telorgu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 S4 Telefonumu kaybettim geçen hafta, şimdi uygun olsun diye 5 veya 5c düşünüyorum, sizce hangisi daha mantıklı?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 telefonu nası kaybettin hacı sen nokia 3310 al bence
xaty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 5c'nin üretimi duracak falan deniliyordu, en kısa zamanda desteği de keserler. 5 al illa ikisinden birini seçiceksen. Ama bence boşver ios'u
telorgu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 xaty said: 5c'nin üretimi duracak falan deniliyordu, en kısa zamanda desteği de keserler. 5 al illa ikisinden birini seçiceksen. Ama bence boşver ios'u 5 alayım o zaman,şu ekranın alt cercevesinin rengi normal mi? ışıktan mı öyle duruyor acaba
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 İçinde Android olan hiçbirşeyi alma.IOS veya Windows mobile düşün bence.
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 gel beni al telefon almayı düşünenler için not: popüler telefonları alın. android için daha kolay rom hede hödö bulursunuz, ios için de daha kolay satılır bilinir. az bilinen teknolojik aleti açıklama diye bi bocalama var bu dünyada.
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Yeri bura değil. http://forum.paticik.com/list.php?7
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Dark_Soul said: İçinde Android olan hiçbirşeyi alma.IOS veya Windows mobile düşün bence. lan benim de android sorunlu telefonum oldu ama siz ne yaşıyosunuz da böyle ifadelerde bulunuyorsunuz anlamadım ya
Drall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 650ye 16gb iphone 5 aldık hatuna, pili değiştirme programıyla yeni değişmiş, garantisi de 3 4 gün daha var ve ses kısma tuşu bozuk, genpaya götürücez bugün yarın belki sıfırıyla değiştirirler sdfg bence kelepir beş ara, gidip 16gb 5e 1000 falan verme, hele sıfır hiç alma.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 5 al direk, 5c plastik oyuncak gibi alınmaz, 5s ise sadece parmak izi farkı için değmez o fiyata.
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 PrudenT said: Dark_Soul said: İçinde Android olan hiçbirşeyi alma.IOS veya Windows mobile düşün bence. lan benim de android sorunlu telefonum oldu ama siz ne yaşıyosunuz da böyle ifadelerde bulunuyorsunuz anlamadım yaSamsung kullanıyorlar.
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 pulkas said: Yeri bura değil. http://forum.paticik.com/list.php?7 10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ahmetalttan said: PrudenT said: Dark_Soul said: İçinde Android olan hiçbirşeyi alma.IOS veya Windows mobile düşün bence. lan benim de android sorunlu telefonum oldu ama siz ne yaşıyosunuz da böyle ifadelerde bulunuyorsunuz anlamadım yaSamsung kullanıyorlar. ben anlamıyorum ki bu demeçleri...ben de samsung kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım daha...
telorgu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 5 aldım siyah renk 1100e, daha 6 ay daha garantisi varmış, teknosadan ayrıca 5600mah ttec taşınabilir sarj cihazı aldım yarı yolda kalmıyayım diye. samsung kullanısıydım ama ios sanki daha iyi gibi şuan, hoşuma gitti.
Öne çıkan mesajlar