Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemaya yalnız gitmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan bu eylemi ekşide filan da bir abartırlar, sanki çok enteresan bir şeymiş gibi. ben sinemada 10 film işlemişsem 8 ini yalnız izlemişimdir, arkadaşlarla zaman geçirmek için daha iyi aktiviteler var, bence film izlemek bireysel bir eylem olmalı.
Mesaj tarihi:
atesbenicagiriyo said:

Theridone said:

hic biriyle sinemaya gitmedim

Bileti internetten alamadım , sinema girişinde dokunmatik bi sistem vardı, onunla alınıyor mu?

alınıyo. ama mybiletle cinemaximum anlaşma feshetmişti sanırım bir ara, makinaları kaldırmışlardı.
Mesaj tarihi:
Istari said:

ulan bu eylemi ekşide filan da bir abartırlar, sanki çok enteresan bir şeymiş gibi. ben sinemada 10 film işlemişsem 8 ini yalnız izlemişimdir, arkadaşlarla zaman geçirmek için daha iyi aktiviteler var, bence film izlemek bireysel bir eylem olmalı.
Mesaj tarihi:
yalnız sinemaya giderim ama yalnızsam sinemaya gitmeyi tercih etmem sdfds. biri bilet verirse gider izlerim anca.

filmi tek başına izlemekten ziyade sinemaya gidiş ve dönüş süreci bir dram bence. o süreç boyuncaki yalnızlık sıkıcı. çıkışında yemek yiyip geyip yapmicaksam napim lan sinemayı.
Mesaj tarihi:
yemek önemli bir faktör diyorsun :)

hayatım boyunca oturduğum yerin baya yakınında(max. 6-7 dk yürüyüş mesafesi) sinema olduğundan yalnız gittiğim zamanlar oldu lisede. anane babanelerin 'oğlum sinemada arkandan alkol koklatıp bayıltıp kaçırıyorlarmış' söylemi dışında rahatsız edici bir şey ile karşılaşmadım.
  • Yeni Oluştur...