Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Muhteremler, müsaadenizle bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eskiden beri kendi kendime konuşurum, ama sanki bu durum son zamanlar biraz fazlalaştı ve kontrolümden çıkmaya başladı. Kendi kendine konuşmaktan kastım iç ses olarak yaptığımız konuşma değil. Onu zaten hepimiz yaparız. Benim söylediğim; iç ses olarak aklımdan geçirdiğim şeylere dış ses olarak cevap vermem. Eskiden en fazla fısıltıyla kendimle konuşurdum, şimdi bildiğin normal konuşma sesimle bile kendimle konuştuğum oluyor. Mesela; sokakta yürürken ya da kalabalık bir ortamdayken bazen aklımdan geçirdiğim şeylerin bir iki sözcüğünü yüksek sesle söylüyorum. Ya da aklıma geçmişte olan ve pişmanlık duyduğum bir şeyler geliyor, ''Onu öyle yapmayacaktım işte!!'' diye yüksek sesle söyleniyorum. Zaman zaman bu konuşmalar, monologdan çok dialoga dönüşmeye başlıyor, bildiğin iç sesimle farklı düşündüğüm konular oluyor. Ben aslında bu durumdan çok da şikayetçi değilim, yalnız yaşadığım için pek problem olmuyor ama üstte de anlattığım gibi bazen olur olmadık yerlerde bunu yapmaktan rahatsızlık duyuyorum. Delirdiğimi filan düşünmüyorum, çokta önemli bir şey değil ama bu durumu da fazla abartmak istemiyorum. dışarıdan garip gözüktüğüm muhtemeldir. bir tavsiyeniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 psikologa git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Editör nikli arkadaşa PM at o seni yönlendirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 BEN DELİ DEĞİLİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ben de yapıyorum arada sırada zihin akışı daha sağlıklı ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 pontipati said: psikologa git enteresan, sağol. tamam beyler, sorun çözüldü konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 e doğru demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 içine atmaktan iyidir devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 sesli söylediğinden emin misin. bazen bana oluyorda biraz önce ben bunu içimden mi söyledim sesli mi diye tereddüt ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 yok, eminim. mesela cümlenin yarsını içimden diğer yarsını sesli söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ben kendi kendime konuşmayı çok seviyorum mesela, hani düşüncelerimi sesli olarak söylemek falan aynanın karşısına geçip konuşmak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 aptallık belirtisi diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 konuş rahatla kardeşim takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 olabilir, herkesin kendine özgü bazı aptallıkları vardır. zaman zaman bunlar sıklaşır. gerçi aptallık sahibini rahatsız etmez derler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Normal, farkına vardıysan biraz kontrol edebilirsin.Geri kalan kısmı sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 lan kendi kendimize de mi konusamicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ben mesela böyle mutfağa bişey almaya giderken falan dans edip şarkı söyleyerek falan gidiyorum ama şarkı sözlerini falan kendim kafamdan uyduruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Takma kafaya normal bir olay. Hatta daha sağlıklı olduğunu gösterir. Tek kalınca insanın sosyal hayatı gereği konuşmak ister yara tartışma ister kendine bilmediğin soruları soruyorsan asıl sorun vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Valla son gunlerde bendede oldu bu kafamda dusundugum seyleri kendime sesli olarak soyluyorum falan acaip isler ama daha oyle disarda falan milletin ynnda olmaya baslamadi Bnm kuzenin basina sey gelmisti bi ara yari uyku modunda kendiyle kavga ediyodu havaalaninda tabi millet direk deli gozuyle bize bakiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 yanımda tek başına şarkı söyleyerek geçen bi adama deli gözüyle bakıyorum. ama sen yanımdan geçerken konuşsan blutut kulaklık var sanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 abi neden her insanı tek bir tipe indirgemeye çalışıyorsunuz? neden her farklılığa delilik gözüyle bakılmaya başlandı? hezeyanlara sahip değilsen ve bir şeylere zarar vermiyorsan deli değilsindir ki görünen o ki günlük hayatın gayet normal. "kendi kendime konuşuyom arada deli miyim ben acaba?" demek saçma baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 insanlar yüzünden zaten gülesim bile gelmiyor. eskiden otobüste sabahları işe giderken rabarba dinlerdim rockfm de bazen baya komik olurdu ben de tutamazdım kahkaha atardım insanlar garip garip bakardı. Lan komik işte gülüyoruz yani napalım sizin gibi somurtalım mı boktan hayata karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 kendi kendine konuşanlar ölüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 iç ses ile olan bende de oluyor. özellikle geceleri susmak bilmiyor, konudan konuya atlıyor. bir keresinde yaklaşık 1.5 saat susturamamıştım da uyumuyorum lan diye ışığı yakıp oturmuştum. rahatsızlık vermiyorsa kurcalama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 yanlız yaşamanla alakalı. bende de var aynı durum yanlız yaşadığım dönemlerde artıyor baya muhabbete bağlıyorum kendimle. garı gızla yaşayıp sabahlara kadar pompişli dönemlerde tamamen kaybolduğu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar