Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Söyle railroad tycoon falan gibi tavsiye edebileceginiz guzel bi oyun varmi? Bunaldim sirf action falan, yokmu söyle guzel yeni cikan guzel bi tycoon oyun? Game dev tycoon oynadim baya bi, ama oda baydi artik 2 milyar dolar yaptiktan sonra dsgf Uzayla ilgili falan bi oyunda olabilir, spore oynamistim biara fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Themehospital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 tycoon degil ama benzeri bir ihtiyaci doldurur. kerbal space program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 craft the world sandbox / craft / tower defence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 kerbal space'e bakiyorum simdi, ticaret vs gibi bi oyun olsa daha sukela olur yav. Yokmu öyle bi oyun tavsiyesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 http://www.gamersgate.com/DD-IG2/industry-giant-2-gold-edition-2012 harcadığın en iyi 2$ olacak. ama çalıştırma konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin. oyun god tier falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hs0q3NpE1PM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 off aklıma pizza tycoon geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ben train fever'ı oldukça beğendim. Tren odaklı bir transport tycoon'umsu. Ancak geliştiricinin acemiliklerini belli ediyor oyun, şu ana kadar 3 patch'le ciddi eklemeler yaptılar, inşallah devam eder. Safkan bir simülasyon, laylaylom yapacağım diyosan tavsiye etmiyorum. Simülasyona susadım diyorsan kesinlikle tavsiye ediyorum. Yalnız şehirler büyüdükçe performans sorunu olabilir donanımın iyi değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 rollercoaster tycoon severek oynadığım tek tycoon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ben de istiyorum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 41 lira fiyat biçmişler abi verilmez o kadar para o oyuna.Skyrim gibi kaliteli bir oyun bile 15 liradan satılıyorsa train fevera ne yemek düşer ? Bu arada bende istiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 esas bu detroit in yenisi gibi olan bir oyun cikacakti araba yap sat li..hala betada galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 razzRaziel said: http://www.gamersgate.com/DD-IG2/industry-giant-2-gold-edition-2012 harcadığın en iyi 2$ olacak. ama çalıştırma konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin. oyun god tier falan. Geçen ay oynamak için yüklemiştim maalesef sıkıntılı,çalıştıramadım oyunu virtual box gibi sanal pc üzerinden oynamakta saçma geldi sildim eğer win 8 üzerinde çalıştırabilirsen nasıl yaptığını ekler misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 razzRaziel said: http://www.gamersgate.com/DD-IG2/industry-giant-2-gold-edition-2012 harcadığın en iyi 2$ olacak. ama çalıştırma konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin. oyun god tier falan. iyiymis bu cevaplar icin tesekkurler bikac tanede ben buldum ekleyim Transocean Industry Empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 şöyle harbiden başarılı bi ticaret tycoon bulursanız eğer yazın abi. bakıcam şimdi bu industry giant a bakalm nası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 industry giant'i alsammi diyorum ama vm uzerinden oynamam gerekicek osx oldugu icin, lanet olsun lan osx'e gectigim gune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 browser based bul kafan rahat olsun. hem telefondan da girilir. cidden var mı öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 browser based full ptw oluyo abi, transocean fena degilmis buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 transocean çok tırt bi oyun. bi yerden sonra boka sarıyo sadece gemi gönderiyosun sağa sola başka bi numarası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 razzRaziel said: http://www.gamersgate.com/DD-IG2/industry-giant-2-gold-edition-2012 harcadığın en iyi 2$ olacak. ama çalıştırma konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin. oyun god tier falan. aynen oyle calıstırabilirsen direk god-tier, eskiden baya oynuyodum ha birde patrician serileri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 aldım ben şimdi industry giant 2 yi. bakalım denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sim golf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 paparnoz said: razzRaziel said: http://www.gamersgate.com/DD-IG2/industry-giant-2-gold-edition-2012 harcadığın en iyi 2$ olacak. ama çalıştırma konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin. oyun god tier falan. Geçen ay oynamak için yüklemiştim maalesef sıkıntılı,çalıştıramadım oyunu virtual box gibi sanal pc üzerinden oynamakta saçma geldi sildim eğer win 8 üzerinde çalıştırabilirsen nasıl yaptığını ekler misin ? pc'de win 7 var sorunsuz direkt çalıştırdı ama laptopta ben de sıkıntı yaşadım win8 ile. en son şu şekilde sorunsuz çalıştırabildim: windows 98 uyumluluk modu yönetici olarka çalıştır ekran çözünürlüğü de 1024x768x32 (32bit çok önemli. 16'da stabil değil görüntüler kararıyor, refreshlenmiyor falan) vsync kapalı ekran kartına da baya bağlı tabi düzgün çalışıp çalışmayacağı. ati daha sorunsuz (pc'de), nvidia da uzun denemeler sonunda oldu (laptop'ta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 industry tycoon , transport tycoon deluxe'den güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar