Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Oyunu bir türlü açamadım. Nvidia Geforce Experience' ten bir türlü optimize edemiyorum oyunu nedense. Evet ekran kartını filan güncelledim. Bu şekilde hata veriyor. ''Mevcut ayarların hepsi alınamadı. Oyunu yenicen başlatmayaı veya ayarları önce oyunun içinde değiştirmyi deneyin.'' diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 niye "optimize" etmeye calisiyosun nvidiayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Oyun hiç bir şekilde açılmıyo. Siyah ekran kalıyo öyle. O yüzden farklı yollar arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Stormraiden said: Oyunu bir türlü açamadım. Nvidia Geforce Experience' ten bir türlü optimize edemiyorum oyunu nedense. Evet ekran kartını filan güncelledim. Bu şekilde hata veriyor. ''Mevcut ayarların hepsi alınamadı. Oyunu yenicen başlatmayaı veya ayarları önce oyunun içinde değiştirmyi deneyin.'' diyo. aynı sıkıntıyı bende yaşadım, nvidiadan arat, gamerdy driver çıktı bir adet onu indir, wow klasörüne gir wow-64.exe var, masaüstüne klasör oluştur de, sonra sağ tıkla kısayola özellikler de, kısayolun sonuna -windowed ekle, tamam de kapat, sonra direk kısayola sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de, 30 sn falan bekle açılacak, açıldıktan sonra ayarların hepsini lowa al pcye restart at. profit. 1 günümü yidi şu. geforce xperience başka driver yok en güncel bu diyorsa diğer adımları uygula. birde şey var çalışıyor mu bilmiyorum, oyunu aç, açılmayacak, ctrl shift esc yap, görev yöneticisinden exeye sağ tıkla priority-high seç, kapat tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Çok saolasın hemen deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 nvidia'nın gtx970 icin cıkan son update'i patlattı bende wow'u. geri aldım, bir onceki release ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 olmamış arkadaşta, bu arada bendede sondan bir önceki update var baktımda. kur dediğimde buydu, sonra bir update daha çıkmış çekmedim. hoş 650m var bend gt laptopta ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 F.kir f.kir 540m'le oynuyorum sıkıntım yok kafam rahat Zaten yıllardır alısıgım low fps'ye koymuyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Haha aynen, witcher3 için bilgisayar aldığımda hala wow oynuyor olursam ben de göreceğim koşarken nallarımın altında ezilen bitki örtüsünü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ne fakirsiniz arkadaş ya. yeni nagrandı bitki örtüsünü kaçırıosunuz yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ofiste min req ile evde ultra ile oynuyorum :P Arası yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 nagrand ve everbloom ultra'da oynanmalı. pc yetersiz gelse bile bi ara ultra'ya alıp agır cekim falan takılın 3-5 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Absolut said: Ofiste min req ile evde ultra ile oynuyorum :P Arası yok hehe Aynı durumdayım ben de. Hatta ofiste gördüklerimden tiksinip sildim oyunu. Evde güzel güzel oynuyorum. İşte de işimi yapıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Daha 5 char var onları levellarken bakarım çevreye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 yeni konu acmadan bir sorayım sizlere evga gtx 760 ile wow raid de bl verildiginde 3 fps gorundu!!! forumlarda terbiyesiz insanların ultra ile 40-60 fps arası oynadıklarını okudum ancak sıkıntı nedir cozemedim (driver guncel-overclock yok) fikri olan var mı acaba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 aynı kartı kullanıyoruz ama sorun kartta degil. bende ani fps düşüşleri yaşıyorum,nvidia kullanan çogu kişi yaşıyor. wow un nvidia kartlar ile ilgili bir optimizasyon sıkıntısı var. henüz çözemediler. Offical a başlık açtıgında klasik WTF,cache,interface sil diyorlar,driver güncelle vs.. Aynı şekilde Mac kullanıcıları ile çok daha büyük sıkıntıları vardı ama onu çözdüler sanırım. Birde işlemcin ney? wow un işlemciye de baya yükleniyor çunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 tum blizz oyunlarinda var ayni problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bende yok nvidia kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 oyle surekli olan bisey degil ama nadiren de olsa kasilmaya denk geliyorum. gtx780 + i4770 var, bf4'u hersey ultrada altta stream acik falan oynuyorum sikintisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar