Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebeğimizin solak olması..

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

Seru said:

Xaenin said:

Ben solağım ama mouse'u kendimi bildim bileli sağ elimle kullandım, kimse de öğretmedi yani öyle olması gerektiğini. Bazı şeyler öyle oturuyor.

Makasta problem yaşanıyor ama.

Bir de joystick alayım dedim, hepsi ters ibnelerin.

16 yaşına kadar solla mouse kullandım sonra ss sağa geçiyosun yani :d. makasta da sol ile kesemiyorum bir türlü sağ ile kesiyorum. gamepadde hiç rahatsızlık hissetmedim.

Gamepad değil ya, joytstick

Şunu mesela

http://flightsimcontrols.com/wp-content/uploads/2013/09/black-mamba-fat-02-853x1024.jpg

Sol elimle kullanmam lazım ama solumla tutunca her bok terste kalıyor, yapan da çok az firma var solaklar için joystick galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Ya da gitar çalmayı öğreneyim desen, arkadaşından aldığın gitar olmaz illa sol gitar alacaksın, direk masraf.

Bir arkadaş solak olduğu halde sağ başladı. Hani gayette iyi çalıyor şuan, alıştı. Çok zorlandım başta diyordu ama en azından istediği gitarı alıyor, takaslıyor vs. ne bileyim rahat o konuda.

Ben solak başladım gitara, sarmadı bıraktım. 3 yılda zar zor sattım :D Çok kötü dezavantaj o işte.

Bu arada ben joystickleri de sağla kullanıyorum, makası da. Hiçbir sorun yaşamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...