Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech G710+ vs Razer Blackwidow 2014

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben de bu mekanik işine bulaşayım dedim. Canım da sıkıldı biraz değişiklik olsun istedim.

Şimdi kendi belirlediklerim Logitech G710+ veya Razer Blackwidow Ultimate 2014.

Bu ikisi dışında Corsair'lere baktım ama K70'ler filan ucuz ürünler değiller. Eğer Razer alacaksam yurt dışından 250 TL gibi bir şeye gelecek. Logitech olursa ise yurtiçinden 280'e alacağım gibi görünüyor.

Forumda oldukça fazla mekanik klavye kullanıcısı var. Fikir belirtirseniz ve seçimimde yardımcı olursanız sevinirim.

Benim için Logitech'in artıları multimedia tuşlarının vs olması. Razer için ise Razer olması diyebilirim. Bi el atıverin gari, cahil kaldım bu mekanik klavye mevzusunda :)

Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel de biraz tuzlu gibi. Gerçi ışıklandırması hariç benim yazdığımın aynısı olabilir diye düşünüyorum.

Bir de Logitech G910 çıkartıyormuş baya kallavi bir şeye benziyor ama ülkemizde fiyat olarak 500-600 civarında olur heralde. O yüzden fiyat olarak başlıkta belirttiğim iki klavye veya dengi bir fiyat olursa öneriler sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben baya şanssızım bu mekanik klavye konusunda.

g710 aldım, 1 ayda w tuşu çatladı. sonra araştırdım biraz. review lerde

şöyle
bişey var
the keycaps are poorly made and will eventually develop cracks and break. Logitech refuses to send out replacement keycaps so you have to mail the whole keyboard back to them and wait a few weeks for a replacement. However, for a $100+ this keyboard should last much longer but cheap materials means you will be lucky to get a year out of it. I will be purchasing a keycap from another manufacturer to resolve the problem.

bu arada klavyeyi hor kullanan yada sinirlenice klavyeden hırsını çıkaran biri falan değilim. kendiliğinden gg tuş.

blackwidow çok uzun süre kullandım. 9-10 ay sonra chattering başladı b r e tuşlarında. rma ya yolladım. 0 ı geldi. tek tuş ara sıra gene chattering yapıyordu. basınçlı hava verince geçici olarak düzeldi. sattım. chattering problemi bana 2 kere denk geldi. onun dışında oyun oynamak, yazmak falan çok lezzetliydi cherry mx blue larla.

ben diğer dedim. tt meka g1 i öneririm. cherry mx black kullanıyor. benim için önemliydi mx black olması. nedeni tactile sesi yok switchte. daha az gürültü çıkıyor. insan uyutmuyordum evde blackwidow la falan yazı yazarken/oyun oynarken. onun dışında keyboard çok sağlam. yukarda yazdığın keyboardlara oranla daha büyük, daha ağır, bilek koyma yeri daha uzun.
Sosyal ağlarda paylaş

Razer sikko. Blackwidow klavye, mamba mouse kullaniyorum. Klavyede cok sikinti olmadi arada kafasina gore basmama falan disinda ama mouse cildirtiyor. Sozde hem wireless hem wired, kablosuza gecince butun settingler ayni olmasina ragmen sacma sapan sensitivity degisiklikleri, receiver dibinde olmasina ragmen arada takilmalar, wirelessa gecince aleti komple algilamamalar falan diz boyu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...