xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 alinmaz. telefon tipi alisagelmedik evet ama ilk kullanmalarda epey rahat geliyor insana ama bir sure sonra ciddi kasilmalar yasadigini tum internet alemi soyluyor. app store/google play'de gordugun bir app'yi kesin bulamayabiliyorsun, moralin bozuluyor. baska telefon bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 16gb olmasa ben de alicaktim bi tane 920den memnunum baya 925 de aynısı zaten daha hafif sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Esh said: kermit said: samsung = her yönüyle leş samsungu da bu kadar ezmeyin lan. nesi leş o kadar? android leş desen eyvallah da, rootla kullan çok sıkıldıysan. yok lan android kullanıyorum ben ama hayatımda gördüğüm en kötü android bence samsung. oyuncak telefon gibi kalitesi. samsung alacağıma android başka telefonları tercih ederim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Kafamı çok karıştırdınız. 700 Tl'ye twiter, facebook, paticik'e giriyim telefon ediyim yeter bir cep telefonumu değilmi? Bana en ideali geldi. Microsoft 2 sene sonra yedek parça satmıyorum demesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 nokia 560 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Remus said: Kafamı çok karıştırdınız. 700 Tl'ye twiter, facebook, paticik'e giriyim telefon ediyim yeter bir cep telefonumu değilmi? Bana en ideali geldi. Microsoft 2 sene sonra yedek parça satmıyorum demesin yeter. winmo. instagram spotify falan da var. ya iphone ya winmo. o kadar netim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Aynen. Ya iOS ya WP8.1. Android gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 He canım, android gereksiz. O kadar full access alabildiğin bir sistem yok. İşi bilene tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 adam ne yazmış: forum facebook twitter her androidci gibi hacker olduğunu zannetmek istemiyo adam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Full Accessi ne yapayim ben? Telefon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 dandroidcilerin hepsi usta coder zaten ellesmeyin heklerler heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Abi lol, gerge özellikle sen. Zamanında her mesajında DuckDuckGo öven, Google takip ediyor abi diyen adamsın. Apple ve Microsoft'un takip etmediğini mi düşünüyorsun? Her androidçide hacker olduğunu zannetmiyor. Hem rice açısından(ki telefon eski olmasına rağmen çok sağlam yapabiliyorum görüntü ve işlevsellik açısından) hem de bu her boktan programın kimlik bilgileri, mesajları vs okumasını, çalmasını engelleyebiliyorum. Ayrıca android'in programları bin basar ikisinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Shean said: Ayrıca android'in programları bin basar ikisinede. ama iphone un babası polismiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=lHk5pltARF4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 920 biraz kalas gibi, 925 baya iyi bence bu ay epey bir uygulama çıktı wp8 için minecraft falan çıkmıştı sanırım artı windows10 çalıştıracak dediler ucuza iyi seçim olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 925 in ekran amoled. daha ince, başka da farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bende 920 vardı 925 ile degistirdim özellikleri birebir aynı gibi ama incelik epey farkediyor ona şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 android ne ya sene 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 525 bile baya iyi, wp8.1'le de güzel oldu OS. high-end android veya apple alamıyosan f/p telefonu lumia'lardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 stok kırılıyorlar sanırım nokia bitiyor ya artık cogu telefonlarında indirim oluyor şu sıralar lumia almayı dusunenler iyi fiyatlardan güzel bişiler kapabilir lumia 1320 mediamarktta 599 lira falanmış 6" ama 300 liraya kdar düştü bazı lumialar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Alınmaz diyenler wp8.1 kullanmamış büyük ihtimal. O yüzden onların sözüne pek itibar etme. Alınabilir tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 o fiyat aralığında en iyisi wp telefonlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 1020 mi 350 tl daha kasip iphone 5c 32 mi alayim falan derken spotify ve wireless tether disinda telefon olarak bile cok kullanmadigimi farkedip, 600 tl bandina ineyim dedim ve 820'yi gordum, niye bu kadar ucuz ? sar degeri falan da sakat diyorlar ne is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 lumialar büyük ihtimal stok kırıyor acayip düştü fiyatları lumia 820de zaten ilk lumialardan bi zahmet kırsınalr fiyat artık nokia markasını tamamen bitirip yeni yılda microsft lumia olarak yeni seriler gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar