sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 orc_lord said: Ablamın arkadaşları benzer problemden Bağdat Caddesi'ndeki doktor Emre İlhan'a ameliyat oldu. Nefes problemleri düzeldi, adam aynı zamanda estetik olaylarına da bakıyor. adam tabii ki KBB cerrahı. ama asıl olayı estetik. ablanın arkadaşları da muhtemelen ay nefes alamıyorum diye bahane ederek estetik olmuşlardır %99 insanın olduğu gibi. "ya nefes alamıyordum, onu düzelttirirken estettik de oldum" halbuki iki ameliyatın en ufak alakası yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 BabacumMostors said: Aksigorta karşılamazsa basarım lna o sağl8k tarafını olmadı iceriden hallettirirm bi sekilde sdf Benim bi fikrim var gel sana dalalım burun hedefli olarak... sonra sigortadan yaptırırsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 banada lazım bundan ama çok tırsıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 sabonis said: orc_lord said: Ablamın arkadaşları benzer problemden Bağdat Caddesi'ndeki doktor Emre İlhan'a ameliyat oldu. Nefes problemleri düzeldi, adam aynı zamanda estetik olaylarına da bakıyor. adam tabii ki KBB cerrahı. ama asıl olayı estetik. ablanın arkadaşları da muhtemelen ay nefes alamıyorum diye bahane ederek estetik olmuşlardır %99 insanın olduğu gibi. "ya nefes alamıyordum, onu düzelttirirken estettik de oldum" halbuki iki ameliyatın en ufak alakası yok :D Yok yok birisi daha önceden başka birisine deviasyon ameliyatı olmuştu ancak şikayeti düzelmeyince bu bahsettiğim doktora giderek ikinci ameliyat oldu şimdi memnun. Diğeri ilk defa gitti onda aynı zamanda estetik operasyonda yapıldı ama tamamen isteğe bağlı. Estetik haricinde sırf tedavi içinde gidebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 de tukkan bagdat cad ise sigorta filan kurtarmaz yigidim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 en iyi estetikçi olarak falan geçiyor adam. ama dediğim gibi deviasyon-konka falan yapıyor tabii ki, adam KBB'ci. onun dışında ameliyat fiyatı almıştım ben, başka bir iyi doktora göre bildiğin 2 kattı adamın fiyatı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 aynı uyku sorunun alerji yüzünden yaşıyorum, çaresini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 benjani said: aynı uyku sorunun alerji yüzünden yaşıyorum, çaresini bulamadım. yattigin odayi komple degistir..sifirla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 sabonis said: en iyi estetikçi olarak falan geçiyor adam. ama dediğim gibi deviasyon-konka falan yapıyor tabii ki, adam KBB'ci. onun dışında ameliyat fiyatı almıştım ben, başka bir iyi doktora göre bildiğin 2 kattı adamın fiyatı :D ya zaten gerçekten nefes sorunu olan biri estetik olmak istiyorsa ya 2 doktorlu ameliyata girmeli ya da burun bilen estetik yapabilen birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 sunu bi zortlatayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 yazdık daha önce ne yazalım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 abdülkadir göksel iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 2012 yılında falan nefesteki hırıltı için Acıbadem'e gitmiştim (acıbadem sigorta). Oradaki doktor senin burunda deviasyon da var, bir ara gel bakalım demişti. Gerçekten de vardır, bir taraf genelde kapalı. Yatarken kafayı ne tarafa çevirsem o taraf kapanıyor mesela. Geçen sene işyeri değiştirdim. Özel sağlık sigortası Allianz. Burun deviasyonu ve nefes darlığından muaf tutmuşlar. ABV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 cacodemon said: Geçen sene işyeri değiştirdim. Özel sağlık sigortası Allianz. Burun deviasyonu ve nefes darlığından muaf tutmuşlar. ABV. cunku cani estetik isteyen deviasyon var diye ozelde operasyon yaptiriyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 cacodemon said: 2012 yılında falan nefesteki hırıltı için Acıbadem'e gitmiştim (acıbadem sigorta). Oradaki doktor senin burunda deviasyon da var, bir ara gel bakalım demişti. Gerçekten de vardır, bir taraf genelde kapalı. Yatarken kafayı ne tarafa çevirsem o taraf kapanıyor mesela. Geçen sene işyeri değiştirdim. Özel sağlık sigortası Allianz. Burun deviasyonu ve nefes darlığından muaf tutmuşlar. ABV. ya doktoruna bağlı biraz, bizim de allianz. işyerinden arkadaş özel bir hastanede ücretsiz halletti herşeyi, başkası da gene özel bir hastahanede asdece malzeme parası vererek (ne demekse artık) o şekilde cüzi bir miktara yaptırdı. kısacası doktorun keyfine göre sanırım, ameliyat sebebine uydurursa birşeylr halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bunun tekrarlama olasılığı çok yüksekmiş ya. 2 sene falan oluyor yaptıralı daha bişey yok henüz. Ameliyat sonrası da çok rahat. Ento'da yaptırmıştım ben, yarısını sigorta ödüyor zaten. İstanbul'da var mı bilmiyorum ama. Burundaki plastiklerin şişmesi çok rahatsız ediyor 2. gün başka bi nanesi yok. Ne acı ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 BabacumMostors said: hmm ya bendeki şu sürekli iki delikten biri tıkalı hani ay sağ tıkanıyor ya sol bendeki başka bir şey o zaman alla allatıkanıklık bi sağa bi sola gidiyosa o baska bi olay. cok sıradısı bışi de deil bazı insanların burunları böle rotasyonal calısıyo. bi birisi bi dieri acılıyo. yok sabit bir takıanıklık ve acıklık varsa o sakat. tıkalı olan zaten tıkalı diğeride durmadan sadece ordan hava gectiği için ordaki damarları yoruyo kanatıyo vs vs kötü yani. bazende yamukluk büyüyo büyüyo kemiği cökertiyo falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Genelde sinüslerin aşırı dolmasından olmuyor mu ya o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Alerji testi falan yaptır bi önce, göğüs hastalıklarına git bi ben gece nefes alamıyorum diye. Ya da kbbye, ya da aile hekimine. belki alerjin vardır toza akara falan, nazonex+alergodil spreyle geçer. Bekki uyku apne sendromun vardır ölüyosundur geceleri uykunda sdf Ne biliyosun deviasyondan olduğunu? Ki deviasyon ameliyatlarından sonra rahat nefes almaya başlama olayı da %20 falan diye hatırlıyorum, çünkü toplumun %90ında falan deviasyon var ve nefes alamamanın sebebi çoğunlukla deviasyon değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Dora Hospital - Ferruh Yılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 benim merak ettigim sey icerde hayvani bi yamukluk var kıkırdakta/kemikte bunu duzeltirken burnumun seklini semalini degistirmemesi doktorun cerrahi becerisine mi kalmis yoksa oyle bi dunya yok mu. estetik istemiyorum gayet memnunum hasmetli burnumdan B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Ben yaklaşık 4 ay önce böyle bir ameliyat geçirdim ve çok başarılı geçti. Doktor araştırmanızı çok çok iyi yapın, sonuçta burun bu. Direkt yüzü temsil ettiği için en ufak ihtimalle bile başarısız olan bir ameliyat hayatınızın içine edebilir. Beni ameliyat eden doktoru bu işi yapan doktorlar dahi tavsiye ediyor. Fiyatı ise gerçekten yüksek, diğer doktorlar ile kıyaslanamaz ama adam 0 hata yapıyor. Aynı zamanda estetik doktoru kendisi, bir çok ünlünün burnunu da yapmış. Zaten görüşme esnasında kimlere burun ameliyatı yaptığını resimlerle anlatıyor, gerçekten sağlam bir yer olduğuna orada karar veriyorsunuz. Yeri Istanbul-Bostancıda. Adresi ise ; http://www.dryusufcan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 pascalnouman said: benim merak ettigim sey icerde hayvani bi yamukluk var kıkırdakta/kemikte bunu duzeltirken burnumun seklini semalini degistirmemesi doktorun cerrahi becerisine mi kalmis yoksa oyle bi dunya yok mu. estetik istemiyorum gayet memnunum hasmetli burnumdan B) Benim burnum da belirgin şekilde yamuktu. Doktor bunun estetik ameliyat olmadığını söyledi yani şekille ilgili bir garanti vermedi. Ama iki koca parça çıkarılınca düzeldi burun. Millet estetik yaptırdım sandı. Gerçi sen tam tersi değişmesin istiyorsun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 En ufak alakası yok ameliyatın estetik ile. Dışarıdaki kemik kıkırdak ayrı, içerideki et ve ortadaki duvar ayrı.. Deviasyon olurken, estetik de olmak isteyen aslında 2 farklı ameliyat oluyor. Biri olurken diğeri de olsun diye bişi yok. Komple alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar