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Suark'a esseklere fisildayan adam title i verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Kullanıyorum ve tüketiyorum. Doğaya karşı saygılıyım dedim mi hiç? hım? Fistan said: sen araba kullanmıyor musun ? fosil yakıt tüketmiyor musun? doğaya sıfır zararın varsa haklısın yoksa fıs iki yüzlüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tartışma konusu çok mantıklı devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 o zaman insanlara kötülük ediyorsun ve buna sesini çıkarmıyorsun insanları öldürüyorsun ve buna sesini çıkarmıyorsun normal karşılıyorsun ama buraya yazarken Evet yazmasınj biliyorsun iki yüzlüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Varlığım diğer insanlara kötülük etmemi gerektiriyor, Ama görebildiklerim ve tanıdıklarıma değil. Onlara sesimi çıkartabiliyorum. İnsan öldürmüyorum. Konuyu çarpıtmada, açıkla bakayım bana, tecavüz etmek neden öldürmekten daha kötü? Peygamberlerine laf edilen Müslümanlar gibi döküldünüz gene =). Fistan said: o zaman insanlara kötülük ediyorsun ve buna sesini çıkarmıyorsun insanları öldürüyorsun ve buna sesini çıkarmıyorsun normal karşılıyorsun ama buraya yazarken Evet yazmasınj biliyorsun iki yüzlüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 benim varlığımda hayvanları yememi gerektiriyor ama evcil hayvanlarımı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar