goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 nası da ortalığı şeyettirip kaçtı şam şeytanı. boyu 165 kilo 95 bana şişko der. sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 bakıyoruz mesela suicide squad filmi imdb ratingine en yüksek puanı females under 18 vermiş yani ergen kızlar film iyi mi kötü mü yorum size kalmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ahaha ya hollywood bu tür filmleri çok kötü yapmıyor belli patternları bulmuşlar hep aynı şeyleri koyuyorlar sıkıcak kadar kötü olmaz, kavga dövüş var işte efekt var, gaz müzikler var çigziroman filminden daha nasıl bir beklentin olcak zaten, kült film mi yapcak adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 beklenti baya bir yüksekti bu derece düşük olmasının sebebi bu bence.bu kadar yüksek beklentiyi karşılayamadı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 abi jared leto emo grubunun vokalisti olarak oynuyor. ne kadar beklenti yukseltilebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 senko said: ahaha ya hollywood bu tür filmleri çok kötü yapmıyor belli patternları bulmuşlar hep aynı şeyleri koyuyorlar sıkıcak kadar kötü olmaz, kavga dövüş var işte efekt var, gaz müzikler var çigziroman filminden daha nasıl bir beklentin olcak zaten, kült film mi yapcak adamlar lan öbür topiklerde nolan posterlerine patlıyor millet fanboyluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 onları da anlamıyorum zaten entertainment movie adı üstünde git eğlen/kafayı boşalt gel. kritiğini yaparsın eğlencesine de fanboyluk yapılcak bi durumu yok. yapan adam zaten hadi sinematagrafi kasalım, muazzam kurgu yapalım, denenmemiş ışık oyunları kastıralım, müthiş hikaye yaratalım diye girmiyor işin başında. yukarıda yazdıklarımdan hepsinden biraz koyup, para kazanmaya oynuyor. yapım olarak kaliteliler ona birşey demiyorum, isim yapmış görüntü yönetmenleri ile, epic CGI stüdyolar ile çalışıyorlar, son model kayıt ekipmanları ile, yine isim yapmış editörlerle çalışıyor. ama adamlar yeticek kadar kaliteli yapalım yeter diyor işte, fazlasına gerek yok, çünkü başladıkları nokta ROI tutturmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 the dark knight, heat'in comic book versiyonu olmuş hala mıy mıy ediyorsunuz lan. ironman'e bayılırım, filmlerini de severim, spiderman keza çok severim ama ilk filmi hariç gitgide leşo oldu vs. fakat the dark knight ayrı bir film işte. tabii ki heath ledger'ı da unutmayalım, filmi taşıyan karakteri bir daha aynı seviyede canlandırılamayacak kadar iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 goldbären said: nası da ortalığı şeyettirip kaçtı şam şeytanı. boyu 165 kilo 95 bana şişko der. sfds sıs len şişko, lego lazım bana discorda bak yada ö.m attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Kötü bi cam çekiminden seyredeyim dedim bitiremedim, yattım. Filmle ilgili bir Harley Quinn var bi de Deadshot. Onun dışında akılda kalan bişey yok. Biraz zoraki olmuş gibi, Avengers gibi yapalım ama tam onun gibi de olmasın. Arada derede. İyi HDRIP çıkınca bakıcaz artık. Paramız cebimizde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Abi zaten milyonlarca teaser, reklam, trailer, gif döndü ki, insan ister istemez çok tırt bişey bekliyor, "gidin bak bu da var bu da var bak ooo bu da var" gibi geliyor bunca paylaşım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 sinemada izlenmez mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 izlenir cinemaximum yine beleş bilet göndermiş bana ben izleyecem sdf eskiden imax hariç diyordu bu sefer imax'te seyredebilirsin diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 suicide squad için izin aldıydım, izledim ilk seans. o kadar kötü değil sinemada izlenir (svb'den her şekil iyi). izni bunun için almadım tabii inanan olmasın asd. ama film dendiği kadar kötü değilmiş ya da benim beklentim çok düşüktü belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Aria alexander harley quinn parody ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Hafif spo icerir. Surekli gaz vererek karakterleri sevdirmeye calisiyorlar ama ben hic alamadim o gazi. Sadece Harley Quinn goz doldurdu. Filme orjinalinden iyi uyarlamislar. Onda da jokerle arasindaki ergen ask hikayesi, Twilight gibiydi. Filmin sonunda " just married" yazacak falan diye bekledim. Sonsuza dek mutlu ve evli yasadilar. Boomerang, Brothers Grimsby filminden arak gibiydi, bira icip, esorfmanla dolasan bi dayi. Zaten Harley Quinn ile Boomerang grupta biraz zayif kaliyorlar mantiki olarak. Super hero'larla, tanrilarla savasacak bir grup hazirliyorsun ve biri beyzbol sopasiyla oburu boomerang ile dovusen iki tip. Timsah adam, Monster T, surekli gaz zenci yurusu yapiyor, bi ara abarti komik yuruyunce, guldum, gaza gelicegime :) Deadshot mehh iste. Will smith tam bir aile babasi oynamis. Oynadigi karakterle alakasi yok bence. Surekli hirlayan havlayan bir Joker. Akilli iki laf et de aklimiazda kalsin. Geri kalana fazla zaman ayrimamislar zaten. Fikir disinda, konu,senorya,plot,script, dialoglar, sakalar.. ne varsa bana kotu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 filmde sadece joker i beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Kötüydü film. BvS'den iyiydi ama o da çok zor değil. Onun kadar iç bayıcı değildi en azından. Joker direk olmamış ya. Şunun için mi Jared Leto o kadar kasmış kendini çekimlerde. İki hırladı millete onun dışında dümdüz gitti. Hiç bi Jokerliğini görmedik. O yavaş yavaş gülmeside kıl. Hikayeside gereksiz, Harley flashback dışında kesseler filmden bi eksikliği hissedilmez. Joker'in Harley'e bu kadar aşık olması da iyi değildi. Film baya Deadshot ve Harley filmi zaten. Squad'ın geri kalanı figüran gibi takıldılar. Baya sahne kesmişler bide belli. Editing çok kötüydü. Sahne atlıya atlıya gitmiş gibi. Gereksiz karanlıktı bide. Hani baya karanlık filter atmışlar filme sdf Aksiyon sahneleride meh. Zaten bütün film boş şehirde yürümekle geçti. Bide Enchantress'in o salak dansı ne kadar kötüydü ahaha Amanda Waller iyiydi ama baya. Katana'da hoştu ama çok az gözüktü. Boomerang'da arka planda takıldı baya. 1-2 sene önce çıkan bi çizgi film vardı Suicide Squad'lı, Arkham'a mı ne giriyorlardı, o bu filmden çok daha iyiydi. sonuçta fragman filmden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Ben bu başlığı niye değiştirmedim halen ya, dur değiştireyim asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 en kötü joker benim için buydu net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 harley quinn i de çok beğenmedim, my name is earl mü ne öyle bi dizi vardı ordaki sarışına benziyordu bi çok yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Karakter değil aktrisler birbirine benziyor lol http://9gag.com/gag/aGR1XW0/jaime-pressly-my-name-is-earl-margot-robbie-suicide-squad-almost-identical Ben filmi beğendim sayılır. Komikli aksiyon filmiydi işte. Bunun dışında baş kötü gereksizdi. Joker gereksizdi. Deadpool, harley falan iyiydi. Bence ana derdi daha küçük çaplı bir şey yapmaları çok daha mantıklı olurdu. Bu gözler iron man 3 gibi çer çöp de gördü. Bu film aşırı parlak sayılmaz ama yine benzerlerine kıyasla iyiydi tabi. edit: Waller'ı unuttum. Bu karakter de gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 deadpool marvel'dan konuk oyuncu mu? dsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Pool diil shot olanı sdf. Uyandığım gibi yazınca saçma olmuş heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 kötü çocukları bi araya getir başta anlaşamasınlar tam, sonra duygusallık ve hadi yapalım şu işi modu, bu senaryo ile o kdr çok film var ki, müzikal, çocuk filmi falan bile var xD ama eğlendirdi tabi fena değildi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar