totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 evet sevgili patiler malumunuz yeni yıl geldi hatuna bir hediye alayım diyorum ama ne alacağıma bir turlu karar veremedim. değişik ve güzel birşey olmasını istiyorum. şirin bir ege sahil kasabasında yaşadığımdan çevremde çok seçeneğim yok. o yüzden net üzerinden alabileceğim ve gerçekten farklı olan hediye tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 yelkenli al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 totemic said: evet sevgili patiler malumunuz yeni yıl geldi hatuna bir hediye alayım diyorum ama ne alacağıma bir turlu karar veremedim. değişik ve güzel birşey olmasını istiyorum. şirin bir ege sahil kasabasında yaşadığımdan çevremde çok seçeneğim yok. o yüzden net üzerinden alabileceğim ve gerçekten farklı olan hediye tavsiyelerinizi bekliyorum. bizim takı atölyesi olan bir arkadaş var. ona yönlendireyim istersen. kargolar zaten. ama eli yoğundur hani hazır bir şey alırsan kısa sürer de özel yaptırayım dersen bilmiorum. misal ben ona hazırlatıcam bir kolye ucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 olur ama 31'inden önce elimde olması lazım. sitesi falan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ole bir kostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Ben 1.16 almayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 bmw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 neden bu materyalist tavırlar? al eline kalemi neden hayatında o olduğu için şanslı hissetiğini yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kasabada yaşıyosan pazardan al işte. neler geliyo pazara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 tam ekmeğe tantuni yaptır paketle kurdele sar,al sana efsane hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Gece gece canımı çektirdin insafsız uff şöle üstüne toz biberi kekiği basacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ben ev botu alıcam ya benim hatuna en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paranin satin alabilecegi en pahali seyi al. Yok oyle ne hissettigini yaz'la yok kendi hediyeni kendin yap'la anca kendini kandirirsin soyleyeyim bastan. Ayni salakliklari yaptim cunku. Pahali ve guzel bisey al, komunist hatuna bile oyle bi jest yapsan kapagi kayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ben - çiçek - kullanabileceği bir ürün (gratis'ten bakım seti bilmem ne seti falan) - kar küresi veya biblo tarzı hatıralık bir şey alayım diyorum. lösev marketten de alabilirim hem hayrımız dokunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kitap al, kindle al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kitaplarla fazla ilgilenmiyor o yüzden kitap işi yaş ama kolye alayım diyorum bir tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kirmizi don Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 totemic said: kitaplarla fazla ilgilenmiyor o yüzden kitap işi yaş ama kolye alayım diyorum bir tane.. kitapla ilgilenmiyor mu? bence terket çok uzamadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kitap sevgisini tekrar kazandırmak varken neden kolay olanı seçip terkediyim ki?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Theridone said: Paranin satin alabilecegi en pahali seyi al. Yok oyle ne hissettigini yaz'la yok kendi hediyeni kendin yap'la anca kendini kandirirsin soyleyeyim bastan. Ayni salakliklari yaptim cunku. Pahali ve guzel bisey al, komunist hatuna bile oyle bi jest yapsan kapagi kayar. asdkjadlj kıyamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 e tabi abi kucuk yerlerde kolay bulunmaz karsi cins..o yuzden elinde olan en iyisi en guzelidir ..kaybetmemek icin hersey yapilmalidir.. ben ne aldim esime..standart pahali parfum..simdi cocuklara bakiyorum.. muhtemelen oglana bilim seti yada mikroskop ..kiza da -3 yasinda daha- boyamali birseyler alacagiz baslik sahibi tchibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Dworgian said: Theridone said: Paranin satin alabilecegi en pahali seyi al. Yok oyle ne hissettigini yaz'la yok kendi hediyeni kendin yap'la anca kendini kandirirsin soyleyeyim bastan. Ayni salakliklari yaptim cunku. Pahali ve guzel bisey al, komunist hatuna bile oyle bi jest yapsan kapagi kayar. asdkjadlj kıyamam lan harbi ha..izmire geleyim sirf bunun icin sana arti 1 shot ismarlayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 olm hepimiz böyle öğrenmedik mi niye acıdınız cocuğa neyse işte ne alcaksan rıdvan'ın dediği gibi antin kuntin romantik bişiler yapma, bi boka yaramaz. Paranın yetebileceği en pahalı şeyi al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 iyi diyonuz da öyle de sonu gelmiyor hep en iyisine pahalısına alıştırıp şımartırsan, nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar