bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 daha iyi öyle olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Var mı soyle 20 30 dolarlık quality of life lık satın alınacak ıvır zıvır seyler. Su external sound card ı alıcam da tek basına gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ben çanta bakıyordum postacı çantası, viscontinin çok güzel çantaları var ama genelde pahalı, onlarda indirim var. kulaklık aldım SOL REPUBLIC Shadow Wireless In-Ear Headphones-Grey/Rose Gold ses kartı attım Tt eSPORTS Thermaltake Bahamut External Sound Card (EAC-UA1001) b bi de işte çanta olacak gibi http://www.amazon.com/Visconti-Leather-Distressed-Messenger-Collection/dp/B007KD9WVI/ref=sr_1_1?s=apparel&ie=UTF8&qid=1448370299&sr=1-1&nodeID=15743231&keywords=visconti 299 dolara gtx 970 verselerdi sli için alacaktım ama acelesi yok, beklerim onu şunda falan çok iyi fiyata geliyor http://www.amazon.com/Visconti-Foster-Distressed-Leather-Messenger/dp/B006XYZMHS/ref=sr_1_2?s=apparel&ie=UTF8&qid=1448370299&sr=1-2&nodeID=15743231&keywords=visconti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 o sound cardın olayı ne? asus xonarlar falan var daha iyi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 abi mekanik klayve olarak g710 blue alınır mı? Logitech G710 Blue Mechanical Gaming Keyboard with Cherry MX Blue Switches for Tactile High-Speed Feedback (920-006519) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Isıgı yanan mic mute button a ihtiyacım var benim. Masada standli mic aldım. mute tusu da atadım ama ısık yanmayınca surekli kontrol etmek zorunda kalıyorum mic mutelu mu degil mi diye. O yuzden super bir cozum olacak benim icin. Nook icin ısık alayım dedim http://www.amazon.com/gp/product/B00BXX0QVQ?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3E5K6GEFSI075 dan. Ama siparisim bir anda sadece global prime la yollanabilir hale geldi. Amazon bana bir kıyak gecer mi acep yoksa 40 dolar veremiycem shipping e yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 external ses kartına usb input yok lan, benim kulaklık usb sadece, nasıl bağlıyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 gösterdiğin led ürünü 3. parti biri satıyor o yüzden fazla kargo biner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ya kargo binsin de 40 binmesin 15 falan binsin 15 gunde yollasınlar 2-4 gunluk secenek kalıyor sadece =((. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Kanuni said: hmm ssd sadece 60 dolar ucuza geliyor buradan gumrugu transportu derken. bozulsa falan ugras dur.. bozulsa yazıyorsun, yenisini gönderiyor amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 mSata aldım Laptop'a 250lik :) bakalım ne zaman gelecek, bide ancak shipping olmadan 75€ altında kalabildi. Sıkıntı çıkarmasalar gümrükten bari... Peki diyelim takıldı gümrüğe bana nasıl haber veriyorlar posta mı geliyor adresime gelin alın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 beyler. hayatınızı kurtarıyorum bu arada. ben geçmişte 3 tane falan aldım. çok çok başarılı oluyor genellikle. indirime girdi mi, 100 tl civarına çakın geçin. 100 liraya daha fazla mest etmeniz zor olur hatunu. http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p_36_5?rnid=2661611011&lo=fashion-womens-jewelry&rh=n%3A7141123011%2Cn%3A7147440011%2Cn%3A7192394011%2Cp_75%3A40-70%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&qid=1448372492&bbn=7192394011&low-price=&high-price=50&x=9&y=13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bombilo said: abi mekanik klayve olarak g710 blue alınır mı? Logitech G710 Blue Mechanical Gaming Keyboard with Cherry MX Blue Switches for Tactile High-Speed Feedback (920-006519) Klavye çok başarılı ama brown kullanıyorum çok memnunum. Sese dayanacaksan blue güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Goering said: Kanuni said: hmm ssd sadece 60 dolar ucuza geliyor buradan gumrugu transportu derken. bozulsa falan ugras dur.. bozulsa yazıyorsun, yenisini gönderiyor amazon. Bozuldu yazinca sorgusuz sualsiz mi gonderiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ahaha çakal alerted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yok kanka webcam den gösteriyormuşsun aha bozuldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 sabonis, dürümü hakettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 1 kez aldın ssd. kargo çıktı eline ulaştı: açtın taktın çalıştı... amazon.com'dan support'a giriyorsun, supervisor falan denk gelirse çıkıyorsun. normal hintli gelene kadar tekrar deniyorsun. "elime ulaştı ürün ama sıkıntılı, daha önce de kullandım donanım arızalı vs." diyosun. iki-üç yalan daha eklersin. 2.'sini gönderiyorlar: kargo çıktı eline ulaştı: açtın taktın çalıştı... amazon.com'dan support'a giriyorsun, supervisor falan denk gelirse çıkıyorsun. normal hintli gelene kadar tekrar deniyorsun. "elime ulaştı ürün ama sıkıntılı, daha önce de kullandım donanım arızalı vs." diyosun. iki-üç yalan daha eklersin. 3.'sünü gönderiyorlar: kargo çıktı eline ulaştı. amazon.com'dan support'a giriyorsun, supervisor falan denk gelirse çıkıyorsun. normal hintli gelene kadar tekrar deniyorsun. diyosun bre amazon. ben bu ssd'den bir tane aldım. 2 tane replacement yolladın onlar da bozuk çıktı AQ. paramı geri yollayın. ikna edersen: 3 ssd + refund. 5-6 senelik hesabın varsa bu kadar yüzsüzlük yapabilirsin. arka arkaya refund / replacement'a başvurma. ___ DH'de Yarbay madalyası takıyorlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 photographer said: mSata aldım Laptop'a 250lik :) bakalım ne zaman gelecek, bide ancak shipping olmadan 75€ altında kalabildi. Sıkıntı çıkarmasalar gümrükten bari... Peki diyelim takıldı gümrüğe bana nasıl haber veriyorlar posta mı geliyor adresime gelin alın diye? gümrükte ürün fiyatına bakıyorlar vergi için kargo fiyatı dahil edilmiyor. sorunsuz gelicek yani zaten vergi alınacak bi ürün olduğu zaman gümrükten önce amazon sipariş verirken alıyor senden depozit olarak. gümrükte anlasıyorlar sonra. sen ugrasmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 sonra tr ye neden mal satmiyor amazon rerero.. dh de siteyi senin ustune yaparlar ne diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 öyle bir şey yazmadım ben, 1999'dan beri amazon üyesiyim... siz düşünün ben mi düşünücem. beni banlamazlar refund/replacement'dan :) bonus: $500 üstü replacement/refund denemeyin. gümrük vergisi ödenilen durumlarda replacement ürünlerin vergileri ve kargolarını da amazon karşılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Shipmentlar arasındaki farkı refundlayacagım dedi hadi bakalım. Yine guzel ıvır zıvır biseyler oldu. Ne demek efendim shipment bizden olsun dese daha guzel olurdu ama olsun bu da kabul edilebilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 artık gümrükten geçmez bişi savaş hali ... nolcağımız belli değil vermeyin sipariş sfdbshfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ne alaka lan rusya ile amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Yahu rusya bi olayın içindeyse amerika rahat dururmu ? oda katılır bırakmaz tabiki alaka olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar