progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 http://i.imgur.com/UbAtSB6.jpg hakiki halide böyle imiş. Birde sıfır filipinlerde 2 günlüğüne satılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 filipinlerde köpek etinden yapıyolardır sosisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 migdem bulandi gorunce, insanlar su pislik sagliksiz seyleri nasil yiyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 mutfaga gec sandvic yap onu yiyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 oww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Laurelin said: migdem bulandi gorunce, insanlar su pislik sagliksiz seyleri nasil yiyorlar ya şu da nası bi terbiyesizlikse, yaşam tarzlarını, kültürlerini veya eğitimlerini aşağılıyorsunuz da yediklerine pislik demek de artık biraz aşırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 İyi de diğerleri öznel iken, kfcnin pislik olması bilimsel bir gerçek =P Cayır cayır tüketiyorum tabi de, yani dsafgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 kfc mfc hani gıda maddesi ve tüketen insanlar var birilerinin beslendiği şeye de ıyy pislik nası yiyolar bunu :/// demek ayıp sdf kfc babamın değil sonuçta neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 pardon politically correct olup KFC yi elestirmemem gerekiyordu, african american turk vatandaslarimizdan ozur diliyorum http://i719.photobucket.com/albums/ww199/scrumdiddly/1289927240873-1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 KFC'nin durumu etrafındaki çıtır hamur kaplama sebebiyle biraz daha özel olmakla beraber genel anlamda fastfood düşmanlığı Türkiye'de bayağı overrated. Bir McDonalds veya Burger King'i düşünürsen hamburgerinde olan şey et, marul, domates, sos ve ekmek. Evinde yaptığın sandviçten çok farkı yok. Hamburger eti belki ABD'de çok kontrol edilmiyor (zira orada yediklerimde hep tatsız gelmişti, ara ara da yok ölçtük et çıkmadı falan diye haberler geliyor) Türkiye'de Pınar gibi Banvit gibi büyük firmalarla çalışıyorlar ette tavukta. AB'de zaten sıkı denetim var, TR'de de AB uyumu için aynı denetim yasaları geçerli Esas problem kızartmada kullandıkları yağı değiştirme sıklıkları, ve yağlı patatesler. KFC dediğim gibi özel duruma tabi, daha sağlıksız, ama tadı güzel diye yiyoruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 KFC cok kotu bozmus su an. Bir ay once falan yemeye kalktim duzgun bir menu kalmamis. Durum gibi birsey vardi yaninda da hotshot ve salata veriyordu kaldirmis mallar. paso kanat but kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 kfc'de ne menusu ya, al bucketi ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Pislik derken gübreye bulayıp çıkarıyor demiyoruz tabi, toplu halde yağda kızarmış tavuklardan bahsediyoruz. KFC barbekü sosunun birkaç sene evvel sağlık bakanlığı tarafından yasaklandığını düşünürseniz gayet legit bir betimleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Rewendor said: Hamburger eti belki ABD'de çok kontrol edilmiyor (zira orada yediklerimde hep tatsız gelmişti, ara ara da yok ölçtük et çıkmadı falan diye haberler geliyor) Türkiye'de Pınar gibi Banvit gibi büyük firmalarla çalışıyorlar ette tavukta. AB'de zaten sıkı denetim var, TR'de de AB uyumu için aynı denetim yasaları geçerli bu yorum baya eksik kalmış. bir kere danaları besledikleri kötü yemlerden tut bastıkları antibiyotiklere her şey var. ABye uyum falan yalan parayı bastıran denetimden sıyrılıyor BK bozuk et geyiğini ne çabuk unuttunuz abi. tonla MSG, her sosta en trans bitkisel yağlar koruyucu ıvır zıvır da cabası. ben hepinizden fazla yiyorum bu bokları ama göte de göt diyelim lütfen....,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bende severek yiyorum :) ama kanser tüketiyoruz bunuda belirtmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 olm susun da pic koyun ya allah allah. iki dk eğlenmek için şuraya bakıyoruz, vay efendim sen onu niye dedin, sen bunu diyemezsin oo fak dedi mak dedi. ayyhhhhh yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 goldbären said: Rewendor said: Hamburger eti belki ABD'de çok kontrol edilmiyor (zira orada yediklerimde hep tatsız gelmişti, ara ara da yok ölçtük et çıkmadı falan diye haberler geliyor) Türkiye'de Pınar gibi Banvit gibi büyük firmalarla çalışıyorlar ette tavukta. AB'de zaten sıkı denetim var, TR'de de AB uyumu için aynı denetim yasaları geçerli bu yorum baya eksik kalmış. bir kere danaları besledikleri kötü yemlerden tut bastıkları antibiyotiklere her şey var. ABye uyum falan yalan parayı bastıran denetimden sıyrılıyor BK bozuk et geyiğini ne çabuk unuttunuz abi. tonla MSG, her sosta en trans bitkisel yağlar koruyucu ıvır zıvır da cabası. ben hepinizden fazla yiyorum bu bokları ama göte de göt diyelim lütfen....,,, Küçük firma dediğin gibi parayı bastırır sıyrılır belki de koca Pınar ya da Banvit'in bunu yapabileceğini sanmıyorum ben. Bu tür işler için fazla yüksek profilli firmalar. Soslar konusunda zaten çok fazla sos tüketen biri olmadığım için çok dert edinmiyorum ben. Bir tek Big Mac'in sosu var vazgeçilmez benim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 http://worth1000.s3.amazonaws.com/submissions/20015500/20015625_2dfb_625x1000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Asıl büyük firmalar sıyrılıyor sdf Denetçiye 2 akşam güzel yemek yedir neler yazılır o denetim raporlarına bi bilsen sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 http://www.milliyet.com.tr/2002/05/21/yasam/yas09.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 fastfood kotulemek degil, eski evime 5dk idi burger king. hayatimda bir donem aksam 5-6 gibi uyaniyor, 7 gibi BK e gidip 3 hamburger - 3 tavukburger aliyordum (bazen en buyuk boy patateste ilave ediyordum buna), migrostanda 2.5lt kola ve abur cubur alip wow un basina geciyordum, bilgisayar masamin yaninda tuzluk ve ketcap mayonez bulunurdu hep ki mini buzdolabi aliyimda kapali balkonuma koyiyim, kola stoklarim kafasi vardi. sabaha kadar abur cuburlari tuketip acilir acilmazda dominostan 2 buyuk boy pizza soyleyip onu yiyip yatip uyuyordum. yurtdisina gittigimde kaldigim yere yakin burger king ve mcdonalds aradigim ilk seyler oldu direk, yemek yapmakla ne ugrasicam her aksam gene yerim living the dream olur kafasi vardi. cok sukur kapandi o defterler, zor kurtardim kendimi fast food belasindan ki en buyuk vukuatim mc donaldstan ayda bir filan tek hamburger veya tavuklu almak ile kucuk sezar hazretlerinden kepekli ince dilim pizza soylemek 2 haftada bir filan. gidip brocoli yiyin veya vegan olup facebooktan et yiyenlere nefret kusun diyen yokta igrenc yaglarda kizarmis, agir soslu ve resmen kalori bombasi olan yiyicekleride elestiririm yani. kizartma uzak durulmasi gereken birsey insan sagligi icin, mis gibi izgara var ki kebap yiyin zerre elestiri gelmez cunki kuyruk yagini basmadilarsa ole aman aman tehlikeli degil pic related http://i.capsspot.com/s/23/10/967865.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Rewendor said: goldbären said: Rewendor said: Hamburger eti belki ABD'de çok kontrol edilmiyor (zira orada yediklerimde hep tatsız gelmişti, ara ara da yok ölçtük et çıkmadı falan diye haberler geliyor) Türkiye'de Pınar gibi Banvit gibi büyük firmalarla çalışıyorlar ette tavukta. AB'de zaten sıkı denetim var, TR'de de AB uyumu için aynı denetim yasaları geçerli bu yorum baya eksik kalmış. bir kere danaları besledikleri kötü yemlerden tut bastıkları antibiyotiklere her şey var. ABye uyum falan yalan parayı bastıran denetimden sıyrılıyor BK bozuk et geyiğini ne çabuk unuttunuz abi. tonla MSG, her sosta en trans bitkisel yağlar koruyucu ıvır zıvır da cabası. ben hepinizden fazla yiyorum bu bokları ama göte de göt diyelim lütfen....,,, Küçük firma dediğin gibi parayı bastırır sıyrılır belki de koca Pınar ya da Banvit'in bunu yapabileceğini sanmıyorum ben. Bu tür işler için fazla yüksek profilli firmalar. Soslar konusunda zaten çok fazla sos tüketen biri olmadığım için çok dert edinmiyorum ben. Bir tek Big Mac'in sosu var vazgeçilmez benim için :D İcinde et var daha neyi tartisiyonuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Rewendor said: Küçük firma dediğin gibi parayı bastırır sıyrılır belki de koca Pınar ya da Banvit'in bunu yapabileceğini sanmıyorum ben. Bu tür işler için fazla yüksek profilli firmalar. 164 bin adet hamburger etinin nereye gittiği konusu açıklığa kavuşturulamadı. http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/553175-bakterili-hamburger-satildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 sen insan gibi yememissin, biz napalim. bekli altinayi oyle yiyodur, evde bucketlardan fort kurup icinde oturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 kovası yenmiyor mu? : o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar