Tori Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 GONDARCENGIZ said: http://store.steampowered.com/app/244930 şunu alan varmı aranızda oha baya iyiymiş lan, trailerı izleyin free to play olucakmış early access bitince, alsam mı almasam mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 30 yaşında oyuna para mı veriyorsunuz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 snowboard eklenirse takılırım baya alsammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 kim takar store dizaynını ya. işine yarayan indirimler var mı ona bakin. ayrıca wishlist'i direkt ana sayfaya döküyo oradan bakabiliyosun hangilerine ne kadar indirim gelmiş, hoş bi detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Rewendor said: Şu aralar elimde oynayabileceğim onlarca oyun var, sıra buna geldiğinda giyatı uygun bir şeye düşmüş olursa ABD'deki arkadaşların birinden gift ettiririm kendime. Ettiremezsin sanırım, region lock etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Flashları 24 saatte 1 e mi indirmişler bööö. Atraksiyon pek yok ya, geçen sefer ne güzel takım savaşları vardı, master red team üyesi olarak yamultmuştuk milleti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 steam doorkickers 15 tl oynayan var mı alınır mı? %75 mi beklesem acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ya gençler. şunu oynayan var mı: http://store.steampowered.com/app/251170/ çok güzel şeyler yazmışlar. korku oyunu hastası olarak aliim dedim 4'lü pack, 3 arkadaşa hediye ederim atarız 3-5 diye düşündüm. varsa oynayan veya bilen bi yorum yazsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 al birini bana gönder güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Darksun said: Flashları 24 saatte 1 e mi indirmişler bööö. Atraksiyon pek yok ya, geçen sefer ne güzel takım savaşları vardı, master red team üyesi olarak yamultmuştuk milleti :D KIZIL ordu master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 totemic said: steam doorkickers 15 tl oynayan var mı alınır mı? %75 mi beklesem acaba?? güzele benziyor wishlist e atmışım zamanında alabilirim ben %50 iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 SWAT 4 falan baya oynamıstım zamanında ona benzettim ama bu 2D olarak. hem level editoru de varmış bolumlerı kendımız dızayn edebılıyormuşuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=sEn4rnObCg0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bugün cacık allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 heh meşhur early accesss oyun prison arthitect hala release olmadı ama fiyatı 9,80 TL ye düştü =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 dark soğls 2, mgs revengeance ve arkham origins aldım süper ucuza, mutluyum. dark souls demişken ilk oyun gfwl esaretinden kurtulmuş lan, çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 prison ile aldım ya sonunda. 36 dolardan nerelere geldi oyun asdf birde batman çaktım yanına.. oh mis.. kerbal ile craft the world güzel indirime girerse tamamdır bu kış. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 craft %50yi geçsin diye bekliyorum. euro truck aldım zaten london rockfmi açıyorum sonra amsterdam- london arası gift taşıyorum ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 crafta epey indirim gelir. ama beklemeyip hemen oynamak daha iyi bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 prison'u ben de aldım da early access fln diyo bitirmeden mi satmışlar oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 hello? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 başka birşey isteseymişim. craft the world %50 geldi. alıcam artık.. asdf ooo grim dawn da %50 gelmiş nice... asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Grim Dawn almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 off az daha dün alıyordum age of mytholgy i şimdi 12 tl olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar