Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 beyler viski şöyle içilir böyle içilir kavgası başlarsa haber edin öm ile geleyim. bu arada ben redbulla karıştırıp içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 öfff viski elitistleri gelmiş bile. aroması toplaşıomuş da bişi bişi. yok suyla karışınca olmaz fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 suyla karıstırmadan icen nooblardamı varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Tabi bazilarimiz PINAR SASAL la karistirip iciyo mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Cuce said: suyla karıstırmadan icen nooblardamı varmıs Of kiro ya. Her viski suyla karıştırılmaz. Lütfen lahmacun kokularınızı topike bulaştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Esh said: Tabi bazilarimiz PINAR SASAL la karistirip iciyo mesela... %25 pınar şaşal, %25 erikli, %25 jack daniels, %25 j&b koyuyorum ben şaşal şişesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ahhah viski topiclerini seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 barbu said: Cuce said: suyla karıstırmadan icen nooblardamı varmıs Of kiro ya. Her viski suyla karıştırılmaz. Lütfen lahmacun kokularınızı topike bulaştırmayın. hangi viski suyla karışınca toksik etki yapıyor acep? hangisini karıştırmak güvenli bilelim diye şeyttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 taze viski suyla karıstırılmaz cok gaz yapar. yıllanmısviski suyla karıstırılır Zaten sadece yıllanmıs viskiye viski denir! bazılarının aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 taze viskiye ne denir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 GERGE said: http://cardinalspirits.com/market/whiskey-glasses Biz yillardir bunlarla iciyoruz zaten, bir de utanmadan tanesi 25$ diyorlar. harbiden ya. biz şimdiden kahve fincanını MÜKEMMEL TEKİLA ŞAT BARDAĞI" diye satalım o zaman tanesi 100 dolara B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 şu tartışmayı kızlı ortamlarda yapın bari, burda kimden prim toplıycaksınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Favorim icinde su ya da buz olmaayan bu benim: http://www.emporiodasbebidas.com.br/imagens/emporiodasbebidas.com.br/produtos/whitehorse.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 pff blended içiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 milletin keyfi sizi niye bu kadar geriyor arkadaş ya jkasdhskajh hastayım "bu içeceksen böyle içeceksin" cilere :D arkadaşım da "vodka sek shot içilir ne o öyle" fln dio mesela te allam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 mevzu oraya geldiyse sek rakının üzerine tanımam...rakı da kara kapak efe olacak...bulamadıysan yeşil efe bulup içeceksin...iç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 rakı fakir köylü içkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 asdasf ufak bi lokma attım hemen kapışmışlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Dworgian said: Archangel_ said: http://static-cdn.morhipo.com/productimages/8693357217133/%5Bimg%5D%5B5%5D%5B1%5D%5B900x1234%5D.jpg?1803 benim için aslı budur, aroması buram buram geliyor valla. ha burada içine buz atmış malaklar o ayrı di mi? halbuki viski buzla içilmez elbette zevkler ve renkler hesabı ama evet, viskiyi buzla içmeyi tercih etmemek lazım kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 KuddusiMavra said: mevzu oraya geldiyse sek rakının üzerine tanımam...rakı da kara kapak efe olacak...bulamadıysan yeşil efe bulup içeceksin...iç... ben yeni rakı yeni seri seviyorum olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Archangel_ said: elbette zevkler ve renkler hesabı ama evet, viskiyi buzla içmeyi tercih etmemek lazım kanımca belki viskiyi buzluğa koysam fln anca. sıcak içki içemiyorum ben ya derdim o açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Erkek adam düz alkol içer. Minik kızlar gibi içki kullanmaz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 tabii etil alkol ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 http://mcdn01.gittigidiyor.net/5957/tn30/59575130_tn30_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 @dworgian olur tabi de efe'nin tadı gerçekten çok farklı. bir de ne kadar içersen iç sabah kalktığında başını ağrıtmaz çünkü yeşil efe 2 kez, kara kapak 3 kez destile ediliyor (safsızlaştırma işlemi yapılıyor, yani içindeki reaksiyon fazlası bok-püsür bir takım kimyasallar alınıyor). lezzeti de benim ayrıca dikkatimi çekiyor. edit:lan okuyunca bir tuhaf hissettim,içki reklamı yapar gibi. alkol sağlığa zararlıdır diye YASAL UYARI'yı yapayım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar