AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 barbu said: Buy Vampire®: The Masquerade - Bloodlines - 25% indirim. bunlar dalga mı geçiyor lan. daily offer olmasa bile 33% olurdu eskiden. şimdi flash sales 25%. steam eski steam değil hiç. Vampire %75 şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ShadowFax said: senko said: bi de vaktin varsa al skyrim bayağı vakit yiyen bi oyun ben bitiremedim hiç mesela fsx'i aldin mi? yok almadım alsak oynarmıyız? tek gitmio o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 senko said: ShadowFax said: senko said: bi de vaktin varsa al skyrim bayağı vakit yiyen bi oyun ben bitiremedim hiç mesela fsx'i aldin mi? yok almadım alsak oynarmıyız? tek gitmio o oyun Ben eve gelip tutorial'lardan Glasgow'u yaptım. İnişimi beğenmedi. al derim, oynayamayız üzülürüm. Hatırlamak lazım 737'yi. Bombardier'i tutoda çok güzel anlatiyor oyun. Gelirsen oynarım ama Bu da SS: http://s30.postimg.org/fb3o8wlsx/314160_screenshots_2014_12_22_00007.jpg http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=360517460 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Garanti fıtık etti ya, kartı onaylatamıyorum. Steam onaylama için 2 değişik tutarda para çekiyor, garanti komisyon mu ne yapıştırıyor, girilen değerler ile çekilen bir türlü tutmuyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Hangi yöntemle ödemeye çalışıyorsun, Visa vey MasterCard şeklinde mi, doğrudan Garanti şeklinde mi? Bu arada PayPal'in kaldırılması nasıl bir saçmalıktır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 visa/mastercard türkiye seçeneğiyle sorunsuz alıyorum onu deneyin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Mastercard dı direk, havale/eft ile uğraşmak istemiyorum, sanal kartı girdim. Cüzdana para eklerken 10 TL den 10,09 alıyor mesela 100 den 101,2 alıyor, bir orantıda yok. paypal bir süre sonra gelecekmiş güya, TL den önce onu kullanıyordum şimdi işkence çekiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 havale eft değil abi benden direk çekiyor miktarı beklemıyorum. hatta ben visa banka kartıyla alıyorum 30/35 saniye içersinde wallete para yuklenıyor/oyun satın alma işlemi tamamlanıyor. sadece boacompara mı ne oraya yonlendırıyor 3d security ile odemeyi tamamlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Onaylanmış mı oluyor peki? Pazarı kullanmana izin veriyor mu? Onay olmadan birşey satıp alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 3D ile odemeyi tamadıktan 1 dk içersinde walletime para geliyor ya da aldıgım oyunu yukleyebılıyorum. su ana kadar kartları sattım bir sorun olmadı pazarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Eski bakiye yokolmadan ben işlem yapamayacağım herhalde :) hala onaylama için garanti sanal kart a yönlendiriyor. Boa ile denedim 10TL ye 10TL aldı en azından komisyon olmuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Ne zamandir gozum Game Dev Tycoon daydi, gitmis Steam %20 indirim yapmis utanmadan. Neyse Humble Store da %40 indirim patlatmislar. Herhalde oradan alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 gençler. Five Nights at Freddy's ve 2. devam oyunu nasıl, çok iyi falan diye yorumlar almış ama bilemedim: http://store.steampowered.com/app/319510/?snr=1_7_15__13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Gallant said: Ne zamandir gozum Game Dev Tycoon daydi, gitmis Steam %20 indirim yapmis utanmadan. Neyse Humble Store da %40 indirim patlatmislar. Herhalde oradan alirim. abi telefonlarda game dev story diye bi oyun var. ben bunu da oynadım, telefondakini de oynadım ve bu telefondakinin basitleştirilmiş, eksiltilmiş versiyonu resmen. ayıp lan. telefondaki 1 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Prison Architect 'i Name Pack ile alacakken Check-Out kısmında price change yedi ağlamak istiyorum. :( Chivalry alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Xenocide said: Gallant said: Ne zamandir gozum Game Dev Tycoon daydi, gitmis Steam %20 indirim yapmis utanmadan. Neyse Humble Store da %40 indirim patlatmislar. Herhalde oradan alirim. abi telefonlarda game dev story diye bi oyun var. ben bunu da oynadım, telefondakini de oynadım ve bu telefondakinin basitleştirilmiş, eksiltilmiş versiyonu resmen. ayıp lan. telefondaki 1 tl. telefondakinin çakması olduğu doğru ama basitleştirilmiş versiyonu değil. daha çok seçenek ve ayrıntı var pcdeki oyunda fakat telefondaki direkt bağımlılık yapıyor, kaç gün elimden bırakamadım. bunu ne zaman açsan 30 dakika oynayıp siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Daily ya da flash sale değilse niye oyun alıyorsunuz. Steam in altın kuralı :D http://www.youtube.com/watch?v=yr2GdRBDOmU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ENDLESS LEGEND civ sevenler bu oyunu kaçırmayın! endless legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 wow oynuyorum ama oyun arsızlığımı konuşturdum yine her allahın günü ucuz oyun =P hele kafada dolar hesabı yapınca çok daha ucuza geliyor hehe. Bu endless legend nası gerçekten? oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Yahu CS:GO aldım Enpara'da 2 TL ilave ücret kesilmiş bu normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Enpara kartı tanıtınca benden de gitti 2 TL daha da geri gelmedi, neden anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Şimdi avukatıma Enpara GM'sini arattım, 7 gün içerisinde iade oluyor demişler, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Sebebi neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Abi avukatına Enpara GM'yi mi arattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Arattım tabi, ne münasebet habersiz 2 TL kesmişler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar