Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu Net Yeni Servisler

ajmet

Öne çıkan mesajlar

BalisticGel said:

Kablosuz değil sanırım. Bende 2.0 kablosuz var tek anten çekim gücü felaket kötü. http://www.hepsiburada.com/liste/netmaster-cbw-383z4-docsis-30-80211n-300-mbps-kablosuz-voip-uydunet-modem/productDetails.aspx?productId=bd300481&categoryId=3009802&SKU=BD300481

Şunu mu alsam diyorum bilemedim..

benimki de kablosuz ya. o senin linklediğinden hatta galiba tam emin olamadım şimdi.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Cihazlar

şu işte. ama uydunet şubesine git, oradan al, 60 70 liraya geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani downloaderlar ne kadarlık buffer kullanıyo ama biz genelde veriyi 8K, taş çatlasa 32K'lık buffer'larla yazıyoz diske. Hani olsun olsun 32M'lik buffer olsun (kimse o kadar ram yemez hani ya).

Dolayısı ile disk yazma hızının download'a etkisini hesaplarken ufak buffer'lı düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

Wireless kopmaması için modem ayarları nedir ? kontrol kanalını 1 yaptım olmadı 11 yaptım eh işte oldu.

çakışma yoksa kanalın bir etkisi olmaması lazım. orada arayıp öbür sinyallerin kanalını gösteren bir zımbırtı var oradan bakabilirsin. 802.11n modunu kapatmayı deneyebilirsin bir de. emin olmamakla birlikte o biraz işe yaradı gibi geldiydi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Su da var ki her wireless chipseti her aliciya uygun degil.

Bazen mac gelip baglanamiyo tp link modeme bazen dandik turkcell telefonu 150 saat bagli kaliyo.

Biraz deneme yanilma isi bu. Ama kalite routerlar genelde her aleti bagliyo aorunsuzca.

Ben n-56 ile simdiye kadar baglanma veya dusme sorunu yasamadim mesela
Sosyal ağlarda paylaş

802.1n modu kapalı gözüküyor şuan öbür sinyallerin kanalını gösteren zamazingo nerede onu bulamadım. Zaten sorun uydunette şu netmaster modemler motorola modemler canavar gibiydi 14 yıl olmuş alalı o modem hala sorunsuzca çalışıyor ama bu arada bir gidiyor tamda oyunun ortasında gidiyor o kötü oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...