miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Makineyi aldıkta amazon tekrar doldurulan kapsül yollamiyor tr ye. Hızlı temin edeceğimiz yer bilen varmı, kendi oguttugumuz kahveden iyisi çıkmaz bu makineden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 cagrus said: Claiborne said: düzgün vpn indirimi yok mu yahu https://stacksocial.com/search?cat=477&query=VPN hemen hemen bütün vpnler için ucuz seçenek dolu. çoğu da lifetime. hepsi logger bunların ondan ucuz. Alışveriş yapmayın bunlar üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 koskoca black fridayde ala ala deadpool anahtarlıgı aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 logger olayını bilmem de. "lifetime" olayı çok manasız. resmen birkaç yıl içinde batacağını ön gören firmanın para kazanma yolu gibi. ha 2-3 yıl içinde bile kapatsalar servisi, yine karda olursun ayrı konu. ama private internet access var, genel reviewlar gayet iyi. reddit'te insanlar pek sevmese de... onun 2 yıllık deal'ı var 60 dolar. son derece mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 logger buarada teknik olarak sadece URL ve iste ne zaman cagirmissin vs loglayabiliyor olmasi lazim. gene cok buyuk privacy breach ama en azindan aldigindan 100% emin olamaz veya mesajlarinizi okuyamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Kendi sunucunuzu tutup vpn olarak kurabilmek icin suna streisand bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Valla bana istanbul lokasyonlu vpn gerekiyordu windscribe aldım gayet memnunum ne loglucaksa da logluyabilir mühim bişiler yaptığım yok ama yorumları da gayet iyi vpn'in o ayrı. Ayrıyeten, private internet alanında tekti log tutmama konusunda herşeyi gizliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 mortheria said: Kendi sunucunuzu tutup vpn olarak kurabilmek icin suna streisand bakabilirsiniz. bu linkte bilale anlatır gibi bir versiyon var mı ? konuyla hiç alakası olmayan biri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 cagrus said: Valla bana istanbul lokasyonlu vpn gerekiyordu windscribe aldım gayet memnunum ne loglucaksa da logluyabilir mühim bişiler yaptığım yok ama yorumları da gayet iyi vpn'in o ayrı. Ayrıyeten, private internet alanında tekti log tutmama konusunda herşeyi gizliyor. Windscribe hakkında öyle kötü bir şey duymadım ama şu ''too good to be true'' be. 50 dolar Length of access: lifetime Updates included Unlimited data Unlimited devices Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 amazon.de'den hyperx cloud II kaptim. vergi dahil 280TL'ydi. turkiye'ye yollamiyoruz yaziyordu yine de attim sepete. bugun dispatch mail gelmis. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Jeeztro said: mortheria said: Kendi sunucunuzu tutup vpn olarak kurabilmek icin suna streisand bakabilirsiniz. bu linkte bilale anlatır gibi bir versiyon var mı ? konuyla hiç alakası olmayan biri için. Eger yazili sunuculardan alirsan sunucuyu Installation kismi 5 adim zaten, en son bi dosyada da nasil baglanilabildigini anlatiyor telden pcden. Kurmak icin Linux/macOS lazim, terminal gormemis bunyelerde neler oluyor dedirtebilir ama bi kac satir komut kopyalamaktan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 arcane said: amazon.de'den hyperx cloud II kaptim. vergi dahil 280TL'ydi. turkiye'ye yollamiyoruz yaziyordu yine de attim sepete. bugun dispatch mail gelmis. (tu) Bu brnim basima cok geldi ama sepette ilerleyemiyorsun ki uyari veriyor nasil aliyonuz? Sana yollayamiyorum dedigi üründen parayi cekememesi lazim mantiken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 bazı ürünlerde çekip gönderiyo. defalarca dendi does not ship yazsa bile sepete ekleyip deneyin diye. tam olarak gönderip göndermediği checkout ekranında belli oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 dedikleriniz farklı şeyler. bazı ürünlerde ilerlemeye çalışınca iletletmiyor. e haliyle ondan da para çekmiyor. bazı ürünler, ürünün kendi sayfasında "tr'ye yollanmaz" yazmasına rağmen, sepete ekleyip sipariş verebiliyorsun, haliyle parayı çekip yolluyorlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 samaella said: Bu brnim basima cok geldi ama sepette ilerleyemiyorsun ki uyari veriyor nasil aliyonuz? uyari vermiyor normal devam ediyor. bir soru da benden. siparis tamamlandiktan sonra, sevkiyat oncesi amazon tarafindan "bu urunu oraya yollayamiyoruz" diye iptal edilme ihtimali var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 evet ben denk geldim ama nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 satin alma islemine kadar devam edebiliyosaniz gonderiyor, urun sayfasinda gonderilmiyor yazsa bile. bazi urunlerde ise odeme sayfasina gecmek istediginizde sizi engelleyen bir uyari var. mesela asagidaki dxracer koltugu almaya calisin, anlayacaksiniz. https://www.amazon.de/Robas-Lund-Gamingstuhl-Schreibtischstuhl-B%C3%BCrostuhl/dp/B0056YNWVO/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 ya benim ekran kartı almam gerek buradan mesela şu kartı alsam https://www.amazon.de/Zotac-GeForce-1060-1506-ZT-P10600A-10L/dp/B01IA9FEOO/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1512022736&sr=1-1&keywords=1060&refinements=p_89%3AZotac bana giren çıkan ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 bişi olmaz alabilirsin turkeye ship ediyorsa alman kdvsi düşücek türkiye gümrük vergisi gelecek üstüğne ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 pardon rahatsız ediyorum, peki şey sorayım yanlışım yoksa araştırdım biraz almanya kdv oranı %19 tr kdv oranı %8 bana sepette bu ürüne 1325 tl fiyat çekiyor ama daha az mı ödeyeceğim ? BonePART said: bişi olmaz alabilirsin turkeye ship ediyorsa alman kdvsi düşücek türkiye gümrük vergisi gelecek üstüğne ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 ödeme kısmında tam rakam yazıyor. o kısma gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 sleepingdeath said: pardon rahatsız ediyorum, peki şey sorayım yanlışım yoksa araştırdım biraz almanya kdv oranı %19 tr kdv oranı %8 bana sepette bu ürüne 1325 tl fiyat çekiyor ama daha az mı ödeyeceğim ? BonePART said: bişi olmaz alabilirsin turkeye ship ediyorsa alman kdvsi düşücek türkiye gümrük vergisi gelecek üstüğne ama tr gümrük %20 diye biliyorum nasıl %8 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 tr gumruk: eu ici %18 eu disi %20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 pardon doğru dediniz o zaman bana şu sağda çektiği en alttaki fiyat her şey dahil fiyat sanırım, birde € bazında ödemem daha mantıklıydı yanılmıyorsam. tr fiyatına göre şu ürün 300tl daha altta alsam mı bilemedim garanti durumları falan problem yaşarmıyım varmı fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 newegg.com ‘a bak bence cok avantajli bir fiyat degil. en azindan $ ode https://m.newegg.com/products/N82E16814487378 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar