Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 tam dedigim gibi olmus, hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Warrior Fury [list] [*] Bloodthirst's damage has increased by 20%, and has an additional 40% chance to be a critical strike (up from 30%) [*] Execute's (Fury) damage has increased by 10% [*] Raging Blow's damage has increased by 33% [*] Wild Strike's damage has increased by 32% [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 fury i pvp de denemek lazım bu değişiklikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 yarın mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Güncelleme göz kamaştırdı.. Garrison olarak kullandığım warrioru garajdan çıkarıcam sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 geldi hotfixler dün akşam saatlerinde. Şuan güncel contentte fire mage ve fury warrior rafa kaldırılmasın diye yaptılar bu güzel buffları, önümüzdeki contentlerde geri almak üzere. Her zaman gear ile scale faktörü en yüksek 2 classtır fire mage ve fury warrior. Şuanki class balance gerekliydi, fakat tabi ki ileride bir fix gelecektir 710 item level civarında tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 arms'a neden dokunmamışlar garip, prota gelincede glad ile dps yapılıyor ancak prot konusunda sanki 1-2 şey eksik gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 arms dokunmayla düzelecek gibi değil çünkü. mekanikleri rezalet ve sıkıcı, lame kimse beğenmedi. betada kıçını yırttı oyuncular bu arms ölür bu dandik bir oyun stili vs. diye dinlemediler. şimdi evet olmuyor kimse memnun değil ve 2 tane stat değiştirerek çözülecek bişey değil bu. 6.1 ile beraber daha köklü bişeyler yapacağız arms için dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 glad ve fury deneyen oldu mu ne alemde? hala glad'da daha yüksek dps :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yok değil, 1h fury baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 cok fazla fark yok su an denedim ben. ilvl ilerledikce fark yukselir diye dusunuyorum. furynin tum mekanik gear uzerine kurulu, glad daha stabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Dogrusu o zaten, gear alırken dps yerinde sayıyorsa stabil degil sıkıntılı bir durum vardır ortada. Şuan glad 5x gear alırken 1x dps artışı saglıyor. Çünkü mastery tamamen defansif. Trinketlerin procları nerdeyse boşa gidiyor çünkü ofansif cooldownu yok. En önemlisi de cleave ve aoe dps'i epey zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 gladiator'da zorlanan arkadaşlar için 3 tuşlu rotasyon makrosu, 1 tuşlusu da varmış :p en azından fury ile dps yapcak kadar gear biriktirene kadar kullanırsınız: 1 devastate /cast devastate /cast shield charge /cast shield charge /cast spell reflect /cast mass spell reflection /cast bloodbath /cast berserker rage /cast heroic strike /cast gladiator stance /use 13 /use 14 /cast demoralizing shout 2 shield slam /cast shield slam /cast shield charge /cast shield charge /cast berserker rage /cast heroic strike /use 13 /use 14 3 revenge /cast revenge /cast shield charge /cast shield charge /cast heroic strike /use 13 /use 14 bana iat değil forumlardan buldum. ekliceğiniz şeyler varsa yazabilrisiniz. araya da bir iki dragon roar attınız mı dps meter'da dadından yinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Heveslendim, 4 sene sonra tekrar açtım accountumu. Şöyle bi konuyu okudum da yazılanlar hiç iç açıcı değil :) Warrior için leveling ve genel olarak build ne öneriyorsunuz şimdi, Glad zorunlu mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 değil, ben levelingi arms ile yaptım, diğer specler belki daha kolay yapıyor olabilir ama arms bile sıkıntı yaratmıyorsa hepsiyle yapılır muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 glad zaten level 100 talenti ben titans grip gittim pek sorun olmadı. end game pve'de, bence en azından t1 glad olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dün ilk highmaul raidime girdim. normal. 14-15k DPS çıktı max. Ilvl 635 girdim. Item ala ala, ilvl 643 çıktım. Çok düşük geldi bu dps benim. Spec Gladiator warrior. Enchant, gem filan yok. tam bir slackerdım. ama gene de çok az geldi. rotasyon filan da hani perfect olmasa da baya düzgündü. normal mi bu dps? az geldi bana. 4 parça enchant bu kadar etki etmez diyorum ama bilemedim. ne yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ss+sm dev+hs macro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Var zaten. Diyorum ya, rotation da sorun yok. Macro var zaten. Tek charge a iki slam sigiyir. Gene de dusuk. 17k yaptim gecen imperatorda 644 ilvl. Daha yuksek cikmali diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bonus armor yuklen, str pot yerine armor pot cek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 genel 18k. imperatorda da 20k oldu. silah aldım dün 655. onun etkisi büyükmüş. biraz düzeldi gibi. 648 ilvl. 20k. fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bizim warrior benimle ya kafa kafaya geliyor ya geçiyor spesifik merakın varsa en son hc logunu paylaşayım http://www.worldoflogs.com/reports/mfki9qnkdjbkqfio/ fight bazlı warrior ne yapmış görebilirsin adam full hc sayılır + ortalama üstü oyuncu butcher'ı : 26161.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 nerden baktın. bulamadım ya dps kısmını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 full reporttan bosses'a gel, boss'u seç sonra dash board'dan damage done'a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 hm. benimki de fena değil o zaman. tam iyi değil itemlarım şuan. 2incil statlar oturmuyor. ne bulsak giyoyruz. baçır 18k+ yapıyorum ben de. daha silahım da yoktu o zaman. ve glad specim. furry olsam biraz daha iyi olacaktır. 648 oldum son raid sonrası. 3-5 item aldım. iyi bari. üzülmiyim çok sdfs. teşekkürler bıngıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar