Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosteslerin herkesi gülümseyerek karşılaması

istanbulbeyfendisi

Öne çıkan mesajlar

Can I use my cell phone on an airplane?

The short answer: Yes and no. Since October 31, 2013, the use of devices like iPhones and tablets is allowed on flights within the U.S., provided they’re in airplane mode during taxi, takeoff, and landing. You’re allowed to switch on the Wi-Fi after an announcement is made—usually when the plane goes above 10,000 feet—that it’s safe to connect to the in-flight network on the growing number of planes that are equipped with that service. Passengers are not allowed to use the cellular connection built in to devices, but that rule may soon change: The FCC has proposed that airlines allow passengers to communicate over cellular connections. Even if approved, individual airlines would still be able to decide if they wanted to allow that level of connectivity.
Sosyal ağlarda paylaş

Kostok said:

yav said:

ben de size bir tip vereyim,

hostes'ten değerlendirme formu istiyorsunuz, verdiği hizmeti öven şeyleri işaretleyip yazıp iade ediyosunuz. sonra gelsin ekstra muamele. çünkü puan topluyolar daha hızlı falan yükseliyolar kurum içinde.

bu doğru mu? doğruysa allah tuttuğunu altın etsin.

thy'de hostes kankam söylemişti
şahsen henüz denemedim
Sosyal ağlarda paylaş

kocasızlık çenesine vurmuş bekar kezbanın teki uçakta yan koltuğunuza oturup kalkıştan inişe kadar kız arkadaşıyla telefonda evlenip çocuk doğurabilmiş başka kız arkadaşlarının yaşantılarını ve evliliklerini konuşurken kendinizi öldürmemek için telefonunuzun kulaklığına sarıldığınız zaman göreceğim hepinizi
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Kostok said:

yav said:

ben de size bir tip vereyim,

hostes'ten değerlendirme formu istiyorsunuz, verdiği hizmeti öven şeyleri işaretleyip yazıp iade ediyosunuz. sonra gelsin ekstra muamele. çünkü puan topluyolar daha hızlı falan yükseliyolar kurum içinde.

bu doğru mu? doğruysa allah tuttuğunu altın etsin.

thy'de hostes kankam söylemişti
şahsen henüz denemedim

Şirket içinde yükselme demeyelim de siciline yansıyor tabi.Yani ilerde adam atılacaksa yolcu teşekkürü çok olan adamı başa koymazlar.Onun dışında yazın olm teşekkürleri.Emeğe saygı :)
Sosyal ağlarda paylaş

burda okuduktan sonra iç hatlarda bi atlas jet uçusunda sordum hostese

bizde kabin memurları için ayrı bir form yok,yolculugunuz için genel değerlendirme yapıp ilgili kısımlarda memnun kaldım fln diyebilirsiniz şayet öyleyse dedi

ama 10 dakka sonra gelip içinde 2 battaniye 2 yastık bide 5-6 dilim kek olan bi kutu verdi bana

kek güzledi,yastıkla battaniyeyi kedi köepğin üstüne örttüm

true story.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...