Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ginaly said: Mc_Lovin said: ben de arada "öğle vaktinin benim saatim olduğunu, istediğimi yiyip içebileceğimi, kimseyi rahatsız etmediğimi, asla sarhoş olacak kadar içmediğimi söyledim. ne maaşımı onun ödediğini bıraktı ne bir şey. başkası olsa kovarım, dedi. canım çok sıkkın. haklı gibi de ama öğle saati benim saatim değil mi yani? öğle vakti senin vaktin değil. legal olarak nşa'da çalışma süren günde 9 saat. bunun işletmece belirlenen 1 saatlik kısmında mola veriyorsun.Bizde o molayı mesela ekliyorlar, fabrika içinde bulunma süremiz 9 saat 45 dk, 45 dk mola diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 offf nasıl vurmuşsunuz. babamla konuşup aramızı yaptım. ofis binasının arkasında bahçemiz var minicik böyle, çimlerle kaplı falan, oraya bahçe masası sandalyesi falan attırdım. güneşli günlerde oraya çıkıp içiyorum öğle vakti şarabımı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Daesu said: gerçekte şarap diye birşey yok o farsça şölaptan gelir diye sıksaydın bişeyler toparlardın. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 meanwhile at OP's house: http://www.youtube.com/watch?v=3F-KYNcIrWE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 dhsufhuash birasını izlemiştim ama şarabı bilmiyodum. bunun jagger falan videosu nasıl olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 fuzulinin miydi neydi güzel bir dörtlüğü var o aklıma geldi. neyse önce şu videoya bakalım kısa 2 dk lık sonra da şuna bakalım bu da kısacık 2 dk yani panpa günah işlemişsin. iyiliğini isteyen bir pati olarak ısrarcı da olma eyleminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 vivavale, allah'ın berisinden rabler edinmeyelim. kur'an'da yazıyor "karanlıkta beklettiğin üzümü içme" diye. biliyorum yani. kimseye zararım yok, takılıyorum öyle. şarap içince namaz da kılmıyorum zaten. allah büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 alkollüyken mi okuyorsun kitabı yazmıyor öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Abi 2003'ten bir konu hortlatılmış yine diye girdim 2014 dramı çıktı... :D sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Oha buzdolabına falan üzüm koyup yiyemiyor musunuz? Gerçek islam çok acımasız =( Bide mclovin gidip kendine çardak mı yaptırdın, zaten patron şirketinde patronun oğlu mevkiindesin bide iyice ayrıcalıklı hale getirtmiş kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 axedice said: Oha buzdolabına falan üzüm koyup yiyemiyor musunuz? Gerçek islam çok acımasız =( Bide mclovin gidip kendine çardak mı yaptırdın, zaten patron şirketinde patronun oğlu mevkiindesin bide iyice ayrıcalıklı hale getirtmiş kendini.. abi çardak adfssdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 vaperon said: Abi 2003'ten bir konu hortlatılmış yine diye girdim 2014 dramı çıktı... :D sdfsdfsf ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 axedice said: Bide mclovin gidip kendine çardak mı yaptırdın, zaten patron şirketinde patronun oğlu mevkiindesin bide iyice ayrıcalıklı hale getirtmiş kendini.. çatla. sırf sen yanlış çıkmayasın diye çardak da yaptırırdım ama güzelim çimlere yazık olur, ezilir kalırlar çardağın altında diye yaptırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Adama iyilik yapmaya çalışıyoruz hala inat hala inat. Gerçek kurumsal kültür bu değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mc_Lovin said: babam DAN! diye girdi odama. kapımı hiçbir zaman çalmaz zaten abi buna nası kimse takmamış,dertlerinin geri kalanına hiç girmeyeceğim ama nası kabul ediyorsun aga bunu? kaç yaşındasın? niye baban sana böyle bi saygısızlık yapabiliyor ? aranızdaki seviyeyi neden doğru kuramadın? eğer bebe değilsen,baban kapını çalmadan girmemeli,iş yerinde olsa bile çok tel maşa bi pozsiyonmuş seninki kusra bakma,ben olsam gider simit satar onurlu yaşarım. ben de aile şirketinde çalıştım,ama orda en çok çalışan adam ben oldum,dolayısıyla patronlar(akraba),müdürler ve diğer çalışanlardan hep azami saygıyı gördüm,hakettim o saygıyı,keza bana "yiğit bey" diye geldikleri zaman,hürmetin kaynağı yine ben olmak istedim,babama/amcama duydukları saygı değil gün geldi,baktım babayla çalışmak mantıklı değil,aradaki seviyeyi sağlıllı koruyamayacak bu adam,anında çıktım,babam orda oldugu sürece o şirkete adım atmayacam dedim,ve atmadım,başka şekilde çalışıp paramı kazandım,kimseye muhtaç değilim bunu sen de diyemiyorsan,sağlıyamıyorsan,üzülürüm adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 alüminyum folyo gibi ezdin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 DoGMeaT said: şirket bana kalacak, tek erkek çocuk benim. başka bir yerde çalışmak istemiyorum zaten. çok taşak geçtiler başlıkta ama en az iki kişilik iş yapıyorum şirkette ve buna rağmen baya disiplinsiz saygısız biriyimdir. çok çalışırım ama beni barındırmaz başkası şirketinde. öyle patronun oğlu cenk bey pozisyonunda değilim şirkette de. babam iki üç seneye şirketin yönetimini bana bırakacak. yaşı da baya ilerledi zaten. o bıraktığında ben onu bırakmayacağım ama. consigliere olarak yanımda tutacam. baya baya odama dan diye girebiliyor. ekmeğini ben veriyorum durumu var çünkü. babamın şirketinde maaşlı olarak çalışıyorum zaten. oğluyum diye böyle davranıyor olabilir tabi. kendi oğlum olup yanıma almadan anlayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 2 kisilik is dedigin, kendi isin ve senin telefonlarina bakan kisinin isi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 axedice said: Adama iyilik yapmaya çalışıyoruz hala inat hala inat. Gerçek kurumsal kültür bu değil! bilae, senin çalıştığın şirkette meyve suyu sıkıp karton kutuya koymuyor musunuz? her tarafınız kurumsal olsa ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Marty said: 2 kisilik is dedigin, kendi isin ve senin telefonlarina bakan kisinin isi mi? yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Gidip dışarda çalışmanın kültürünü almadan babanın şirketini ele alma. Evet çok çalıştın çok biliyorsun ama iş hayatı öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mc_Lovin said: DoGMeaT said: şirket bana kalacak, tek erkek çocuk benim. başka bir yerde çalışmak istemiyorum zaten. çok taşak geçtiler başlıkta ama en az iki kişilik iş yapıyorum şirkette ve buna rağmen baya disiplinsiz saygısız biriyimdir. çok çalışırım ama beni barındırmaz başkası şirketinde. öyle patronun oğlu cenk bey pozisyonunda değilim şirkette de. babam iki üç seneye şirketin yönetimini bana bırakacak. yaşı da baya ilerledi zaten. o bıraktığında ben onu bırakmayacağım ama. consigliere olarak yanımda tutacam. baya baya odama dan diye girebiliyor. ekmeğini ben veriyorum durumu var çünkü. babamın şirketinde maaşlı olarak çalışıyorum zaten. oğluyum diye böyle davranıyor olabilir tabi. kendi oğlum olup yanıma almadan anlayamam. ulan şükret seninki seni yanına almış çalıştırıo ben el şirketlere mahkum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar