serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Arkadaşlar ben de bu mekanik işine bulaşayım dedim. Canım da sıkıldı biraz değişiklik olsun istedim. Şimdi kendi belirlediklerim Logitech G710+ veya Razer Blackwidow Ultimate 2014. Bu ikisi dışında Corsair'lere baktım ama K70'ler filan ucuz ürünler değiller. Eğer Razer alacaksam yurt dışından 250 TL gibi bir şeye gelecek. Logitech olursa ise yurtiçinden 280'e alacağım gibi görünüyor. Forumda oldukça fazla mekanik klavye kullanıcısı var. Fikir belirtirseniz ve seçimimde yardımcı olursanız sevinirim. Benim için Logitech'in artıları multimedia tuşlarının vs olması. Razer için ise Razer olması diyebilirim. Bi el atıverin gari, cahil kaldım bu mekanik klavye mevzusunda :) Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 skype filan yapıyosan alma VOICE CHAT KULLANAN INSANLAR MEKANİK KLAVYE ALMASIN GÖZÜNÜZÜ SEVİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Push to Talk kullanırım valla ama dediğin kesinlikle doğru ifrit ediyor çıtır çıtır arkada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 arkadasla wow oynuyoruz skype açık filan adamın hareketlerini kestiriyorum artık sesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 mulgear6 said: skype filan yapıyosan alma VOICE CHAT KULLANAN INSANLAR MEKANİK KLAVYE ALMASIN GÖZÜNÜZÜ SEVİYİM (tu) ahhaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 çıtırdamayan mekanik klavye olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Logitech'i deneme fırsatı buldum daha az çıtırdıyor, tuşların altına o-ring koymuşlar sanırım ama işte o da hissi biraz azaltıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 razer kendi switchlerini kullanıyor artık, beğenmeyen çok. malzeme kalitesinde de bi düşüş var, ben Logitech alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: çıtırdamayan mekanik klavye olsa keşke Tt MEKA G1 (Cherry MX Black) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Diğerci arkadaşlar da hangi klavye olduğunu ve neden olduğunu belirtirse güzel olur. Bir de bu iki klavyeyi kullanan arkadaşlar var ise onların yorumları da gayet değerli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Undisclosed said: Dworgian said: çıtırdamayan mekanik klavye olsa keşke Tt MEKA G1 (Cherry MX Black) güzelmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0VRK_bsE6nw Bu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 TR layout(olmasada olur) Büyük enter Tenkeyless Red switch Led aydınlatma Bende şöyle bir klavye arıyorum var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Güzel de biraz tuzlu gibi. Gerçi ışıklandırması hariç benim yazdığımın aynısı olabilir diye düşünüyorum. Bir de Logitech G910 çıkartıyormuş baya kallavi bir şeye benziyor ama ülkemizde fiyat olarak 500-600 civarında olur heralde. O yüzden fiyat olarak başlıkta belirttiğim iki klavye veya dengi bir fiyat olursa öneriler sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 -Crawler- said: TR layout(olmasada olur) Büyük enter Tenkeyless Red switch Led aydınlatma Bende şöyle bir klavye arıyorum var mı ki? TR klavyede zaten 2 seçenek var ikisi de red mx değil. biri razer serisi diğeri logitech g710 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 yakin cevremdeki herkes eskiden logitech kullanip senelere sonra razer'a gecti. sanirim razerlar dayaniklilik acisindan baya kalitesiz. 1 sene bile omurleri yetmiyo vs dediler. ama logitech ayni mouse klavyeyi 4 5 senedir kullananlarda var simdi oylede bi olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Bu arada mevcutta G15v1 kullanıyorum. Dayanıklılık olarak memnunum Logitech'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 3 senedir razer lycosa var. sadece ctrl tuşunun yazısı aşındı. onun dışında baştan beri gelen "arada random tuş basmaması" sorunu mevcut niye bilmiyorum. usb den söküp takınca geçio. eski kasamda da oluodu yenisinde de oluo. dur hatta gidip complaint doldurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Logitech güzelde, ben öyle multimedia key falan fazla sevmiyorum. Yok g key falan. Klavye dediğin sade olacak. Bi o sadelik 6gv2'de var ama ondan da led aydınlatma yok ve pahalı fiyatı. Bi de logitech klavyeleri genelde çok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 blackwidow ultimate var taş gibi. Geçen temizledim hatta ters çevirip vurdum banyoda yarım ekmek döner çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://i.imgur.com/4rnUMOM.jpg Şunun aydınlatma ledi olsa, direk alırım Ha bi de tenkeyless olsa daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 adamlar lycosayı refurbish edip arctosa diye sürmüşler sadjaskljdlaskjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ben baya şanssızım bu mekanik klavye konusunda. g710 aldım, 1 ayda w tuşu çatladı. sonra araştırdım biraz. review lerde şöyle bişey var the keycaps are poorly made and will eventually develop cracks and break. Logitech refuses to send out replacement keycaps so you have to mail the whole keyboard back to them and wait a few weeks for a replacement. However, for a $100+ this keyboard should last much longer but cheap materials means you will be lucky to get a year out of it. I will be purchasing a keycap from another manufacturer to resolve the problem. bu arada klavyeyi hor kullanan yada sinirlenice klavyeden hırsını çıkaran biri falan değilim. kendiliğinden gg tuş. blackwidow çok uzun süre kullandım. 9-10 ay sonra chattering başladı b r e tuşlarında. rma ya yolladım. 0 ı geldi. tek tuş ara sıra gene chattering yapıyordu. basınçlı hava verince geçici olarak düzeldi. sattım. chattering problemi bana 2 kere denk geldi. onun dışında oyun oynamak, yazmak falan çok lezzetliydi cherry mx blue larla. ben diğer dedim. tt meka g1 i öneririm. cherry mx black kullanıyor. benim için önemliydi mx black olması. nedeni tactile sesi yok switchte. daha az gürültü çıkıyor. insan uyutmuyordum evde blackwidow la falan yazı yazarken/oyun oynarken. onun dışında keyboard çok sağlam. yukarda yazdığın keyboardlara oranla daha büyük, daha ağır, bilek koyma yeri daha uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Rasmon said: blackwidow ultimate var taş gibi. Geçen temizledim hatta ters çevirip vurdum banyoda yarım ekmek döner çıktı. Taş gibi olması dışında nedir yorumun peki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Razer sikko. Blackwidow klavye, mamba mouse kullaniyorum. Klavyede cok sikinti olmadi arada kafasina gore basmama falan disinda ama mouse cildirtiyor. Sozde hem wireless hem wired, kablosuza gecince butun settingler ayni olmasina ragmen sacma sapan sensitivity degisiklikleri, receiver dibinde olmasina ragmen arada takilmalar, wirelessa gecince aleti komple algilamamalar falan diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar