Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 buyuk yalan amerikada ucuslarda telefonu serbest birakmak uzereler, hatta bir kac firma serbest birakti bile pilotlar yol boyu ipadleriyle oynuyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Can I use my cell phone on an airplane? The short answer: Yes and no. Since October 31, 2013, the use of devices like iPhones and tablets is allowed on flights within the U.S., provided they’re in airplane mode during taxi, takeoff, and landing. You’re allowed to switch on the Wi-Fi after an announcement is made—usually when the plane goes above 10,000 feet—that it’s safe to connect to the in-flight network on the growing number of planes that are equipped with that service. Passengers are not allowed to use the cellular connection built in to devices, but that rule may soon change: The FCC has proposed that airlines allow passengers to communicate over cellular connections. Even if approved, individual airlines would still be able to decide if they wanted to allow that level of connectivity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Telefon serbest olacak begun yarin sonra " askiiiim beni neden aramadin" diye baslayan ve saatlerce sure. Ergen kinusmalari dinleyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Kostok said: yav said: ben de size bir tip vereyim, hostes'ten değerlendirme formu istiyorsunuz, verdiği hizmeti öven şeyleri işaretleyip yazıp iade ediyosunuz. sonra gelsin ekstra muamele. çünkü puan topluyolar daha hızlı falan yükseliyolar kurum içinde. bu doğru mu? doğruysa allah tuttuğunu altın etsin. thy'de hostes kankam söylemişti şahsen henüz denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ya nereye uçuyorsun ki? kaç saat sürecek de ekstra muamele olacak her hafta amerika-istanbul mu yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 zaten tek uçak var ve 2 hostes çalışıyor, hep ona denk geliyorsun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Abi hayır ya bari uçakta telefonla konuşulmasın. Şimdiden hayal edebiliyorum 100 küsür tane gereksiz insanın "ŞİMDİ MARMARA DENİZİ ÜZERİNDEYİZ BİRAZDAN İNECEĞİZ, SİZ HAVAALANINA GİRİN BOŞUNA BEKLEMEYİN YOLDA" dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 kocasızlık çenesine vurmuş bekar kezbanın teki uçakta yan koltuğunuza oturup kalkıştan inişe kadar kız arkadaşıyla telefonda evlenip çocuk doğurabilmiş başka kız arkadaşlarının yaşantılarını ve evliliklerini konuşurken kendinizi öldürmemek için telefonunuzun kulaklığına sarıldığınız zaman göreceğim hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Evet hayatta telefona maruz kalmadığımız tek kaçış yerimiz uçaklardı, bu son cephe de düşünce kapıya kilidi vurup gidelim zaten =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ÇARE JAMMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 uçakta jammer çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Ya hostesler böyle gülünce hep gülücüğe odaklanıyodum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 uyku yok yemek yok çok az sosyal yaşam var gülmesinler de naapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 RamsesII said: Ya hostesler böyle gülünce hep gülücüğe odaklanıyodum ben... Umut Sarıkaya styla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Kostok said: ...kalkıştan inişe kadar kız arkadaşıyla telefonda evlenip çocuk doğurabilmiş başka kız arkadaşlarının yaşantılarını ve evliliklerini konuşurken kendinizi öldürmemek için telefonunuzun kulaklığına sarıldığınız zaman... her sabah ve akşam serviste bunu yaşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 NolaxThensbane said: ÇARE JAMMER haa tabiiiii!! uçağı yere çakalım konuşamasın zibidiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 kökten çözüm fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yav said: Kostok said: yav said: ben de size bir tip vereyim, hostes'ten değerlendirme formu istiyorsunuz, verdiği hizmeti öven şeyleri işaretleyip yazıp iade ediyosunuz. sonra gelsin ekstra muamele. çünkü puan topluyolar daha hızlı falan yükseliyolar kurum içinde. bu doğru mu? doğruysa allah tuttuğunu altın etsin. thy'de hostes kankam söylemişti şahsen henüz denemedim Şirket içinde yükselme demeyelim de siciline yansıyor tabi.Yani ilerde adam atılacaksa yolcu teşekkürü çok olan adamı başa koymazlar.Onun dışında yazın olm teşekkürleri.Emeğe saygı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 burda okuduktan sonra iç hatlarda bi atlas jet uçusunda sordum hostese bizde kabin memurları için ayrı bir form yok,yolculugunuz için genel değerlendirme yapıp ilgili kısımlarda memnun kaldım fln diyebilirsiniz şayet öyleyse dedi ama 10 dakka sonra gelip içinde 2 battaniye 2 yastık bide 5-6 dilim kek olan bi kutu verdi bana kek güzledi,yastıkla battaniyeyi kedi köepğin üstüne örttüm true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ooo iyi iyi salı günü ben de sorayım thy ye sadjasdjkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ahah ben de yarın denesem mi gerçi ekstra kek falan için değil de cidden güzel hizmet sunuyolar thy'de, güzel hissediyor insan kendini. biz de karşılığında bişey yapaque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 valla zamanında iyi servis veren benzin istasyonu görevlisi için, hızlı hizmet veren philips servisi için fln teşekkür maili atmışlığım var. bunda da yapılabilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Ben uçağa son zamanlarda kediyle biniyorum, hostesler tav oluyor hemen. Bir de genelde boş gidip gelen bir hattayım; oturup sohbet ediyoruz. İnerken bir şekerlikler, bir şeyler. Gerçi kokoş hostesler var böyle yaşı geçmiş, günde 1 kutu fondoten süren falan, onlar pas vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 onlardan pas alma zaten napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 hostesler candır, onları sevelim sayalım kollayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar