Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marihuana cukuru


diablotg

Öne çıkan mesajlar

yok aslında bu marihuana çukuruyla mariana çukurunu karıştırmamak lazım, marihuana çukurunun hikayesi şöyledir:
İnsanların çoğunun bilmediği gibi Armstrong müpteladır ve testlerden NASA da çalışan amcasının yardımıyla kurtulmuştur.
İşte Armstrong bütün sefer boyunca dayanamayacağını anlayıp mekiğe bir paket marihuana saklar.
Ay' a inildiğinde marihuanayı mekikte uzun süre saklamak tehlikeli olduğundan, hemen inilen yerin 10 m yanına bir çukur açıp marihuanayı gömmüştür.Bu çukur, çok sonradan Apollo 21 seferi sırasında farkedilip adı Marihuana Çukuru olarak tarihe geçecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanlışın var.Benim bildiğim olay şöle gelişiyo;
Marihuana yetiştirmenin yasaklandığı şili ve paraguay gibi güney Amerika ülkelerinde çok sıkı denetimler başlayınca bir grup keş aralarında bi miktar para toplayıp ay yüzeyinde marihuana yetiştirmeye karar verip gizlice ayda bir sera kuralar ve ayda bir gidip ekimini yaparlarmış.1959 da Neil bunu görüp şaşırmış ve şu cümleyi sarf etmiştir:"Vay a.q heriflere bak".
Tabi bunun ABD için çok büyük bi prestij kaybı olduğunu düşünen NASA yetkilileri olayın üstünü örtmek için ilgili serayı bi çukur kazıp içine gömmüşlerdir.İşte meşhuuur "Marihuana çukuru" buradan gelir.Ya yaaa...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben de başlığı görünce gençlerimizin uyuşturucu sorunlarıyla ilgili birşey sandım.. :-p

mariana çukuru'nun özelliği şudur: pasifik okyasunu'nda bulunur kendisi ve dünyada suyun en derin olduğu noktadır. ne kadardır peki? 10911m derinliğindedir ve o seviyede 1086 bar seviyesindedir basınç. (inçkare başına 15931 pound denmiş ki bu da 8 ton civarı ediyor) 1960'a kadar hiç kimse inememiştir. günışığından eser yoktur ve dolayısıyla volkanik aktiviteler dışında ısı kaynağı da bulunmaz. trieste adlı batiskap inebilmişti içinde iki kişiyle.. (bu arada 70 diye aklımda kalmış ama 60 yılıymış, diğer başlıkta yanlış söylemişim) karides yaşadığı gözlenmiştir ancak, düşünün artık.. :-)

ekleme: lol ben de mesajı yazarken gidip bone'un verdiği linkten faydalandım tam bilgiler için unutmuşumdur diye ama onun mesajını görmeden.. :-p [signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.


[Bu mesaj Sam tarafından 16 Ocak 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...