Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 böyle bi kampanya yapmışlar eski model falan gibi android samsung nasıl alınır mı bunlardan bişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Alinmaz. Kotu. Alinmaz. Xperia, HTC ya da LG al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Note 1 kullaniyorum halen son cikanlar ile ayni ise yariyor hic adam akilli yenilik sunmuyor. HTC One M8 cok guzel alet ya. Birde o listede olan fiyatlar kazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 HTC baya basarili Android telefonlarda. Yeni Nexus'lar da guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 samsung rezil note lar hariç m8 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 evet dendiği gibi note serisi dışında samsung alma.. ha note 3-4 gerçekten çok güzel aletler.. note 2 bile hala iyi sayılır sınıfında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 note 3 neo aldım. memnunum telefon yani. işimi görüyor. oyunumu da oynuyorum, filmimi de seyrediyorum, ilker beylere tripli email de gönderiyorum tablolu mablolu.. ama bu cihazlar 2 yıldan uzun kullanınca yavaşlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 note 3 neo güzel telefon, ama geç uyanıyor kilit tuşuna basınca. sende de var mı aynı nane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 chrome said: note 3 neo aldım. memnunum telefon yani. işimi görüyor. oyunumu da oynuyorum, filmimi de seyrediyorum, ilker beylere tripli email de gönderiyorum tablolu mablolu.. ama bu cihazlar 2 yıldan uzun kullanınca yavaşlıyorlar. yavaşlamalarının asıl nedeni kullanılan programların / uygulamaların 2 sene öncesi ve sonrası arasındaki kullandığı ram/işlemci farkları. Daha fazla yenilik geliyo herşeye tabi bu da uygulamalarda gösteriyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Gerekli her şey söylenmiş. Note da kötü. Masanda durup dururken telefonun uyanır, kapanır. Bir bakmışsın reboot olmuş. Bir bakmışsın saatini yanlış gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 550 çeşit plastik telefon çıkarmışlar, hangi birine optimizasyon çeksin bu adamlar, onlara da yazık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 PrudenT said: note 3 neo güzel telefon, ama geç uyanıyor kilit tuşuna basınca. sende de var mı aynı nane? var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 lan bi çözmedi adamlar yıl oldu nerdeyse yuh anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bok gibi. samsung fanboi olarak geçen yıllarıma yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 note mote yalan ya zenfone 6 çıkmış 800 tl ye, yapacağınız her şeyi rahat rahat yaparsınız. ben hatuna ondan aldırdım gayet memnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 abi bir de sorun şu güncelleme de gelmiyor note 3 neoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 evet hala jb sanırım sdfkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 lg g3 almaya karar verdim htc çok dandik durdu birden neden bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 pişman olmazsın, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Fin said: lg g3 almaya karar verdim htc çok dandik durdu birden neden bilmem Hayırlı olsun. Hangi htc dandik geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Fin said: lg g3 almaya karar verdim htc çok dandik durdu birden neden bilmem çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 htc desire 500 bide one vardı onları beğenmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 desire 500 kötü değil ama içten içe bi tırtlık var. htc'yi seviyoruz ama genel olarak. htc markaların beşiktaşı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 chrome said: abi bir de sorun şu güncelleme de gelmiyor note 3 neoya Muhabbetini yaptık kitkat gelmis neoya hdndnsj. Gec açılma olayı da düzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar