Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç threesomeda bulundunuz mu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rasmon said:

ne yapıyolar kameramana?

Benim kafamda hep çekim bittikten sonra hatunun peşinden koşup, "heheh iki gidgel de ben yapim mi hehe" diyen adam profili canlanıyo.

fail vidyolarının birinde kameramının üstüne fıttırıyud eleman yanlışlıla
Mesaj tarihi:
soyle birsey varmis yalniz, mmf ile mfm farkli, ayni sey ffm ile fmf icin de gecerli.

mfm de mesela hatun kisi erkeklerin ikisine de veriyormus da mmf olunca hatun sadece erkeklerden biriyle ilgileniyormus sonrasinda olay direk trencilik iste :)

reddit de vardi sanirsam hatun kisisi AMA yapmisti bu konu hakkinda.
Mesaj tarihi:
mmff. 3 kişi aynı sınıftaydık sonrasında baya kötü hissetmiştim. dışardan gelen hatunla daha çok ben ilgilenmiştim. sonra sordurttum arkadaşına ne düşünüyor diye. O günü unutmak istiyormuş.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Benim bildiğim ramses patlatmadan bırakmaz istediği kadar kaçsın siaeydeki koliigleri bile koruyamaz. O dalga kalktı bir kere.

Hakikaten kalkınca akıllıca hareket edemiyorum. Bi sıkıntı geliyo, abuk subuk kızlara yazıyorum fln...

Ama şarjörü boşaltınca o his yerini rodinin düşünen adam heykelindeki ruh haline bırakıyor.Çok sağlıklı kararlar veriyorum.
Mesaj tarihi:
masa said:

mmff. 3 kişi aynı sınıftaydık sonrasında baya kötü hissetmiştim. dışardan gelen hatunla daha çok ben ilgilenmiştim. sonra sordurttum arkadaşına ne düşünüyor diye. O günü unutmak istiyormuş.

sen niye kötü hissediyorsun
Mesaj tarihi:
Grego said:

niyetiniz varsa önce bi spora başlayın a getirecektim konuyu. hayalgücünüze yazık olmasın.

hayırdır birae sen johny sins gibi geldn milletin hayallere karışıyon yetemessiniz diyon falan?
Mesaj tarihi:
Killer said:

Grego said:

niyetiniz varsa önce bi spora başlayın a getirecektim konuyu. hayalgücünüze yazık olmasın.

hayırdır birae sen johny sins gibi geldn milletin hayallere karışıyon yetemessiniz diyon falan?

sen bana niye karışıyon
  • Yeni Oluştur...