Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 11. Hafta: Karabükspor - Beşiktaş | 1 Aralık Pazartesi - 18.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

cunku drogba takımı tek başına taşıdı, tek başına CL grubundan cıkardı, tek başına 5-6 tane maç aldırdı, ilk oyuna girdiği akhisar maçından, klubeye çekildiği maça kadar.

Suan da Ba takımı sırtlıyor, evet başka gol opsiyonları da var Beşiktaş'ın ama adam son haftalarda aldı götürüyor işte takımı avrupada ligde.

bunu en acık yapan adam Drogba idi en son, o yüzden onla kıyaslanacak doğal olarak.

illaki bilal'e anlatır gibi anlatmak gerekiyor burda bazı şeyleri

lan takım oyunu oynuyorsunuz
dembayı al gs ye
selçuk gol mü attıracak
Mesaj tarihi:
Esh said:

Drogbayla falan kiyaslamissiniz da , adamlar ba yi satip drogbayi aldilar.

Kaldi ki drogba son cl macinda bir gol bor asistle maci bitirdi sdfs

drogba'ya bonservis vermediler. chelsea'de ilk ve tek golü. diego costa yokmuş gibi yazmışsın. demba'yı 6'ya okutmadılar gibi yazmışsın. demba drogba'nın GS'daki toplam golüne ulaşmak üzere değilmiş gibi yazmışsın.
Mesaj tarihi:
Dun 90 dakika izledigim macin ozetini izlettin bana Esh ya, nerede alakasiz ofsaytlar bitane yanlis ofsayt karari var, onu da verdigi anda zaten topun etrafindaki en yakin 5 adam da karabuklu.

Golde de karambol olmus 2 besiktasli birbirine carpiyor bu da arkadan destekliyor tabii ki bilmiyorum ne kadar el kullandi

Bir de karabuk'un ofsayt olmayan golunu iptal etmediler mi?

Son dakikada da direkten dondu toplari, besiktasi destekliyorum ama bu maci izleyip 5-0 demek hayal dunyasi :)
Mesaj tarihi:
5-0 oluyormuş demiş zaten, özet değil tam maçı izlersen zaten takımın mallığına olmadığını göreceksin. gerçi özetten de anlaşılıyor asdfsd

o demba ba kaçırdıklarından birini değerlendirse zaten maç tamamen bitmişti, hiç o maç sonu gerginliği vs. yaşanmazdı. bir haftada iki maç umarım ders olmuştur, iyice kasarlar garanti skor yok diye artık...
Mesaj tarihi:
Hazımsızlar nasıl da basmış başlığı.. Beşiktaş bu sene eze eze şampiyon olacak, hem de önümüzdeki yıllara damga vuracak..

İşiniz zor gençler, devriniz bitti sizin.. :)
  • Yeni Oluştur...