BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Bright said: O linkledigin var bende sanirsam kablosuzu en kotu, hatta direk kapattim wireless ve dhcp'sini eski Airties ADSL modemimi kullaniyorum router olarak ev icinde. 2 tane 5lik anteni var ve kötü mü? Ne alacağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 BalisticGel said: Kablosuz değil sanırım. Bende 2.0 kablosuz var tek anten çekim gücü felaket kötü. http://www.hepsiburada.com/liste/netmaster-cbw-383z4-docsis-30-80211n-300-mbps-kablosuz-voip-uydunet-modem/productDetails.aspx?productId=bd300481&categoryId=3009802&SKU=BD300481 Şunu mu alsam diyorum bilemedim.. benimki de kablosuz ya. o senin linklediğinden hatta galiba tam emin olamadım şimdi. https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Cihazlar şu işte. ama uydunet şubesine git, oradan al, 60 70 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Onun yanina bi wireless router lazm, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Nitro güzelmiş, uydunet'i daha çok sevdim, fiyatları falan da gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 uyku yok çok iyiymiş, artık kota aşma derdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Yani downloaderlar ne kadarlık buffer kullanıyo ama biz genelde veriyi 8K, taş çatlasa 32K'lık buffer'larla yazıyoz diske. Hani olsun olsun 32M'lik buffer olsun (kimse o kadar ram yemez hani ya). Dolayısı ile disk yazma hızının download'a etkisini hesaplarken ufak buffer'lı düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 HOLEY LAN HOOOLLLLEY. abi aradım. Modemim d 3.0'mış. 1 aralık'ta Call Center'a bilgi verilecekmiş. Nasıl kullanılacağını onlar da bilmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Upstream Gücü 50.2 dBmV bu çok değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 netmaster modem wireless nanay. 50-60m2 lik evimde kopmalar yaşayabiliyorum. Airties adaptör aldım 5ghz yapıp tv le paylaşıyom 3ghz ev içi modemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 o netmaster modelinde wireless yok gibi birşey. yan odadan doğru düzgün çekemediği oluyor. netmaster ile uydunet el ele çok güzel kazık attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 her odaya cat5 kablo + 2 router + 2 repeater ile 120m2 evi kurtarıyorum.. yine de netmaster wireless'ı arada cortlamayı başarıyor, o yüzden onun wireless'ı kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 samaella said: netmaster modem wireless nanay. 50-60m2 lik evimde kopmalar yaşayabiliyorum. Airties adaptör aldım 5ghz yapıp tv le paylaşıyom 3ghz ev içi modemden. bende de docsic 3.0 mı ne var. Hangi adaptörü aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Uydunetin neden yeni hat döşemediğini ttnet e sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ShadowFax said: samaella said: netmaster modem wireless nanay. 50-60m2 lik evimde kopmalar yaşayabiliyorum. Airties adaptör aldım 5ghz yapıp tv le paylaşıyom 3ghz ev içi modemden. bende de docsic 3.0 mı ne var. Hangi adaptörü aldın? airties 4420 vardı onu kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Superonline'ı kopyalamışlar, geçte olsa kullanıcıları için güzel haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bingildak said: ben türkiyeden almanya'ya mmo'da fps'de 40 pingi sadece superonline ile aldım valla. türkiyede asla göreceğimi tahmin etmezdim. dandik 3 mbit (8 hat hızı) adsl ile 30 ping görüyom ben, izi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 TTnet fiber de yeni hatlarda 40 ping aliyor almanyaya fransaya 35 bile gordum Ama kotu hatta turkiye ici 35 gorunce seviniyorsunuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Wireless kopmaması için modem ayarları nedir ? kontrol kanalını 1 yaptım olmadı 11 yaptım eh işte oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Netmaster modemin wireless'indan medet ummayin yazdiydik ama :) 120 m2 eve 2 router + 2 repeater ne abi ben 110 m2 heryeri duvar olan eve tek routerla yetiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 garip bi wifi şeysi var. bazen ip dağıtamıyor. Bazen auth. olmuyor. garip. kanal değiştirmek çözüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 paparnoz said: Wireless kopmaması için modem ayarları nedir ? kontrol kanalını 1 yaptım olmadı 11 yaptım eh işte oldu. çakışma yoksa kanalın bir etkisi olmaması lazım. orada arayıp öbür sinyallerin kanalını gösteren bir zımbırtı var oradan bakabilirsin. 802.11n modunu kapatmayı deneyebilirsin bir de. emin olmamakla birlikte o biraz işe yaradı gibi geldiydi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Su da var ki her wireless chipseti her aliciya uygun degil. Bazen mac gelip baglanamiyo tp link modeme bazen dandik turkcell telefonu 150 saat bagli kaliyo. Biraz deneme yanilma isi bu. Ama kalite routerlar genelde her aleti bagliyo aorunsuzca. Ben n-56 ile simdiye kadar baglanma veya dusme sorunu yasamadim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 802.1n modu kapalı gözüküyor şuan öbür sinyallerin kanalını gösteren zamazingo nerede onu bulamadım. Zaten sorun uydunette şu netmaster modemler motorola modemler canavar gibiydi 14 yıl olmuş alalı o modem hala sorunsuzca çalışıyor ama bu arada bir gidiyor tamda oyunun ortasında gidiyor o kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ShadowFax said: garip bi wifi şeysi var. bazen ip dağıtamıyor. Bazen auth. olmuyor. garip. kanal değiştirmek çözüm mü? Şuan 11 yaptım dün bir kere 5 saniyeliğine koptu onun dışında sorun çıkmadı kanal değiştirmek işe yarıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 eee 30 dakika sonra 1 aralık oluyor. Nitro'yu nasıl alıyoruz? edit. Online işlemlerden alabiliyormuşuz. Şuan arayüzde yok, belki yansırmış saat 12'yi geçtikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar