Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 şu inerken üste yürüme olayını herkes yapsın ya. embesil ve öküz bile olsalar ezilsin pezevenkler. tabi ben filinta gibi adamım kesin eve gidince ıslanıyordur o teyzeler. ohh çocuk nasıl geldi demek hala iş var falan diye. abi sinir oluyorum. yanlaya yanlaya kapı önüne gelip duruyorlar istasyona gelirken ya.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ben bu inenlere izin vermeyenlere her seferinde bağırıyorum herkesin ortasında. Bİ BIRAKINDA İNELİM BİZ İNMEDEN SİZ BİNEMİYORSUNUZ BU METROYA diye inenlerden destek veren oluyo arada evet amuagoyim falan diye sdfasdf
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ben pasifagresif olduğumdan açıyorum omuzlarımı dümdüz yarıyorum omuzlayaraktan insanları. merdivenin ortasında duranlara da geçiriyorum aynı şekilde. direkt solda duranlar oluyor onlara da pardon deyip trip atıyorum. yaşasın geniş omuzluluk
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 fenn said: Baslik sahibi sen hic metroda disarida kalip sonraki metroyu brkliyorum diye isine gec kalmamissin galiba. Inene binene yer vermem. Karsima cikma cesareti olan varsa beklerim. Sağlam barzoymuşun tebrik ederim Adres isteseydin bide "HANGİ METRODAN İNİYON LA GÖRÜŞCEZ OLM SENLE" diye
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Dedi butun hayati bilgisayar ve yatak olan tc vatandasi
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 mokoko said: ben bu inenlere izin vermeyenlere her seferinde bağırıyorum herkesin ortasında. Bİ BIRAKINDA İNELİM BİZ İNMEDEN SİZ BİNEMİYORSUNUZ BU METROYA diye inenlerden destek veren oluyo arada evet amuagoyim falan diye sdfasdf mitingdeymişsin gibi bi ses tonuyla bağırdığını düşündüm avazın çıktığı kadar güldüm
Grego Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 valahi ben omuzu koyuyorum. çok acelesi vardıysa omzumu yiyip öyle biniyor. ~ geriye doğru okudum, herkes omzu koyuyormuş arkadaş. ama bitmediğine göre, sallamıyor millet demek ki. tokat atarak çıkmalı.
Mavardi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 yok arkadaş omuz filan hikaye, psikopatı da biniyo o metroya trene.. gün olur döşe saplarlar bıçağı. bu ülkede ''ne bakıyon lan'' diye bi gerçek var
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Theridone said: barbu said: daha yürüyen merdivenlerde durmasını bilmiyorlar. neden bahsediyorsunuz ya. afedersiniz sik gibi ülkeyiz ya. küfür için özür dilerim. Çok sinir oluyorum bu duruma da. ben burda küfür göremedim abi Sik demis nasil gormezsin?
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 mokoko said: ben bu inenlere izin vermeyenlere her seferinde bağırıyorum herkesin ortasında. Bİ BIRAKINDA İNELİM BİZ İNMEDEN SİZ BİNEMİYORSUNUZ BU METROYA diye inenlerden destek veren oluyo arada evet amuagoyim falan diye sdfasdf inmeye çalışırken bunu yapanları ezip geçiyorum ya ben acımıyorum hiç
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 this is .... diye tekme atın bence en iyisi, hatta araya falan düşürün, araç çalışana kadarda çıkamasın daha iyi...
Grego Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 e kavga çıkabileceğini göze alıp yapın tabi omuz olayını. sonra ay omuz çarpmış ki ehi diye kalacaksan, efendi efendi önce binenlere yol vericen.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 0.1 ton + 1.94 olmanın faydaları. baya güzel açılıyor böyle o kapının önü inerken
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Aluriel said: mokoko said: ben bu inenlere izin vermeyenlere her seferinde bağırıyorum herkesin ortasında. Bİ BIRAKINDA İNELİM BİZ İNMEDEN SİZ BİNEMİYORSUNUZ BU METROYA diye inenlerden destek veren oluyo arada evet amuagoyim falan diye sdfasdf inmeye çalışırken bunu yapanları ezip geçiyorum ya ben acımıyorum hiç BEKLERİM KARDO bunu mesaj olarak attım yanlışlıkla sadsadfsaf buraya yazıcaktım
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bi üst mesaja yönlendireyim seni :)
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 medeniyete bak! tek dişi kalmış canavar...
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 he medeniyet lel. ben inmeden nasıl binecek bi anlatsana. yada o binerse ben nasıl inicem yolu kapatacağı için
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 onlar medeni değil zaten hem fikiriz bu konuda :)
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Bursa denmiş. İstanbul metrobüs e gelin bakalım indiriyorlar mi
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Xaenin said: Theridone said: barbu said: daha yürüyen merdivenlerde durmasını bilmiyorlar. neden bahsediyorsunuz ya. afedersiniz sik gibi ülkeyiz ya. küfür için özür dilerim. Çok sinir oluyorum bu duruma da. ben burda küfür göremedim abi Sik demis nasil gormezsin? tamam işte, sik gibi ülkeyiz. bu küfür değil ki
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 çok alakasız olacak ama özbekistan'ın durumu bizden bin kat kötüdür. bi de bagaj ticareti için her hafta tr'ye gelen nargiza teyzeleri gate'te sıra beklerken görün sdfdaf
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 istanbulda iyi bu durum herkes inene yol veriyor %98 . izmirden beklemezdim ben kapıya hücumu
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 valla ben yürüyen merdivenin sol tarafında bekleme yapan varsa direk bağırıyorum ilerle birader diye. Bir de ilk defa gördüm, Sağlıklı olup 2 adım atıp yürüyen merdivenle inmek yerine insanlar asansörle iniyor ama o asansöre binebilmek için 5 dakika kafadan bekliyorlar. Ben anlamıyorum vallahi toplum olarak nereye gidiyoruz. Neyse ki işyeri ve ev arası metroyla gidiyorum 92Ş'ye falan binsem 2 sene sonra kalp krizi geçirip ölürüm erken yaşlanmaktan.
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Ankara çayyolu metrosuna binenlerin coguna bakıyorum beytepe durağına gelince metro boşalıyor, kardeşim şu beytepeye giden hacettepeliler mi neyse ayrı bir otobüs çıkartsınlar ya, sokayım öyle kalabalığa
Öne çıkan mesajlar