Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bemre said: witcher 3 %10 indirime girmiş, bu yılbaşı daha düşer mi yoksa bu mudur? Witcher 3'ün indirimi sale'dan kaynaklı değil. pre-order durumu süresince %10 indirimde. Witcher 1 veya Witcher 2 varsa %15, hem Witcher 1 hem de Witcher 2 varsa %20 indirim oluyor. Daha başka bir indirim olmaz oyun çıkıp bir süre geçene kadar sanırım. Yani daha vakit var karar vermen için. Belki sale'larda ucuza W1, W2 beraber veya tek birini de alıp, daha da indirebilirsin fiyatını. Baya düşüyor genelde Witcher'lar sale sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Halk Bankasi su haberden dolayi pert olur bir kac gun. http://www.gazetevatan.com/sgk-ile-halk-bankasi-anlasmayi-imzaladi--701241-ekonomi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Tori said: Oylama, kartlar falan yok mu bu sene? yok mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 biri bana CoH2 alsin, ayin 5inde veririm parasini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Shadow Warrior %90 indirimle 5.90 lira, üstüne bir Viscera Cleanup Detail veriyor galiba. İkisini de almak için special edition mu almamamız gerekiyor, normal edition alırsak katana yok mu, oyun iyi mi, bir bilen yazıversin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 7.5 tl abi bas geç nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Magicite single player oynamak için alınır mı? Bi de Kerbal Space Program 29tl, almayanı dövmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 valla heroes aldım ck II 'nin en istediğim modunu aldım (retinueları getiren legacy of rome) birde almısken 5 tl ye total biskitin cok ovdugu shadow warrior aldım orjinali baya elenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 civ comp aldım ftl aldım birde banished alacam nasıl güzel mi banished? olayı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 NolaxThensbane said: birde banished alacam nasıl güzel mi banished? olayı nedir Şehir kurup hayatta kalmaya çalışıyosun, ben bayılıyorum o oyuna. İndirdikten sonra colonial mod indir mutlaka. Bi süre sonra bayıyor ama o fiyata bayağı iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 heh onu soracaktım sandboxta herhangi bir challenge var mı savaştır saldırıdır kıştır kıyamettir zombidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 banished sorun su anda o sırf sand box yaşamak dışında hiç bi challange yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 aldım gitti vanilla oynuyayım modlarla belki challenge bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Sunlarin TL fiyatlarina bakip yazabilecek kimse var mi ? http://store.steampowered.com/app/265300/ http://store.steampowered.com/sub/51209 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Lords of The Fallen: 45 Shadow of Mordor: 73,03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Sende ne kadar di? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ne alsam karar veremiyorum. sadece cs go alabildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 zipzip said: Lords of The Fallen: 45 Shadow of Mordor: 73,03 Bi 3 pound falan farkediyo. TL fiyati bi 10-11 lira daha ucuza geliyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Age of Mythology: Extended Edition 4 packe gircek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 abi saat sekızden once soyleseydın sunu 7 liraydı ne guzel.. şimdi pahalı. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Anelor said: ağzına vurun öyle kızların. yavaş bilader =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bingildak said: sana genç bıcır bir şey bulalım abi yok abi. ben yaşı yaşıma kafası kafama (gaming hariç lsakjdjd) çevresi çevreme denk birini buldum süperim genç kadın bulayım kafasını geçtim tatsız o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion 7.8 lira. alsam mı bunu? adam bulunuyor mu multi atmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 eyc of mitoloji çok alasım var. campaingini bitirdiğim tek strateji oyunu lan sdfs nostalji için alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 inidirimler çok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar