Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 elesso said: iki elide kastırt bence. dual sword kullanırken rahat eder drizzt mi olucak abi çocuk sdf abidin'in palaları girdap gibi dönüyordu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Seru said: Xaenin said: Ben solağım ama mouse'u kendimi bildim bileli sağ elimle kullandım, kimse de öğretmedi yani öyle olması gerektiğini. Bazı şeyler öyle oturuyor. Makasta problem yaşanıyor ama. Bir de joystick alayım dedim, hepsi ters ibnelerin. 16 yaşına kadar solla mouse kullandım sonra ss sağa geçiyosun yani :d. makasta da sol ile kesemiyorum bir türlü sağ ile kesiyorum. gamepadde hiç rahatsızlık hissetmedim. Gamepad değil ya, joytstick Şunu mesela http://flightsimcontrols.com/wp-content/uploads/2013/09/black-mamba-fat-02-853x1024.jpg Sol elimle kullanmam lazım ama solumla tutunca her bok terste kalıyor, yapan da çok az firma var solaklar için joystick galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ya da gitar çalmayı öğreneyim desen, arkadaşından aldığın gitar olmaz illa sol gitar alacaksın, direk masraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Davula heves etsen stüdyoya gitsen de her bokun yerini değiştirmen gerekiyor her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 BAK GELİYOR ANILAR TEKER TEKER GELİYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 aha bu da resmi benim elemanın :) :) burda da 1 yaşına basmıştı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 DarKRideR said: http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/19/20141219_121130.md.jpg aaa,mousepad kardeşiymişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 PATATES BASKI MI O KARDEŞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ne severmissiniz hilecileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Xaenin said: Ya da gitar çalmayı öğreneyim desen, arkadaşından aldığın gitar olmaz illa sol gitar alacaksın, direk masraf. Bir arkadaş solak olduğu halde sağ başladı. Hani gayette iyi çalıyor şuan, alıştı. Çok zorlandım başta diyordu ama en azından istediği gitarı alıyor, takaslıyor vs. ne bileyim rahat o konuda. Ben solak başladım gitara, sarmadı bıraktım. 3 yılda zar zor sattım :D Çok kötü dezavantaj o işte. Bu arada ben joystickleri de sağla kullanıyorum, makası da. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hani sen sağ eli kullanmaya yonlendireyim mi demişsin tüm mesajlar bırak solak kalsın biz zaten şunu bunu yaparken sol değil sağ el kullanıyoruz diyor sonra göye solağız zekiyiz diye geziyorlar asdfgh aslında senin sorunun cevabı ortada yani. sağ eli kullanmaya yönlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Zorlama yöntemlerle imam gibi sağ elini kullananlarla anılmasını mı istersin evladının, Leonardo da Vinci, Michaelangelo, Raphael gibi insanlarla mı? Seçim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 heh da vinci kıyaslaması da geldi asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sergen de solak ama gece hayatı vardı. gece hayatı mı olsun oğlunun? ccc sağa alıştır ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Benim oğlum Leonardo da Vinci gibi solak. Benim oğlum Barack Obama gibi solak. Benim oğlum Bill Clinton gibi solak. Benim oğlum Michaelangelo gibi solak. Benim oğlum imamizer gibi sağlak. Yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 I rest my case. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 kesinlikle zorlamıyacağım..kararımı verdim, eyvallah beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Rica ederim, fikirden soğumanı imamizer'in sağlak olmasının sağlayacağını bilseydim önceden söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 KAAN ( TEMSİLİ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ben sağ elimi çok iyi kullanamıyorum yazı yazmak için ya, ama geri kalan özelliklerimiz neredeyse birbirinin aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Geycinsel tandansları olması ihtimali dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sağa alıştır, sol iktidar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Saeros said: elesso said: iki elide kastırt bence. dual sword kullanırken rahat eder drizzt mi olucak abi çocuk sdf abidin'in palaları girdap gibi dönüyordu.... just fyi. Drizzt'in muazzam hikayelerini yazan bir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 FDSAF oha hatırlamıyorum bile bunları yazdığımı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar