Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia Alınır mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alinmaz.
telefon tipi alisagelmedik evet ama ilk kullanmalarda epey rahat geliyor insana ama bir sure sonra ciddi kasilmalar yasadigini tum internet alemi soyluyor.
app store/google play'de gordugun bir app'yi kesin bulamayabiliyorsun, moralin bozuluyor.
baska telefon bak.
Mesaj tarihi:
Esh said:

kermit said:

samsung = her yönüyle leş

samsungu da bu kadar ezmeyin lan.

nesi leş o kadar? android leş desen eyvallah da, rootla kullan çok sıkıldıysan.

yok lan
android kullanıyorum ben ama hayatımda gördüğüm en kötü android bence samsung. oyuncak telefon gibi kalitesi. samsung alacağıma android başka telefonları tercih ederim yani
Mesaj tarihi:
Kafamı çok karıştırdınız. 700 Tl'ye twiter, facebook, paticik'e giriyim telefon ediyim yeter bir cep telefonumu değilmi?

Bana en ideali geldi. Microsoft 2 sene sonra yedek parça satmıyorum demesin yeter.
Mesaj tarihi:
Remus said:

Kafamı çok karıştırdınız. 700 Tl'ye twiter, facebook, paticik'e giriyim telefon ediyim yeter bir cep telefonumu değilmi?

Bana en ideali geldi. Microsoft 2 sene sonra yedek parça satmıyorum demesin yeter.

winmo.

instagram spotify falan da var.

ya iphone ya winmo.

o kadar netim sdfsd
Mesaj tarihi:
Abi lol, gerge özellikle sen. Zamanında her mesajında DuckDuckGo öven, Google takip ediyor abi diyen adamsın. Apple ve Microsoft'un takip etmediğini mi düşünüyorsun? Her androidçide hacker olduğunu zannetmiyor. Hem rice açısından(ki telefon eski olmasına rağmen çok sağlam yapabiliyorum görüntü ve işlevsellik açısından) hem de bu her boktan programın kimlik bilgileri, mesajları vs okumasını, çalmasını engelleyebiliyorum. Ayrıca android'in programları bin basar ikisinede.
Mesaj tarihi:
920 biraz kalas gibi, 925 baya iyi bence bu ay epey bir uygulama çıktı wp8 için minecraft falan çıkmıştı sanırım artı windows10 çalıştıracak dediler ucuza iyi seçim olur bence.
Mesaj tarihi:
stok kırılıyorlar sanırım nokia bitiyor ya artık cogu telefonlarında indirim oluyor şu sıralar lumia almayı dusunenler iyi fiyatlardan güzel bişiler kapabilir

lumia 1320 mediamarktta 599 lira falanmış 6" ama
300 liraya kdar düştü bazı lumialar
Mesaj tarihi:
1020 mi 350 tl daha kasip iphone 5c 32 mi alayim falan derken spotify ve wireless tether disinda telefon olarak bile cok kullanmadigimi farkedip, 600 tl bandina ineyim dedim

ve 820'yi gordum, niye bu kadar ucuz ?
sar degeri falan da sakat diyorlar ne is
Mesaj tarihi:
lumialar büyük ihtimal stok kırıyor
acayip düştü fiyatları
lumia 820de zaten ilk lumialardan bi zahmet kırsınalr fiyat artık

nokia markasını tamamen bitirip yeni yılda microsft lumia olarak yeni seriler gelicek
  • Yeni Oluştur...