Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi | Asteras Tripolis - Beşiktaş | 27 Kasım - 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tur garanti. Millet düdüklü tencereye bağladı maç sonuna doğru. Hava kaçırdı bazıları ama anca tıslarlar. Sibobu kapattılar. Hadi yavrum. Selçukla uğraşın siz. :D
Mesaj tarihi:
totemic said:

Oldboyz akbaba gıbı skor bızım alehıne olunca başlıgın basında dönüp duruyor.

kendi maçlarında skor 3 gün önceden belli oldugu için sdafas

onlar da ekmek peşinde.
prandelli ile -14 averaj yapmıslar. muslera kumbara olmus, kralları küfürden yolda yürüyemiyor.

almanya liginin 17.sinden 4 yiyip gelip burda ötüyorlar işte sdafa
Mesaj tarihi:
Dediginiz takim 2 yil once sl'de final oynamis takim

Ayrica almanya ligi sonuncusunu getirin super lige koyun besiktas ve fenere cakip sampiyon olur. Kalite farki

Ozerk bolge takimlarinin grubundan 2.cikacak adamlar
Mesaj tarihi:
2.golde 10 kişi kalan ve orta sahanın ilerisinde demba ba kerim frei gökhan töre oğuzhan gibi çok fazla ofansif oyuncular olması yüzünden yenen dandirikten gol anca beşiktaş gibi bir amatör takımdan beklenir.

bakın çok seviyorum beşiktaşı kendi tuttuğum takımdan bile çok severim, ama bilicin oyuncu değişikliği tercihlerini ve atibanın amatörce iki itirazdan kırmızı kart görmesini tamamen disiplinsizliğe bağlamak zorundayım üzgünüm.
ah beşiktaş ah.
Mesaj tarihi:
Madcat said:

2.golde 10 kişi kalan ve orta sahanın ilerisinde demba ba kerim frei gökhan töre oğuzhan gibi çok fazla ofansif oyuncular olması yüzünden yenen dandirikten gol anca beşiktaş gibi bir amatör takımdan beklenir.

bakın çok seviyorum beşiktaşı kendi tuttuğum takımdan bile çok severim, ama bilicin oyuncu değişikliği tercihlerini ve atibanın amatörce iki itirazdan kırmızı kart görmesini tamamen disiplinsizliğe bağlamak zorundayım üzgünüm.
ah beşiktaş ah.

Alkollu foruma girin tamam ben de giriuorum da alkollu futbol bolumune girmeyin
Herifin dedigi lafa bak hshsh

Arkadaslar besiktasi tebrik etmiyor muyuz?
  • Yeni Oluştur...