Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saatlik,Günlük İndirimler - Christmas, Black Friday, Cyber Monday filan

2

Öne çıkan mesajlar

Masticore, 11.07.2023 11:11 tarihinde dedi ki:

granul kahveden çok şu çok iyiymiş  https://www.amazon.com.tr/Jacobs-Barista-Strong/dp/B086T62JLW/ref=sr_1_5?qid=1689063063&refinements=p_4%3AJacobs&s=grocery&sr=1-5  

270 liraya geliyor kg'ı  stoklayın

Bunun ortası daha iyi ya, strong çok sert gelmişti bana. Ayrıca sanalbaharat.com un yeni getirdiği bi iki kahveye bayıldım, kirazlı bişi var efsane, bunlar yerine onu tavsiye ederim.

Stringray, 11.07.2023 12:12 tarihinde dedi ki:

monitör ve tv'ler bayağı indirime girmiş ihtiyacı olan varsa baksın.

TV baktım da oledlerde çok da bi indirim göremedim 😕

Sosyal ağlarda paylaş

amazon da kolpalaştı hb gibi. stanley balta vardı peşin fiyatına 9 taksit yaptık demişler, açtım baktım 700tl.  sonra cimri'den baktım daha fiyatı bile güncellenmemiş orda, aynı amazon linkini 500 liraya gösteriyodu. fiyatları üstüne ekleyip sonra kampanya yaptık olayı burda da var dikkat edin. balta da tükenmiş, demek güzel geçiriyolar dikkat etmeyene.

Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa, 12.07.2023 14:18 tarihinde dedi ki:

ne kadar gunde geliyor bu

24 Temmuz Pazartesi diyor teslim tarihi için, 100 tl kargo ekleniyor, gümrük içinde fiyatın.

razzRaziel, 12.07.2023 14:24 tarihinde dedi ki:

ssd güzel çaktım, benim anakartta 1 slot daha vardı ona takarım, yoksa c'yi değiştirmek istemiyorum.

bi de polisaj çaktım bi tane, o da iyi fiyat arabamı kendim cilalıyorum derseniz çok iyi fiyat performans aleti. bi de 9 taksit oluyor efsane.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08533DFV7

Garajında bişiler kesip biçmeyi sevenler için tezgahlar testereler falan %50'den fazla indirimli şeyler gördüm, kuzenim çok meraklı da adam 30gündür tatil yapıyo diye sinir oldum hiçbirini atmıyorum fkdsşfks

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...