Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Sıradan yırtmak için Jet Kasa'ya girip her boku görevliye yaptıran gerzekler. Hepinizin Allah belasını versin, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 hele o yaşlı amcalar yok mu amcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 hiç de jet değil o kasalar ben 2. ürünü okutamadım cinnet geçiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ben birsey demesemde yardimci olayim deyip geliyorlar bazen calisanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bana genelde teyze denk geliyor, demin de öyle oldu. Normal kasadaki sıradan yırtmak için Jet Kasa'ya gelmiş, bir yandan "ay ayağım ağrıyor" falan diye oradaki 2 kişinin bile önüne geçmenin peşinde, bir de bana gelmiş "yardımcı olursun dimi buraya girsem" diyor. "Siz böyle bilmediğiniz halde buraya girip sıradakileri veya görevliyi meşgul edince buranın bir Jet tarafı kalmıyor teyze, yardım lazımsa normal kasaya girin" dedim, insanlar da destekledi bunu, ama görevlinin müşteriyi postalamak gibi bir forsu olmadığından yine bildiğini okudu tabii. İnsanlara saygısı olmayıp tamamen kendine saygı bekleyen, özel durumunu bir silah gibi sonuna kadar abuse eden tüm yaşlılar, hamileler ve pusetliler keşke hemen şu an yanarak ölse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Evet sorunlu oluyorlar icerde su aldin ve ictiysen gelde okut onu gramaji tutmuyor:) gelde the hallet Bazen anlamiyor para kabul etmiyor filan ama benim trink kart icin cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Valla malları tek tek nizami şekilde okutacaksınız, torbaya koymadan başka ürün okutmayacaksınız ve "ay burası doldu" diye torbayı paketleme alanından alıp yere koymayacaksınız. Bunları yapmadığım sürece hiçbir problem yaşamadım bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 birden fazla para koyunca da geri veriyor. Tek tek okutmak gerekiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Hızlı olsun diye normal kasada değil jet kasada bekleyen görevliler var bizim MM Migros'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 geçen otobüse bir yaşlı bindi arkaya ilerledi otobüs kalktı on metre gitti (camdan falan bakınıyor böyle eğilip) düğmeye bastı öevövöelaeadığm duğrğrsanağn diye çemkirdi (arada bir durak daha olduğunu sanıyormuş) bir sonraki durakta indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bu arada migrosun poşetleri çok kötü ya. dünyanın en kalitesiz poşetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bir kere öğrendim bunu bir daha hiç bir görevli yakınıma bile gelemedi 30 sn in altında bütün işlemlerimi yaptım. o kadar ki güvenlik şeridini bile ben açıp çıkacam o kadar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Nekro said: ben birsey demesemde yardimci olayim deyip geliyorlar bazen calisanlar. Kondom alıcam en büyük boy olanından okutucakken kızın teki geldi. "Yardımcı olaaayy........" vın topukladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 hımm jet kasa buun içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 valla jet kasada bütün işimi kendim yapıyorum cayır cayır akıp gidiyorum. güzel icat, ama bizim memleketteki tatlı su kurnazları için ideal ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 eski alman edebiyatçısı patrck hermann'ın bu konu hakkında bi hikayesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 işte bimden alışveriş yapsanız kasadan geçen ürünleri direk arabaya koyar daha sonra arabayı sizin için özel olarak hazırlanmış poşetleme standlarına yanaştırıp sakince poşetleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Masakari said: Nekro said: ben birsey demesemde yardimci olayim deyip geliyorlar bazen calisanlar. Kondom alıcam en büyük boy olanından okutucakken kızın teki geldi. "Yardımcı olaaayy........" vın topukladı. Niye en büyük, yağmurluk olarak mı kullanacan baharda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 forgiver said: hımm jet kasa buun içinmiş evet jet kasa kondom falan almak için çok ideal da o kafa baya hızlı geçti, kondomları biraz yürüttükleri için süpermarkette burada, kaliteli olanları kasadan istemen gerekiyor, bam güm söylüyorum bana şu kondomdan plox thx, ne kadar hızlı sölersen o kadar az göz teması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 burada da aynı be... Kutuya koyuyorlar plastik kasada actırman lazım asdf,jilet gibin. Bazı kasiyerlerin eli ayagına dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Eli ayağına dolaşma ayrı hikaye 3 dakka uğraşıp açamayınca Ayşe abla bu nasıl açılıyor diyip başkasını çağırması. İlk 3some mım böyle gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 her şeyi terazi hedesine koymak bayıyo o kasalarda ya, direkt okut geç olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Masticore said: burada da aynı be... Kutuya koyuyorlar plastik kasada actırman lazım asdf,jilet gibin. Bazı kasiyerlerin eli ayagına dolaşıyor. şu traş bıçakları için barkod bırakmışlar onlardan alıyorsun baız marketlerde aslında uygulanbilir kasiyer zuladan çıkartır barkoda göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ben de düşünüyordum acaba bir tek ben mi böyle durumlarda insanlardan irrite oluyorum diye ama neyse ki yalnız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Lidl'dayım geçen gün (eu'nun bim'i) 15 euroya projede kullanılabilecek usb video bişeysi gördüm aliyim dedim, dedi kasada isticeksiniz. kasaya gittim dedim usb şeysiden istiyorum, böyle tamam dedi butonlara bastı birisini çağırdı usb video şeysiden getirsin depodan diye, ama nasıl geriliyorum çünkü Lidl yani normalde su gibi akıyor bu kasalar, 3 kişi sırada bekliyor bana bakıyor "ya iş çıkardın mk" ifadesiyle. nese gene Lidl alman efficiency'si, kadın önce benim banttaki ürünlerin parasını karttan çektikten sonra diğer müşteriyi okutmaya başladı, o esnada istediğim ürün kasaya geldi, diğer müşterinin işini bitirdikten sonra sonra usb şeysinin parasını ayrıca çekti kartımdan, böylece kimsenin beklemesi gerekmedi. ama gerildim böyle, ulan şimdi depodan adam getirene kadar herkes beni mi beklicek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar