Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yıl Hediyesi Vol. 54453

totemic

Öne çıkan mesajlar

evet sevgili patiler malumunuz yeni yıl geldi hatuna bir hediye alayım diyorum ama ne alacağıma bir turlu karar veremedim. değişik ve güzel birşey olmasını istiyorum. şirin bir ege sahil kasabasında yaşadığımdan çevremde çok seçeneğim yok. o yüzden net üzerinden alabileceğim ve gerçekten farklı olan hediye tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

evet sevgili patiler malumunuz yeni yıl geldi hatuna bir hediye alayım diyorum ama ne alacağıma bir turlu karar veremedim. değişik ve güzel birşey olmasını istiyorum. şirin bir ege sahil kasabasında yaşadığımdan çevremde çok seçeneğim yok. o yüzden net üzerinden alabileceğim ve gerçekten farklı olan hediye tavsiyelerinizi bekliyorum.

bizim takı atölyesi olan bir arkadaş var. ona yönlendireyim istersen. kargolar zaten. ama eli yoğundur hani hazır bir şey alırsan kısa sürer de özel yaptırayım dersen bilmiorum.

misal ben ona hazırlatıcam bir kolye ucu.
Sosyal ağlarda paylaş

e tabi abi kucuk yerlerde kolay bulunmaz karsi cins..o yuzden elinde olan en iyisi en guzelidir ..kaybetmemek icin hersey yapilmalidir..

ben ne aldim esime..standart pahali parfum..simdi cocuklara bakiyorum..

muhtemelen oglana bilim seti yada mikroskop ..kiza da -3 yasinda daha- boyamali birseyler alacagiz

baslik sahibi

tchibo
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Theridone said:

Paranin satin alabilecegi en pahali seyi al. Yok oyle ne hissettigini yaz'la yok kendi hediyeni kendin yap'la anca kendini kandirirsin soyleyeyim bastan. Ayni salakliklari yaptim cunku. Pahali ve guzel bisey al, komunist hatuna bile oyle bi jest yapsan kapagi kayar.

asdkjadlj

kıyamam lan

harbi ha..izmire geleyim sirf bunun icin sana arti 1 shot ismarlayacagim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...